ja se s kajema šamponovejma neobjímámelviiis píše:To si povíme až tě ním obejme kolem krkuH-Vtec píše:obvodem bicáku oslníš tak maximálně nějakou čubinku nebo nějakyho káje![]()

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
a na co by asi tak přišelBorbet píše:for blazen:
o kousek zpátky sem se dočet že máš něco proti axku, je vidět že si v tom nikdy nejel![]()
![]()
tady je přesně vidět úroven tvé inteligence..H-Vtec píše:obvodem bicáku oslníš tak maximálně nějakou čubinku nebo nějakyho kájeblázen píše:kentoya píše:
už se směju 45
franta mě vždycky dokáže ptěšit
taboo: oni berou napadení a urožení už v tom případě když máš jiný názor a za ním si stojíš![]()
máč pravdu nejel sem v tom nikdy a ani by mě nikdy nenapadlo se stím svéztBorbet píše:for blazen:
o kousek zpátky sem se dočet že máš něco proti axku, je vidět že si v tom nikdy nejel![]()
![]()
právě pro takové skutečnosti co jsou na videu,bych nikdy nesednul do una,AX a podobných ..nevím jak to nazvat aby se zas někdo nerazilTaboo píše:Ja jsem v tom taky nikdy nejel, ale vypada to, ze s tim lidi maji opravdu sranduBorbet píše:o kousek zpátky sem se dočet že máš něco proti axku, je vidět že si v tom nikdy nejel![]()
![]()
:
http://www.youtube.com/watch?v=1aDDi2ebB7U
hele jezdil jsem v unu turbu ax gti mněl jsem i poladěné charade gtti v němž byla jízda ze všech prdítek asi nejbrutálnější díky propracovanému podvozku což na unu ani ax nenajdeš a řeknu ti to že svezení v namř mém roveru (který jebohužel předokolka) svezení v udělaném 200sx (kentoyův) je prsotě někde jinde... malé gt vozy jsou sice opravdu funny ale věř tomu že až se svezež v opravdu udělaném silném sportovním voze tak poznáš o čem blázen a taboo mluví... nezapomeň že ax unu turbo apd byly stavěné jako rychlé nákupní vozíky (bez urážky) a tak se k nim i při konstrukci a výrobě přihlíželo... a věř tomu že vývoj platformy např toho eclipse stál více než un a jejich pohoných jednotek dohromady... tím nechci una urazit...Butcher píše:Nechci se nikoho zastávat,ale pocit z řízení prdítek jako třeba R5GTT,205Gti,potažmo i AX GTi a jiných,Vy jakožto "piloti strojů" jako Nissan 200SX/300ZX nebo Eclipse GSX nikdy nezažijete...ba co víc...Vy ani nechcetePřitom k řidičské nirváně vedla vždycky jenom jedna cesta...co nejnižší hmotnost.A tak nechápu proč musíte tyhle auta urážet
![]()
for Taboo: strč si prosímtě ten svůj PERFORMANCE do prdele![]()
I HATE DRAG RACING
to by si sa divilTaboo píše:Dekuji za zasmani. O jakem "pocitu" z rizeni prditek presne mluvis? Ono to je, jako se snazit namluvit vlastniku 500HP turbo Hayabusy, jak se ochuzuje o "pocit" z prdeni na 50cc mopedu...
![]()
zato tvoje inteligence je hodně vysoko až se vznášíš v oblacíchblázen píše:tady je přesně vidět úroven tvé inteligence..H-Vtec píše:obvodem bicáku oslníš tak maximálně nějakou čubinku nebo nějakyho kájeblázen píše:
franta mě vždycky dokáže ptěšit
taboo: oni berou napadení a urožení už v tom případě když máš jiný názor a za ním si stojíš![]()
která bude velmi velmi nízko u země
btw:že by si unem oslnil větší skupinkujá myslím,že unem oslníš jen PČR
Nikdy jsem v Charade nejel, ale řek bych, že AXo je na tom podvozkově "líp"....shodou okolností je Daihatsu v posledním Autocaru jako "Hrdina minulosti" a podtitulek zní "Totální kapesní raketa, ale jenom do první zatáčky"elviiis píše:hele jezdil jsem v unu turbu ax gti mněl jsem i poladěné charade gtti v němž byla jízda ze všech prdítek asi nejbrutálnější díky propracovanému podvozku což na unu ani ax nenajdeš a řeknu ti to že svezení v namř mém roveru (který jebohužel předokolka) svezení v udělaném 200sx (kentoyův) je prsotě někde jinde... malé gt vozy jsou sice opravdu funny ale věř tomu že až se svezež v opravdu udělaném silném sportovním voze tak poznáš o čem blázen a taboo mluví... nezapomeň že ax unu turbo apd byly stavěné jako rychlé nákupní vozíky (bez urážky) a tak se k nim i při konstrukci a výrobě přihlíželo... a věř tomu že vývoj platformy např toho eclipse stál více než un a jejich pohoných jednotek dohromady... tím nechci una urazit...Butcher píše:Nechci se nikoho zastávat,ale pocit z řízení prdítek jako třeba R5GTT,205Gti,potažmo i AX GTi a jiných,Vy jakožto "piloti strojů" jako Nissan 200SX/300ZX nebo Eclipse GSX nikdy nezažijete...ba co víc...Vy ani nechcetePřitom k řidičské nirváně vedla vždycky jenom jedna cesta...co nejnižší hmotnost.A tak nechápu proč musíte tyhle auta urážet
![]()
for Taboo: strč si prosímtě ten svůj PERFORMANCE do prdele![]()
I HATE DRAG RACING
víš no..jak to napsat..poklona od tebe bude ta poslední věc,kvůli které bych něco skládal a nedejbože jel někam na druhou stranu republiky..H-Vtec píše:zato tvoje inteligence je hodně vysoko až se vznášíš v oblacíchblázen píše:tady je přesně vidět úroven tvé inteligence..H-Vtec píše: obvodem bicáku oslníš tak maximálně nějakou čubinku nebo nějakyho káje![]()
která bude velmi velmi nízko u země
btw:že by si unem oslnil větší skupinkujá myslím,že unem oslníš jen PČR
ja jsem jenom realista,zato ty si tady lečíš nějakej svuj kompex doležitejma kecama.zatim si dokázal hovno na 400m,až někdy zajedeš nějakej čas s čimkolim a ten čas bude slušnej na česky poměry,tak budeš mít mojí poklonu
nech je nemá to cenu.. prostě je to škoda písmenekkentoya píše:fajn butchi až zvládneš z prahy z radotína od motokár olomouc ke globusu za hodinu 41 minut, po okreskách přes brod, kolín, čáslav, heřmanův městec, chrudim, hrochův týnec, mýto, litomyšl, moravská třebová, mohelnice, tak začni svoje prdítko vyzvihovat, zatím jsi mě neviděl jet nevíš jak dvoukilo jezdí a hážeš machry frajere
do té doby stáhni ocas mezi nohy a drž hubu když se starší baví