Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Jde, kdybys potřeboval kontakt, dej vědět.Koudy23 píše:krycí mřížky repráků jsem přemýšlel dát do chromu ... uvidíme (nevim ani, jestli to jde nachromovat - ale asi jo) ... každopádně s chromem v introši se bude pokračovat. Jinak ty plechy neřeknu .. to by pak chtěl SZ každejdíky kluci za komenty ... třeba se zítra ještě někdo přidá .. já jdu spát .. abych ráno zase šel tunit a měl nějaký nový fotky
no tak já s tebou nesouhlasím ... vlastně mě to i trochu štve, když mi někdo řekne, že jedu přes kopírák. Asi si to nemyslel špatně, ale co chceš dělat z felicie, abyses odlišil ... letadlo? Nebo ten hnus, co udělalo Vertigo nebo X1 nebo jak se to zmenovalo apod? Myslím, že originálních věcí tam mam dost a dost a jako celek se to určitě nedá s jinou felicií zaměnit.Hanuš píše:tech poharu mas doma malo, nebo proc bys chtel vyrazet na srazy.. jak jsem se v myte dival na letosni fav & fel kategorii.. tak mi pripada, ze kazdy jede pres kopirak
.. vsichni v TC jedou porad to stejne, nikdo zadny napad se odlisit. Ty budes vybocovat temi koly aspon, jinak porad ta stejna pisnicka. zachvilu by meli mit porotci nejake meraky, jak kvalitni je chrom, zlato a kolik je bile, nebo slonovinove barvy v aute
![]()
jeste ze nemas nikterak snizene auto, protoze ten kryt motoraku by ti tak rovny nezustal... vim o cem mluvim.... snad se ti aspon letos podari nejaky pohar dovest a rovnou ten nejvetsi
Tohle co jsi popsal zase nebere mě. Pokud máš potřebu se takhle odlišit, tak to udělej.Hanuš píše:vim ze jsis dal velkou praci s detaily auta, ale dle mych oci to zapada do manualu "libovek"... proste moc chromu, zlata... bily interier vsude kam se podivas.. jezdici obyvak a ne auto. pomalu abyses prezouval, kdyz chces s autem odjet na podval, nedojboze po ose![]()
kdybych se chtel odlisovat feldou.. vezmu kastli, hodim na nic nejake fajne 14, max. 15 kola, prastim s tim o zem, udelam poradne motorak = nejak fajn poladit, nebo swap za lepsi, vyhazim interier.. necham 2x recara + 6 bodove pasy + palubku + ram.. tyto vsechny dily komplet do tmave kuze a finish... kdyz jsem okoukaval a nasledne sedel v zavodni felde v depozitu Skodovky, tak to byla pro me top libovka![]()
mit libovku znamena v mych ocich.. auto s kterym si pres dopoledne zajezdis a odpoledne ho umyjes a "zaparkujes do obyvaku".. aby vsude zapadlo a delalo radost.. hlavne aby auto bylo uzitecne tobe a ne ty otrokem auta.. coz tak u spousty aut z TC vypada![]()
moje auto nestoji ani za psi steknuti... je to klasicka seriovka, kterou potkas na silnici v lete i v zime