PC hernu navštívil odklízeč

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

Odpovědět
Fresch
Kontaktovat uživatele:

PC hernu navštívil odklízeč

Příspěvek od Fresch »

A4 3.0 V6 quattro

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: PC hernu navštívil odklízeč

Příspěvek od Zemi »

To mi dneska nakej lojza poslal na icq a musim rict ze mel "zabijak" stesti ze tam sedela sama lama... :smich2: ale fakt gooood... :lol: Aspon motivace pro ty hovinka se trochu zrealizovat pac takhle to fakt nejde... :D Jak si odlozil ty brejle........... > http://www.cse.buffalo.edu/~burrows3/roflcopter.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

LuckyR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckyR »

Co to je za zasranýho kokoto ty vole? To je frajeřiny vybíjet si svoji dementnost na nerdech který sou schpný někomu vrátit ránu akorát v RPG....
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

LuckyR píše:Co to je za zasranýho kokoto ty vole? To je frajeřiny vybíjet si svoji dementnost na nerdech který sou schpný někomu vrátit ránu akorát v RPG....
:smich2:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

na závěr jsem čekal že vypálí olovo teda...

Fresch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fresch »

jako to byla herna plná dětí :) a když se pořádně podíváš tak vystřelil... a vzhledem k záblesku a zpětnému rázu bych řekl, že to airsoftova pistolka nebyla.
A4 3.0 V6 quattro

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

Bezmozek no. takhle po klubech sem videl v akci par takovejhle v teplakovce s postojem kickboxera..a jen to litalo no :lol:
Obrázek
3er

spyker
Moderátor

Příspěvek od spyker »

pánové víte hovno pokud si všimne tak ta pistole vypadla z toho nebohého děcka co tam hraje na pc ... chudáček to určitě bude když nosí sebou pistoly a ještě do herny... pokud to byl majitel reagoval bych podobně :wink:
spyk eR a taky mame Goofy cabRio dost

vt.tuner

Příspěvek od vt.tuner »

ze by jsi ho zastrelil? :D
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R

spyker
Moderátor

Příspěvek od spyker »

je vidět že se trefil?Střelil nad něj ... řešení jak ho postrašit že takový věci malejm dětem nepatří do ruky!!!
Naposledy upravil(a) spyker dne 12 úno 2009 23:55, celkem upraveno 1 x.
spyk eR a taky mame Goofy cabRio dost

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

kdo mě natáčel :D
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

spyker píše:pánové víte hovno pokud si všimne tak ta pistole vypadla z toho nebohého děcka co tam hraje na pc ... chudáček to určitě bude když nosí sebou pistoly a ještě do herny... pokud to byl majitel reagoval bych podobně :wink:
No, vypadá to tak, že mu vypadnul snad zásobník a chlápek mu pak sebral pistoli. A vůbec se mi nezdá, že by na konci střílel - jen se tam s ní ohání :ja_nic:
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

Fresch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fresch »

přesně, nejdřive tomu klukovi vypadl zasobnik.. a cele video je vidět jak tu pistoli ma u pasu.. .
Stejně si myslím, že vystřelil a majitel to asi nebude... to by ho ti ostatni znali a nevzali kramle.
A4 3.0 V6 quattro

honza 2.0 16v
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza 2.0 16v »

Kvidas píše:Bezmozek no. takhle po klubech sem videl v akci par takovejhle v teplakovce s postojem kickboxera..a jen to litalo no :lol:

jojo někteří podobní magoři jsou mezi námi... přesvědčil jsem se o tom osobně po novým roce,kdy 3 teplákoví magoři, kterejm bylo kolem 18 sundali za mohutnýho hulákání Mui tai 2 dospělý chlapy jen tak pro prdel (celej večer na nich bylo vidět že prostě chtěj někoho sundat-jedno koho..)... jeden se probral hned, druhýho po 15minutách až lidi ze záchranky...pak se ještě přišli blbě ptát jestli ty zranění jsou vážný (četnící je rovnou sebrali,ale tradične druhej den zas pobíhali po městě..)-no těm chlapům se vrátil normální ksift po 3 tejdnech,tak si asi dovedete představit jak vypadali...takovýhle bojovky máme ve městě máme každej káptek.. :(

kopriw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kopriw »

kde bydlis?abych vedel kam nechodit na pivo :pifko:
nissan 200sx s13 www.mtteam.net

Hans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans »

Muay-Thai je super věc, ale v rukou vypatlanců to je bohužel velmi nebezpečná zbraň :evil:
Audi A3 8L, 1.9TDI

HUMMER - Like nothing else

Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není...

Dave1984
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave1984 »

Zrovna včera jsem se díval na Kickboxera s Van Dammem - a TONG PO nemá chybu spek
VW "Borak" lowrider--> http://www.infinitycars.cz <--

Fresch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fresch »

hele magoři jsou i bez jakýhokoli bojovýho umění... kdo nejsme z vesnice máme smůlu.. mě napadli když jsem šel domů z procházky ze psem.. bylo jich pět :|
A4 3.0 V6 quattro

Dave1984
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave1984 »

Fresch píše:hele magoři jsou i bez jakýhokoli bojovýho umění... kdo nejsme z vesnice máme smůlu.. mě napadli když jsem šel domů z procházky ze psem.. bylo jich pět :|
kdybys měl staforda s sebou, nebo něco podobného, nevím, zda-li by si dovolili :rock:
VW "Borak" lowrider--> http://www.infinitycars.cz <--

Hans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans »

Fresch píše:hele magoři jsou i bez jakýhokoli bojovýho umění... kdo nejsme z vesnice máme smůlu.. mě napadli když jsem šel domů z procházky ze psem.. bylo jich pět :|
vesnice není zárukou úspěchů :nono: Magoři jsou sice všude, ale když se k tomu přidá technika boje, tak je to fakt průser. Osobně znám jednoho "fightera" a fightera. "fighter", měl na pracky skoro zbrojní pas, ale když mu přeskočilo, tak se nezastavil ani před ženskou a to je vážně zavrženihodné. Naproti tomu fighter je chlápek pohodový, do kterýho by jste nikdy neřekli, že umí co umí a nejde do boje pokud to není opravdu, ale opravdu nevyhnutelně nutné a to jenom do takové míry, aby nepřítele zastavil a odradil, nikoliv přizabil a zvedl si ego. A o tom je bojové umění, ať už je to Muay-Thai, Karate nebo Aikido. V prvé řadě je to o filozofii a až pak o technice a fightu, ale to už je jiné povídání :?: Holt spusta lidí tam chodí jenom aby se naučili někoho ztlouct a mohli machrovat... :alien:
Audi A3 8L, 1.9TDI

Fresch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fresch »

Dave1984 píše:
kdybys měl staforda s sebou, nebo něco podobného, nevím, zda-li by si dovolili :rock:

hele mám křížence staforda... ale chudinka měla větší strach jak já... ještě štěně :wink:
A4 3.0 V6 quattro

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Hans píše: vesnice není zárukou úspěchů :nono: Magoři jsou sice všude, ale když se k tomu přidá technika boje, tak je to fakt průser. Osobně znám jednoho "fightera" a fightera. "fighter", měl na pracky skoro zbrojní pas, ale když mu přeskočilo, tak se nezastavil ani před ženskou a to je vážně zavrženihodné. Naproti tomu fighter je chlápek pohodový, do kterýho by jste nikdy neřekli, že umí co umí a nejde do boje pokud to není opravdu, ale opravdu nevyhnutelně nutné a to jenom do takové míry, aby nepřítele zastavil a odradil, nikoliv přizabil a zvedl si ego. A o tom je bojové umění, ať už je to Muay-Thai, Karate nebo Aikido. V prvé řadě je to o filozofii a až pak o technice a fightu, ale to už je jiné povídání :?: Holt spusta lidí tam chodí jenom aby se naučili někoho ztlouct a mohli machrovat... :alien:
Hm a pak takovýho kretena smázneš 9mm a i přesto že prokazatelně používal techniku a způsob boje, výrazně ohrožující Tvoje zdraví/život tak si jdeš sednout. Apoň v našem absurdistánu. :roll:
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

FOG

Příspěvek od FOG »

Globus píše:
Hans píše: vesnice není zárukou úspěchů :nono: Magoři jsou sice všude, ale když se k tomu přidá technika boje, tak je to fakt průser. Osobně znám jednoho "fightera" a fightera. "fighter", měl na pracky skoro zbrojní pas, ale když mu přeskočilo, tak se nezastavil ani před ženskou a to je vážně zavrženihodné. Naproti tomu fighter je chlápek pohodový, do kterýho by jste nikdy neřekli, že umí co umí a nejde do boje pokud to není opravdu, ale opravdu nevyhnutelně nutné a to jenom do takové míry, aby nepřítele zastavil a odradil, nikoliv přizabil a zvedl si ego. A o tom je bojové umění, ať už je to Muay-Thai, Karate nebo Aikido. V prvé řadě je to o filozofii a až pak o technice a fightu, ale to už je jiné povídání :?: Holt spusta lidí tam chodí jenom aby se naučili někoho ztlouct a mohli machrovat... :alien:
Hm a pak takovýho kretena smázneš 9mm a i přesto že prokazatelně používal techniku a způsob boje, výrazně ohrožující Tvoje zdraví/život tak si jdeš sednout. Apoň v našem absurdistánu. :roll:
Hm, napadne mě dvojice debílků, já je smáznu oba dva svojí profi technikou v těžké seboebraně, oni mě zažalujou za těžký ublížení na zdraví a kdo bude na koni? Oba co mě napadli? Nebo já kdo použil nepřiměřenou sebeobranu v ohrožení života a to konkrétně technikou bojového umění. Já půjdu sedět.
štyrykrátštyry tédéí

noreking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noreking »

kdovi co se mezi nema stalo ... treba ten kluk neco udelal a kdyz mu vypadal nejaka zbran s batohu tak to asi nebude nejaky svatousek .. a takovy debil zase nevypadal aby si vybijel zlost na takovych deckach
HONDA CIVIC 8G

Hans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans »

noreking píše:kdovi co se mezi nema stalo ... treba ten kluk neco udelal a kdyz mu vypadal nejaka zbran s batohu tak to asi nebude nejaky svatousek .. a takovy debil zase nevypadal aby si vybijel zlost na takovych deckach
kdyby z batohu...za pasem ji nosil... :alien:
Audi A3 8L, 1.9TDI

Odpovědět

Zpět na „Video“