Co vy na to?
Moderátor: Jardafox
- DitrTKOZ
- Moderátor
Re: Co vy na to?
no...tedka aspon vím k čemu je dobrý kruhový objezd 

tkoz už nejsem..ale jebat nebudu měnit nick

A jéje....ano,plnou čáru sem tam přejedu pokud vidím x stovek metrů dopředu že nic nejede....ale tu červenou sis asi vycucal z prstu....pokud ti to tvůj přístroj dovolí,tak si to u té červené stopni a prohlídni.Zjistíš že rovně je zelená!!!! Fakt se musím smát.... jestli M3 e46 je 15let stará plečka...dokonce i ta e36ka z roku 96 by ti natrhla prdel ve tvý fungl nový fábii....Co ty jsi za machra? Já to tu dal fandům a příznivcům rychlých aut,kterýma i já žiju tak se do toho ty moralisto nes....pecak píše:super magore
potkat te v provozu, tak te dojedu a dam ti prez hubu
asi si taky zacnu filmovat prejizdeni plny cary, jezdeni na cervenou a budu se citit jako nejvetsi machr... jeste mi k tomu chybi patnact let stara plecka ...
P.S. jak ty máš starou plečku v garáži?

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak ze jezdi eMko, necelych 300? A kilo za 5,5s?pecak píše:super magore
potkat te v provozu, tak te dojedu a dam ti prez hubu
asi si taky zacnu filmovat prejizdeni plny cary, jezdeni na cervenou a budu se citit jako nejvetsi machr... jeste mi k tomu chybi patnact let stara plecka ...

Respekt pane, vic takovych videi

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
je rozdil jet v mrdce pres plnou a nebo v m3jce kdyz das plny a si pryc, a myslim ze kluci na videu to maj docela v ruce.
Ten kdo delal to video , tak tomu smekam klobouk, fakt pekne udelany,dobra muzika,dobry strih , pekny zabery , a k tomu bimmery , co vic si prat za velikonocni nadilku
PS : vice takovych videii , jinak az tady prijde milosh tak se tady bude teprv moralizovat

Ten kdo delal to video , tak tomu smekam klobouk, fakt pekne udelany,dobra muzika,dobry strih , pekny zabery , a k tomu bimmery , co vic si prat za velikonocni nadilku

PS : vice takovych videii , jinak az tady prijde milosh tak se tady bude teprv moralizovat

- DitrTKOZ
- Moderátor
jj bawory 4ever....bohužel na M3 jaxi nemám bo studuju...ale za 3měsíce chci kupovat 325 e36 tak sem zvědavý jak to bude švihat 

no v roce 91 tak určitě žádná 2,5ka nejela...192ps a spotřeba 8-10 při bežném ježdění a 15 při krviDitrTKOZ píše:jj bawory 4ever....bohužel na M3 jaxi nemám bo studuju...ale za 3měsíce chci kupovat 325 e36 tak sem zvědavý jak to bude švihat

- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj m3 e36 , tomu rikam auto jak ma byt, vsem majitelum kteri ji maj ,tak tise zavidim , jak vidim ty vase videa ,tak mesicni naklady budou docela velky co? benzin,gumyM3maniac píše:rychlé cestování = M5 sport = M3 obě maji své kouzlo....Ilegaltuner píše:pěkný m3 to já můžu![]()
Jaký je rozdíl mez e36 m3 a e34 m5 v jízdních vastnostech? co je podle tebe lepší?

e36ka je ještě v pohodě...."17gumy nestojej zas takovej balík....vždy je něco za něco...bud chce člověk levnej provoz a stačí mu 75ps nebo se rád sveze a je ochoten si za to zaplatit....ne e46ce je to už o něco horší...přední gumy 245/35/19 a na zadku úžovky 275/30/19Tom_ píše:jj m3 e36 , tomu rikam auto jak ma byt, vsem majitelum kteri ji maj ,tak tise zavidim , jak vidim ty vase videa ,tak mesicni naklady budou docela velky co? benzin,gumyM3maniac píše:rychlé cestování = M5 sport = M3 obě maji své kouzlo....Ilegaltuner píše:pěkný m3 to já můžu![]()
Jaký je rozdíl mez e36 m3 a e34 m5 v jízdních vastnostech? co je podle tebe lepší?![]()
![]()

a benzín? včera jsem jel pohodičku k babičce a spotřeba 8,6!!! to de na 350koní ne? Když si užívám tak mám kolem 14-15
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to spotrebu mas mensi jak u me e30 320i , preci jen zalezi jestli chces auto a nebo bmwM3maniac píše:e36ka je ještě v pohodě...."17gumy nestojej zas takovej balík....vždy je něco za něco...bud chce člověk levnej provoz a stačí mu 75ps nebo se rád sveze a je ochoten si za to zaplatit....ne e46ce je to už o něco horší...přední gumy 245/35/19 a na zadku úžovky 275/30/19Tom_ píše:jj m3 e36 , tomu rikam auto jak ma byt, vsem majitelum kteri ji maj ,tak tise zavidim , jak vidim ty vase videa ,tak mesicni naklady budou docela velky co? benzin,gumyM3maniac píše: rychlé cestování = M5 sport = M3 obě maji své kouzlo....![]()
![]()
a benzín? včera jsem jel pohodičku k babičce a spotřeba 8,6!!! to de na 350koní ne? Když si užívám tak mám kolem 14-15

- F.l.a.n.e.l.
To jsou všechno M3 ty E36ky? nebo tam jsou třeba 2,8 a 2,5 ?
Jinak tu osmsetpajdu znám z vidění. Má ji Dominik, že?
Má tam deseti válec nebo dvanácti? Myslím že deseti, ale teď si nejsem jistý.
Jinak tu osmsetpajdu znám z vidění. Má ji Dominik, že?

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

všechno M3 až na jednu zlatou 325kuF.l.a.n.e.l. píše:To jsou všechno M3 ty E36ky? nebo tam jsou třeba 2,8 a 2,5 ?
Jinak tu osmsetpajdu znám z vidění. Má ji Dominik, že?Má tam deseti válec nebo dvanácti? Myslím že deseti, ale teď si nejsem jistý.

- DitrTKOZ
- Moderátor
já taky nekupuju 91čku...ale 95nebo 96 v coupeM3maniac píše:no v roce 91 tak určitě žádná 2,5ka nejela...192ps a spotřeba 8-10 při bežném ježdění a 15 při krviDitrTKOZ píše:jj bawory 4ever....bohužel na M3 jaxi nemám bo studuju...ale za 3měsíce chci kupovat 325 e36 tak sem zvědavý jak to bude švihat

- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Luxusni videa, doufam ze za cas zas nejaky prijde aby se bylo na co divat, na nejaky moralisty a zaprdliky f koktavkach a fobiich sere pes. Jen tak dal kuci 

Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
jsem ti chtěl jen naznačit ,že to byl ve svý době top motor.A jeho výroba skončila někdy v polovině roku 95DitrTKOZ píše:já taky nekupuju 91čku...ale 95nebo 96 v coupeM3maniac píše:no v roce 91 tak určitě žádná 2,5ka nejela...192ps a spotřeba 8-10 při bežném ježdění a 15 při krviDitrTKOZ píše:jj bawory 4ever....bohužel na M3 jaxi nemám bo studuju...ale za 3měsíce chci kupovat 325 e36 tak sem zvědavý jak to bude švihat

- DitrTKOZ
- Moderátor
no tak tedka sem se díval a u skopčáků je tedka 94 za nějakých 72litrů v plné palbě je to 325i nalítané 140 000 má to 141KW tak uvidíme no... jestli se tam ještě chvilku ohřeje...tak je mojeM3maniac píše:jsem ti chtěl jen naznačit ,že to byl ve svý době top motor.A jeho výroba skončila někdy v polovině roku 95DitrTKOZ píše:já taky nekupuju 91čku...ale 95nebo 96 v coupeM3maniac píše: no v roce 91 tak určitě žádná 2,5ka nejela...192ps a spotřeba 8-10 při bežném ježdění a 15 při krvia v dobrým stavu je jich jako šafránu....takže to zas tak jednoduchý nebude a navíc v kupé
pak přišel model 323i které má sice zachován obsah 2,5l ,ale výkon snížen na 170ps...