uz dlhsi cas chcem kupit sedan A6 model C5, urcite to prerobim na plyn, takze iba benzin, rozhodujem sa medzi 3.0 tiptronic a s6 manual. Jedine v com je problem, ze ta S6 je na ceskych papieroch a prepis ma vyjde po novom 3000eur na slovenske znacky, a to sa mi fakt kurva nechce platit uz len z toho dovodu, ze viem, kde tie peniaze skoncia - vo vackoch nasich politikov. 3.0 som bol pozerat, okrem slabej vybavy ma prevodovku fakt v 100% stave co ma tesi, a majitel sa priznal, ze bere tak 1L/1000km oleja 10w40, podla neho by to mali byt gufera na ventiloch, ktore sa vraj daju vymenit bez toho, aby sa sundavali hlavy z motora (poradte ci je to ozaj tak), pretoze keby som si menil rozvody po kupe, uz dat dole vacky a vymenit gufera by ma nezabilo, aj ked tie 3.0 vraj zeru vsetky.
3.0 bude mat asi lepsiu spotrebu, ratam tak 12L priemer oproti 16-17L S6ke, ale to pri jazde na plyn nie je taky velky rozdiel, u S6 je sice manual mozno lepsi, no chcel som auto automat, cenovo su na tom tak, ze S6 stoji 100tkc a v6 mam na ruke za 70tkc, co mam rozdiel aspon na plyn do auta.
Chcel som sa hlavne spytat, ci nepoznate tuto audinu http://auto.bazos.cz/inzerat/20483867/S ... O-2000.php" onclick="window.open(this.href);return false; ktora je na predaj na slovensku - velmi pekna, bol som ju pozerat, vyskusat zatial nie. Rozhodujem sa medzi v6 a s6, co by ste poradili? Napravy a taketo zakladne veci su v pohode na oboch, km neriesim - nie je pre mna udaj, skor pozeram na stav. Spotreba - nie je rozdiel, exkluzivita - urcite cervena farba TOP a S6 - nafuknute blatniky, interier a pod... Tiptronic na v6 keby sa aj dojebe, tak nie je drahy repas ako na V8, a na s6 zasa vyhoda, ze ten manual sa snad tak skoro nevysype. Nepoznate niekto tu audinu? Co by ste mi poradili? Srdce vola po cervenej S6, len ten skurveny poplatok dalsich 70.000Kc za prihlasenie je mrtvica

EDiT: jo a servisne naklady a spotrebu prosim neriesme, ja som taky, ze si po kupe auta vsetko vymenim (kapaliny, filtry, oleje, rozvody, brzdy, proste vsetko) a ked sa nieco pokazi, jednoducho to opravim, neriesim rozdiel cenovy udrzby auta, skor ake problemy skor ocakavat pri ktorom motore. Rad si zaplatim za to, aby som vedel co mam v aute.
Vdaka za rady