neasykTakeshi píše:doremyx renove whýls s.r.o
certifikovan tunink forem dost

neasykTakeshi píše:doremyx renove whýls s.r.o
certifikovan tunink forem dost
jjKroci píše:to jsi byl ty stim psem?provocation píše:normalni imbecil to bylja musel radsi odjet
s kladivem by si to možná i trochu srovnal, ale gumovou by se ti rozsvítilo v paliciDOEMIXXX píše:Rudi píše:bych ti dal gumovou palici a nechal tě to udělat, myslim, že při první ráně by se ti solidně odrazilaDOEMIXXX píše:Mozna to bude znit hnusne, ale urcite si kroci na tom neprohloupil, po pravde, na toto auto seres, max. das nalepky, cili aspon dostane ted servis nejaky a hlavne se udela klempirina a auto aspon se ti nerozpadne pod rukama, podle me bude vypadat lepe nez pred nehodouJinak to kolo gum. palici srovnas
to byl napad, zdal se mi lepsi nez kladivoco ja vim cim se do toho mlati...ta gum. palice se mi zdala setrna k barve na kole...
maRkus píše:Uz to prozradte, ktera lama ?
Ja nechaval pred rokem a pul rovnat kola v dolnich pocernicicch a bylo to levny a dobre udelany, kdyztak se obratim tam, kdyz mi to neudela on ...Holda píše:Gumovou palici se to nesrovna jen ta palice propruzia kladivem bych to radsi nezkousel hlinik je krehky bal bych se ze disk praskne nebo se ustipne.Jedine nahrat a pak palici ale radsi bych to nechal nekde opravit pred rokem sem rovnal litak kousek za Prahou a rovnani a ani to nebylo drahy.Kroci kdyztak se ozvi...Jinak nekdo z TF jezdil boki
mitakiJohny55 píše:jojo neska agip dost
Co lžeš ty buzíku dyť si tam bylDOEMIXXX píše:ja sem nemocnej jak kar....cili nedorazim na zakladnu
Tommy1978 píše:Co lžeš ty buzíku dyť si tam bylDOEMIXXX píše:ja sem nemocnej jak kar....cili nedorazim na zakladnu![]()
lol toj upne mime udekDOEMIXXX píše:Tommy1978 píše:Co lžeš ty buzíku dyť si tam bylDOEMIXXX píše:ja sem nemocnej jak kar....cili nedorazim na zakladnu![]()
ty buziku koukni se kdy sem to psal, ve stredu, cili ve stredu jsem nemohl...ale v nedeli uz jsem byl ok
Berry píše:asi uz to prehani s tabletkama udek
neasyRudi píše:bude neska nekdo tam