bezpečnost ??
Moderátor: Jardafox
bezpečnost ??
Renault Clio 1.4 RT 75PS...
Clio sem Clio tam Clio kam se podívám ...
Clio sem Clio tam Clio kam se podívám ...
Re: bezpečnost ??
Hmm, tak to i š120, je proti tomuhle bezpečné auto.
Do tohodle bych nesedl, i kdyby mi to dali zadarmo.
Do tohodle bych nesedl, i kdyby mi to dali zadarmo.
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
Co maji ty "cinsky mrchy" spolecny s Tata Nano?
Nejak to video nechapu. Az udelaji crash s tim TN a bude to stat za hovno, tak ok...
Btw. osobne pocitam, ze to bude bezpecny asi jako ta stodvacka - bezpecnostni zona kufru nacpanyho kramama. Takze to bude asi des.
Nejak to video nechapu. Az udelaji crash s tim TN a bude to stat za hovno, tak ok...
Btw. osobne pocitam, ze to bude bezpecny asi jako ta stodvacka - bezpecnostni zona kufru nacpanyho kramama. Takze to bude asi des.
šampon ma zase halucinace ....
si vemte smarta , už jsem nějakej chrash test viděl , a nedopadl špatně ... takže abychom se ještě nedivili .
si vemte smarta , už jsem nějakej chrash test viděl , a nedopadl špatně ... takže abychom se ještě nedivili .
Videl jsem crashtest Smartu na Top Gearu.Najeli s tim v 60kmh celne na betonovou zed.Motor na mrdky,ale od A sloupku se karoserie vubec nehnula.Myslim ze to je jedno z tech bezpecnejsich aut.Nick píše:šampon ma zase halucinace ....
R33 GTST Mspec2 '97
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jenom detail, motor to ma vzadu "v kufru"Mickael píše:Videl jsem crashtest Smartu na Top Gearu.Najeli s tim v 60kmh celne na betonovou zed.Motor na mrdky,ale od A sloupku se karoserie vubec nehnula.Myslim ze to je jedno z tech bezpecnejsich aut.Nick píše:šampon ma zase halucinace ....
auto sice obstalo ale clovek by mel od toho pretizeni vnitrnosti na kasi...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
Tak trosku trapas no,ale tu podstatu jsem vyjadrilARV6 píše:jenom detail, motor to ma vzadu "v kufru"Mickael píše:Videl jsem crashtest Smartu na Top Gearu.Najeli s tim v 60kmh celne na betonovou zed.Motor na mrdky,ale od A sloupku se karoserie vubec nehnula.Myslim ze to je jedno z tech bezpecnejsich aut.Nick píše:šampon ma zase halucinace ....
R33 GTST Mspec2 '97
Tak trosku velky trapas..hlavne ze delas chytreho i vedle v tematu o tom motorkari!Mickael píše:Tak trosku trapas no,ale tu podstatu jsem vyjadrilARV6 píše:jenom detail, motor to ma vzadu "v kufru"Mickael píše: Videl jsem crashtest Smartu na Top Gearu.Najeli s tim v 60kmh celne na betonovou zed.Motor na mrdky,ale od A sloupku se karoserie vubec nehnula.Myslim ze to je jedno z tech bezpecnejsich aut.
NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport
Suzuki LTZ-400 Quadsport