Zájmy, koníčky - inspirace

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

F.i.s.h.men
Kontaktovat uživatele:

Zájmy, koníčky - inspirace

Příspěvek od F.i.s.h.men »

Ahoj,
co děláte zajímavého?

Rozešel jsem se s přítelkyní, tak potřebuju něco na odreagování. Zatím jen hraju WoT a chodím plavat.

Chtěl bych třeba zkusit freediving.

tholis
Moderátor

Re: Zájmy, koníčky - inspirace

Příspěvek od tholis »

Máš SZ :wink:
" www.autowerks.cz "

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

muj konicek je sponzorovat cerpaci stanice :lol: :lol:

Jirka.Kolouch

Příspěvek od Jirka.Kolouch »

Lukinho píše:muj konicek je sponzorovat cerpaci stanice :lol: :lol:
+1. U nás na čerpačce už mám slevu :lol:
Jinak dost času trávím u nás ve fchodě u schránek a tak 8)
Naposledy upravil(a) Jirka.Kolouch dne 19 úno 2013 12:05, celkem upraveno 1 x.
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo

Český sen a pár dalších krámů

šindyk

Příspěvek od šindyk »

Geocaching...

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dacan »

rybaření, ale v tomhle počasí asi out :lol:

D´ice

Příspěvek od D´ice »

když hraješ WoT tak zkus třeba online hrát nfs world, stáhneš to ofiko na stránkách ea. Třeba tě to bude bavit, mě to ze začátku nebavilo, ale pak mě to docela chytlo i když je to pořád dokola to samý 8)
Life is too short to drive boring cars

F.i.s.h.men
Kontaktovat uživatele:

No vida. Geocaching je fajn. Už jsem dřív trochu lovil, tak můžu zase zkusit něco najít.

Pište dál. Vím, že jsem na tuning forum, ale určo všichni nejezdíte jenom autem a nepijete kafíčka na benzínce.

F.i.s.h.men
Kontaktovat uživatele:

D´ice píše:když hraješ WoT tak zkus třeba online hrát nfs world, stáhneš to ofiko na stránkách ea. Třeba tě to bude bavit, mě to ze začátku nebavilo, ale pak mě to docela chytlo i když je to pořád dokola to samý 8)
No celkem mi stačí jedna hra, která mě baví. Nechci být celý dny doma a sedět u počítače. Chtěl bych spíš mezi lidi.

Ale díky za typ.

Bohuš
Moderátor

Příspěvek od Bohuš »

Airsoft, slaňování, KVH nebo něco takového by tě nebavilo?

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Online hry..Nevím nikam to člověka neposune, chodil bych běhat, Začal hrát nějakej kolektivní sport apod.
" www.autowerks.cz "

šindyk

Příspěvek od šindyk »

F.i.s.h.men píše:No vida. Geocaching je fajn. Už jsem dřív trochu lovil, tak můžu zase zkusit něco najít.

Pište dál. Vím, že jsem na tuning forum, ale určo všichni nejezdíte jenom autem a nepijete kafíčka na benzínce.
Odkud jsi ? Mohl bych ti poradit pár vymakanejch krabiček kdyžtak se podívej na cachera Berx.cz ten má nej krabky co jsem kdy viděl.

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

jak píše Tholis kolektivní sporty 8) když vypadeš s kamaradama někam do haly zaběhat za míčem tak se přepneš.... pak si zajít na pivko a tak 8)

jinak ten geocaching je taky fajn 8) ale zase je lepší jít lovit s někym dalším.... rozhodně nebýt teď alone 8)

nebo další rada - najdi si kamarádku :lol:
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

F.i.s.h.men
Kontaktovat uživatele:

šindyk: Bydlím teď něco přes měsíc v Praze.

Nemám teď moc na utrácení, takže hledám spíš něco méně náročného na peníze nebo na základní výbavu, ale pište všechno co děláte. Do budoucna se to třeba bude líbit mě nebo někomu jinému.

A jinak. Nejsem z rochodu zas tak v prd... už jsem to překonal. Spíš mám víc volného času a v Praze málo kamarádů a kamarádek, tak se potřebuju nějak zabavit.

F.i.s.h.men
Kontaktovat uživatele:

A to že hraju WoT neznamená, že ho budu hrát raději, než bych třeba šel ven, ale hraju hlavně večer když přijdu z práce a tak. Baví mě to, tak asi ještě dlouho hrát budu, ale neupřednostňuju ten virtuální život před skutečným.

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

Cus, hele resim podobnej problem.. :D mlada fuc a paradoxne nemam na nic cas... Kdyz si psal ten rozpocet a konicky... Mno ja treba fotim... Muj rozpocet: cca 70k... Pak kajtuji.. kite jetej za 25k a k tomu prislusentstvi jako jsou lyze a atb... A ted sem zacal chodit do posilky.. vstup 80kc... A zacalo me tocelkem naplnovat.... Drive me bavil powerbock(skakaci boty) ty vyjdou na 8k.. a dalsi hodne podstatna cast mych konicku jelaska k pivu.. no a to je individualni rozpocet...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

RC auta - pro začátek větší investice + to chce lidi, se kterýma chodíš jezdit.... jezdit sám po chvíli omrzí
sběratelství - tam záleží čemu se věnovat, ale většinou se tím dozvíš i dost věcí mimo danný obor a pokud se věnuješ něčemu normálnímu (bankovky, mince, vojenství, známky,....) tak je to ivestice do budoucna.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

MMA :lol: tam ti ji vymlátěj z hlavy
...

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

děvky a chlast, ale stojí to dost :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

F.i.s.h.men
Kontaktovat uživatele:

Jord píše:MMA :lol: tam ti ji vymlátěj z hlavy

Nj,může bejt. Už jsem dělal Judo a BJJ, takže základ by tam byl.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Zkusil bych posilovnu, třeba tě to bude bavit. Hlavně ne se začít tahat po hospodách. :D
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

D´ice

Příspěvek od D´ice »

nevím kolik ti je let a jestli by tě to bavilo, ale co třeba downhill? finančně je to trochu náročnější hlavně ze začátku, ale je to super 8) taky jde o to abys měl kde jezdit, jestli bydlíš někde na rovině tak to asi nemá cenu, já to mám k nejbližšímu kopci i s lanovkou cca 100km jednu cestu :D
Life is too short to drive boring cars

F.i.s.h.men
Kontaktovat uživatele:

Koukám, že posilovna je oblíbená.

Dřív jsem chodil do posilky, ale moc mě to nebavilo, tak jsem toho nechal pak zase začal a tak pořád dokola. Teď chodím plavat a to mě baví. Nepotřebuju nabírat svaly, ale zbavit se špeků, takže plavání je více než vhodné. Taky jsem změnil jídelníček atd. Prostě zdravá strava, takže to mě teď taky zabere trochu času.

D´ice: Na kole jezdím, ale ne zrovna downhill. Spíš freeride nebo tak něco. Dneska se to tak striktně rozlišuje, že se to pomalu bojim nazvat freeride.

Zároveň mým největším koníčkem jsou motorky a hned jak to bude možné si chci koupit enduro, takže mě baví i uphill :) Akorát potřebuju překlenout tuhle smutnou dobu.

FOG

Příspěvek od FOG »

Já jsem loni z hecu zaběhnul pražskou desítku místo zraněnýho kamaráda a letos jsem si dal cíl ztlačit čas pod 45minut, takže až bude trochu tepleji tak zase začínám běhat... náklady jsou nulový...

doporučím jenom, pořídit si fakt dobrý běžecký boty -> nejlépe Mizuno a k tomu nějakej gps tracker do mobilu a už to jede...

;) http://www.mizunostore.cz/Panska-obuv-m ... -08KN25803" onclick="window.open(this.href);return false; já běhám v tomhle...

jinak squash je fajn, bowling, nebo biliard na vyšší úrovni už je pak taky zábavnej, ale to chce už doost času, dobrou hernu, dobrý tágo... omg som multitalentovaný
štyrykrátštyry tédéí

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Já se "snažím" fotit, což je teda ze startu celkem velká investice a to mám jen low end DSLR. Dále plánuju zbrojní průkaz a pak hned vidím u sebe doma viset CZ 858. A jinak auto, občas si dáme se ženou badminton a když ještě nebyla v MS kraji co druhý den inverze tak se dalo i chodit běhat :roll:

A zbytek času mi krade moje chlupatá labradoří stařenka :D

Podstatou je se umět pro všechno nadchnout a nenechat se odradit :)
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

Nebo pokud máš rád akčnější sporty tak můžeš zkusit i Airsoft, dá se to hrát v každým počasí a v každým městečku se vždycky najde nějaká parta, která to hraje.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

Rostack

Příspěvek od Rostack »

Dělám modely aut, je to fajn na odreagování 8)
life's too short to drive slow

bleach

Příspěvek od bleach »

z meho konicka se stala prace. zacalo to jako nevinna zabava zhuleneho mladika v dobe, kdy slovo trolling jeste ani neexistoval. pak jsem se stal mistrem sveho oboru a s prichodem FB jsem se stal profesionalem, ktereho plati ruzne firmy jako narusitele konkurencnich marketingovych kampani. V soucasnosti mame svoji agenturu a zamestnavame nekolik desitek lidi a poradame ruzna skoleni a seance. takze delej cokoliv co te bavi, bud tom nejlepsi a jeste si zajistis budoucnost 8) 8) 8)

Beaver

Příspěvek od Beaver »

MartyCZe píše:Nebo pokud máš rád akčnější sporty tak můžeš zkusit i Airsoft, dá se to hrát v každým počasí a v každým městečku se vždycky najde nějaká parta, která to hraje.
Airsoft je pro decka... spravne odreagovani (a po rozchodu obzvlast) je strelba z brokovnice na sklapeci siluety :lol: Doporucuju buck-shoty, bird-shoty maji problem ten terc sundat :mrgreen:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

Beaver píše:
MartyCZe píše:Nebo pokud máš rád akčnější sporty tak můžeš zkusit i Airsoft, dá se to hrát v každým počasí a v každým městečku se vždycky najde nějaká parta, která to hraje.
Airsoft je pro decka... spravne odreagovani (a po rozchodu obzvlast) je strelba z brokovnice na sklapeci siluety :lol: Doporucuju buck-shoty, bird-shoty maji problem ten terc sundat :mrgreen:
Ja ten pocit teda nemam, záleží jak ktery tym to hraje a hlavně s kým hraje. Pokud si najdeš partu, která to bere čistě jako outdoor sport tak je to o něčem jinym, ale to je věc nazoru 8) Samosebou pokud je věkovej průměr 16 let v tymu tak je ta hra o tom běhat po lese a střilet jak maníci.
Nevyhoda střelnice je v tom, že nemůžeš trefit živy terče :lol:
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

Odpovědět

Zpět na „Pokec“