http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1 ... _herne.htm
Moderátor: Jardafox
LuckyR píše:Co to je za zasranýho kokoto ty vole? To je frajeřiny vybíjet si svoji dementnost na nerdech který sou schpný někomu vrátit ránu akorát v RPG....
No, vypadá to tak, že mu vypadnul snad zásobník a chlápek mu pak sebral pistoli. A vůbec se mi nezdá, že by na konci střílel - jen se tam s ní oháníspyker píše:pánové víte hovno pokud si všimne tak ta pistole vypadla z toho nebohého děcka co tam hraje na pc ... chudáček to určitě bude když nosí sebou pistoly a ještě do herny... pokud to byl majitel reagoval bych podobně
Kvidas píše:Bezmozek no. takhle po klubech sem videl v akci par takovejhle v teplakovce s postojem kickboxera..a jen to litalo no
kdybys měl staforda s sebou, nebo něco podobného, nevím, zda-li by si dovoliliFresch píše:hele magoři jsou i bez jakýhokoli bojovýho umění... kdo nejsme z vesnice máme smůlu.. mě napadli když jsem šel domů z procházky ze psem.. bylo jich pět
vesnice není zárukou úspěchůFresch píše:hele magoři jsou i bez jakýhokoli bojovýho umění... kdo nejsme z vesnice máme smůlu.. mě napadli když jsem šel domů z procházky ze psem.. bylo jich pět
Dave1984 píše:kdybys měl staforda s sebou, nebo něco podobného, nevím, zda-li by si dovoliliFresch píše:hele magoři jsou i bez jakýhokoli bojovýho umění... kdo nejsme z vesnice máme smůlu.. mě napadli když jsem šel domů z procházky ze psem.. bylo jich pět
Hm a pak takovýho kretena smázneš 9mm a i přesto že prokazatelně používal techniku a způsob boje, výrazně ohrožující Tvoje zdraví/život tak si jdeš sednout. Apoň v našem absurdistánu.Hans píše: vesnice není zárukou úspěchůMagoři jsou sice všude, ale když se k tomu přidá technika boje, tak je to fakt průser. Osobně znám jednoho "fightera" a fightera. "fighter", měl na pracky skoro zbrojní pas, ale když mu přeskočilo, tak se nezastavil ani před ženskou a to je vážně zavrženihodné. Naproti tomu fighter je chlápek pohodový, do kterýho by jste nikdy neřekli, že umí co umí a nejde do boje pokud to není opravdu, ale opravdu nevyhnutelně nutné a to jenom do takové míry, aby nepřítele zastavil a odradil, nikoliv přizabil a zvedl si ego. A o tom je bojové umění, ať už je to Muay-Thai, Karate nebo Aikido. V prvé řadě je to o filozofii a až pak o technice a fightu, ale to už je jiné povídání
Holt spusta lidí tam chodí jenom aby se naučili někoho ztlouct a mohli machrovat...
Hm, napadne mě dvojice debílků, já je smáznu oba dva svojí profi technikou v těžké seboebraně, oni mě zažalujou za těžký ublížení na zdraví a kdo bude na koni? Oba co mě napadli? Nebo já kdo použil nepřiměřenou sebeobranu v ohrožení života a to konkrétně technikou bojového umění. Já půjdu sedět.Globus píše:Hm a pak takovýho kretena smázneš 9mm a i přesto že prokazatelně používal techniku a způsob boje, výrazně ohrožující Tvoje zdraví/život tak si jdeš sednout. Apoň v našem absurdistánu.Hans píše: vesnice není zárukou úspěchůMagoři jsou sice všude, ale když se k tomu přidá technika boje, tak je to fakt průser. Osobně znám jednoho "fightera" a fightera. "fighter", měl na pracky skoro zbrojní pas, ale když mu přeskočilo, tak se nezastavil ani před ženskou a to je vážně zavrženihodné. Naproti tomu fighter je chlápek pohodový, do kterýho by jste nikdy neřekli, že umí co umí a nejde do boje pokud to není opravdu, ale opravdu nevyhnutelně nutné a to jenom do takové míry, aby nepřítele zastavil a odradil, nikoliv přizabil a zvedl si ego. A o tom je bojové umění, ať už je to Muay-Thai, Karate nebo Aikido. V prvé řadě je to o filozofii a až pak o technice a fightu, ale to už je jiné povídání
Holt spusta lidí tam chodí jenom aby se naučili někoho ztlouct a mohli machrovat...
kdyby z batohu...za pasem ji nosil...noreking píše:kdovi co se mezi nema stalo ... treba ten kluk neco udelal a kdyz mu vypadal nejaka zbran s batohu tak to asi nebude nejaky svatousek .. a takovy debil zase nevypadal aby si vybijel zlost na takovych deckach