http://videos.streetfire.net/video/cf10 ... 63666e.htm

Moderátor: Jardafox
te oktavce jako by lehce ohnul naraznik, a majitel oktavky tam nadaval ze to stoji vic jak 10 tkujon píše:njn, to je vidět že to teď koupil a eště to nemá v ruceRozbil něco, nebo se nic nestalo?
Tak to být v kuži toho majitele oktavky, tak mi tam to ferarri nechá.Tom_ píše:mozna by se nestalo kdyby nebyl ferrari drier lehce pripityAnděl píše:Ty voe to je bouračkaTo musela být škoda nejméně 1 mil.
![]()
Tohle se stane.![]()
jj problemy mel docela velky, skubalo mu to hodne, ptal sem se ho jestli to auto ma chvili a neodpovedel asi byl v te chvili jak do te oktavky couvnul trosku nastvanyRitchma píše:No já nevim jestli je takovej problém jezdit s ferrari ale připadalo mi to že měl problémy se s tim už rozjetTěžká škoda no
obzvlášť když to zdvojnásobilo cenu jeho OctávkyBaRRy-X píše:pro toho majitele oktávky by měla být čest že se o ni otřelo ferrari
mr.modena píše:obzvlášť když to zdvojnásobilo cenu jeho OctávkyBaRRy-X píše:pro toho majitele oktávky by měla být čest že se o ni otřelo ferrari![]()
moje nervyOzzy_Vita píše:bylo by mi úplně jedno jestli mi do auta jebne ferko nebo cokoliv jiného. Pokud měl ten manik v tom ferku zájem tu záležitost řešit, tak ten tatik s oktou byl trouba... teď bude v robotě roztrubovat, že měl havárku s Ferrari..
Tak tak...Rudi píše:moje nervyOzzy_Vita píše:bylo by mi úplně jedno jestli mi do auta jebne ferko nebo cokoliv jiného. Pokud měl ten manik v tom ferku zájem tu záležitost řešit, tak ten tatik s oktou byl trouba... teď bude v robotě roztrubovat, že měl havárku s Ferrari..![]()