Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Proč?Stejně tak by to byl jen Golf,jen Octavia,jen BMW.....není to jedno?Hlavně že ho to baví a má z toho radost,ne?wsnw píše:Hezky ale je to furt Felicie ,mel si se zameřit na jine auto.....
Peugeot.309 píše:Proč?Stejně tak by to byl jen Golf,jen Octavia,jen BMW.....není to jedno?Hlavně že ho to baví a má z toho radost,ne?wsnw píše:Hezky ale je to furt Felicie ,mel si se zameřit na jine auto.....
Peugeot.309 píše:Proč?Stejně tak by to byl jen Golf,jen Octavia,jen BMW.....není to jedno?Hlavně že ho to baví a má z toho radost,ne?wsnw píše:Hezky ale je to furt Felicie ,mel si se zameřit na jine auto.....
wsnw píše:Hezky ale je to furt Felicie ,mel si se zameřit na jine auto.....
...pořád je kamarade...rejty píše:wsnw píše:Hezky ale je to furt Felicie ,mel si se zameřit na jine auto.....
proad lepsi filcka nez cokoli jineho...Koudy je opravdu umelec!!!!!a ze je to filcka??? davno není kamarade:-P
Kdyby toto řekli lidé, kteří mají stejný rozsah úprav na svém voze, tak neřeknu půl slova a vubec by mě nenapadlo nějak reagovat. Ale kdyz to napíše někdo, kdo má rychle a zběsile nárazník na fabce a ještě ho ani nemá v laku, tak se fakt musím smát.Kein píše:...pořád je kamarade...rejty píše:wsnw píše:Hezky ale je to furt Felicie ,mel si se zameřit na jine auto.....
proad lepsi filcka nez cokoli jineho...Koudy je opravdu umelec!!!!!a ze je to filcka??? davno není kamarade:-P
Fabie je aspoň novější a technicky dokonalejší, výkonější a nárazník se mi líbí,. Ty tomu nerozumíš...F.l.a.n.e.l. píše:
Kdyby toto řekli lidé, kteří mají stejný rozsah úprav na svém voze, tak neřeknu půl slova a vubec by mě nenapadlo nějak reagovat. Ale kdyz to napíše někdo, kdo má rychle a zběsile nárazník na fabce a ještě ho ani nemá v laku, tak se fakt musím smát.
Kein píše:Fabie je aspoň novější a technicky dokonalejší, výkonější a nárazník se mi líbí,. Ty tomu nerozumíš...F.l.a.n.e.l. píše:
Kdyby toto řekli lidé, kteří mají stejný rozsah úprav na svém voze, tak neřeknu půl slova a vubec by mě nenapadlo nějak reagovat. Ale kdyz to napíše někdo, kdo má rychle a zběsile nárazník na fabce a ještě ho ani nemá v laku, tak se fakt musím smát.
Kein píše:Ten nárazník je kvalitní laminát vod miloteku, je to kvalitní a prověřený díl. Ty prostě žárlíš, že máš starý plečky a já prakticky nové auto, s výkonným motorem, to je jasný...