http://gtr.wz.cz/Swift%20Turbo%20vs%20CRX%20Turbo.wmv
1.2Mb
16vteřin
Moderátor: Jardafox
To bych jel s tema koeficientama snad proti tobe a Karlovi...barbucha píše:Tak už se do toho koukej taky pustit ať to má v Mimoni grádyZemi píše:Yop ty jedou...VTEC a jeste Turbo + Nitro...
No da se s tim zajet pod 12s, ale pro Skylina taky neni 12s problem...barbucha píše:To je fakt. Ještě bys mě porazil a já bych se pak musel v tichosti zdejchnout zadním východemZemi píše:To bych jel s tema koeficientama snad proti tobe a Karlovi...barbucha píše: Tak už se do toho koukej taky pustit ať to má v Mimoni grády
No ja bych musel investovat tak 100 tacu abch mel Turbo s nitrem...barbucha píše:Na to aby Sky zajel pod dvanáct se už do něj musí taky "lehce" zainvestovat. Ale uvidíme jak to pojede a jestli je na těch pověstech o něm alespoň trochu pravdy
Takovej H22 je docela velkej motor, myslíš že by se ti ho podařilo natolik položit, aby se nějak rozumně vešel? Nebo to dát za sedačkyZemi píše:Proc problemy?barbucha píše:Já myslím že se swapem budeš mít akorát problémy. Ten turbokit by bylo schůdnější řešení a možná i nakonec levnějšíLegalizace? Haha...
H22 to uz by bylo horsi pravda, ale jeden typek (Batakov) posadil do CRX 3.gen z puvodni 1,6 prave H22 z Accorda Type-R 212HP takze to takovej mega problem nebude.barbucha píše:Takovej H22 je docela velkej motor, myslíš že by se ti ho podařilo natolik položit, aby se nějak rozumně vešel? Nebo to dát za sedačkyZemi píše:Proc problemy?barbucha píše:Já myslím že se swapem budeš mít akorát problémy. Ten turbokit by bylo schůdnější řešení a možná i nakonec levnějšíLegalizace? Haha...
pšštMaya_Man píše:Ted de jeste o to jestli ti to neujede s naparavama a karoserii to nenecha na misteH22 je precijen trosku silnejsi motor na CRX.
To mas to samy jako kdyby si do motokary dal misto motoru ze sekacky motor z Feliny.
K20A co je na ty fotce je silnejsi jak ten 2.2 z Prelude.Firearms píše:no ale na druhou stranu si vezmi, jak by to CRXko lítalo kdyby tam mělo ten motor z preludky ...
moc pěkná dílnička..Zemi píše:pšštMaya_Man píše:Ted de jeste o to jestli ti to neujede s naparavama a karoserii to nenecha na misteH22 je precijen trosku silnejsi motor na CRX.
To mas to samy jako kdyby si do motokary dal misto motoru ze sekacky motor z Feliny.![]()