...je teplý letní večer a já tak při sklenici vína přemýšlím co by. Přítulkyně šla do víru velkoměsta protancovat střevíce...tak já aspoň z nudy (s nutkáním po názorech ostatních) založím svůj topic.
Něco k autu:
tuhle plečku jsem pořídil po své exmilence (foto o kousek níž) kdy jsem se rozhodl dát přednost bezpečnosti a menší spotřebě. Šáhnul jsem po Fiatu Brava 1.2 16V 59kw r.v2001 (prý nějaký "mezityp"). Naskytl se totiž za dobré slovo, s tím že peníze z prodeje Felicie použiji na opravu...samozřejmě že jsem je prochlastal...
No...začalo to opravou předních brzd, kdy se měnili kotouče i desky...jenže ejhle...nastalo stěhování do nového prostředí...nějaká prdel s úchvatným názvem České Budějovice...sotva rachotící motor, střídají tupé rány od podvozku z vymlácených čepů...super stěhuji se někam, kde ani nikoho neznám...
...ani nevím jak, ale nějak jsem zakopl o Jonáše (Lordík) a Michala (Repro)...super, konečně byla dílna a auto se pomalu začalo dávat do kupy s tím že se na něj nešáhne a bude z něj jen přibližovadlo do práce a zpět. Měl jsem totiž sen pořídit co nejdříve VW Boru 1.9 tédéí volefnaftě se spotřebou pod bodem mrazu!
...čas ubíhal...peníze se nějak pokaždé rozkutáleli a mě začalo docházet že asi onanovat nad naftou v nejbližší době nebudu...
Jenže jak znáte Lordíka s jeho projektem "Mohicans 2" a jeho krumpáče ve střeše, rozřezaný Zender nárazníky a neotřelé nápady, dokázal mě ,tenhle šílenec bez pudu sebezáchovy, pozvednout nad davy ovcí, jezdících v sériovkách, čtyři metry nad zemí s profilama gum 60 a vejš a za tu mu veřejně děkuji!

Plánů je spousty a něco málo už je za námi...na autě je průchozí výfuk s koncem WM Sport mugen, alu AEZ 7Jx15 s šílenýma gumama 195/50.
Nějaké fotky auta jak vypadá teď, postupně budu doplňovat a házet info o nových věcech. Myslím že je na co se těšit!

Brava mkI
motor + převodovka
- 1.2 16V (188A5000) 59KW
- 5st. manuál
- 0-100 (13s)
- 200km/h
karoserie
- 5 místní liftback
- modrá základní
- sem tam odřená
- zatím bez úprav
interiér + výbava