jaky 2litr na sprinty

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
H-Vtec

Příspěvek od H-Vtec »

elviiis píše:
H-Vtec píše:obvodem bicáku oslníš tak maximálně nějakou čubinku nebo nějakyho káje :smich: :lol:
To si povíme až tě ním obejme kolem krku :lol:
ja se s kajema šamponovejma neobjímám :smich:
Fiat Panda 1.3T....185Ps.......402m: 12,515s

H-Vtec

Příspěvek od H-Vtec »

kentoya píše:tak péro mám pro změnu malinkatý, asi 3 centimetry, alespon mi jeho váha nevadí při sprintech :lol:

ale koule mám jak řepy :lol:
řepy si nech,mam něco podobnyho,ale topúrko bys mi mohl požičat do Milovic 14tyho :lol: Nechci nic nechávat náhodě :mrgreen:

Borbet

Re: jaky 2litr na sprinty

Příspěvek od Borbet »

H-Vtec: směju se těm lidem

Borbet

Příspěvek od Borbet »

for blazen:
o kousek zpátky sem se dočet že máš něco proti axku, je vidět že si v tom nikdy nejel :lol: :lol: :lol:

meerecheck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od meerecheck »

No to jsou kydy tady :D Uz se merej i bicaky ... no a co, ja mam 52, kolem obou :D
Fiat Uno Turbo i.e. @ T28 fen :)

kentoya

Příspěvek od kentoya »

půjčím tenisový loket na sprinty, za příplatek i hrb a vanu
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

prave sem se z vas pochcal smichy, du si vyzdimat trenky abych byl lehci kdybych jel nejakej sprint do ty doby nez si vezmu cisty :lol:
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

elviiis

Příspěvek od elviiis »

Borbet píše:for blazen:
o kousek zpátky sem se dočet že máš něco proti axku, je vidět že si v tom nikdy nejel :lol: :lol: :lol:
a na co by asi tak přišel :smich2: :smich2: :smich2:
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

H-Vtec píše:
blázen píše:
kentoya píše:
už se směju 45 :D

:lol: franta mě vždycky dokáže ptěšit

taboo: oni berou napadení a urožení už v tom případě když máš jiný názor a za ním si stojíš :roll:
obvodem bicáku oslníš tak maximálně nějakou čubinku nebo nějakyho káje :smich: :lol:
tady je přesně vidět úroven tvé inteligence.. :roll: která bude velmi velmi nízko u země

btw:že by si unem oslnil větší skupinku :lol: já myslím,že unem oslníš jen PČR :roll:
Naposledy upravil(a) blázen dne 02 zář 2008 09:35, celkem upraveno 1 x.
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Borbet píše:for blazen:
máč pravdu nejel sem v tom nikdy a ani by mě nikdy nenapadlo se stím svézt :lol:

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 20 úno 2012 13:06, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Taboo píše:
Borbet píše:o kousek zpátky sem se dočet že máš něco proti axku, je vidět že si v tom nikdy nejel :lol: :lol: :lol:
Ja jsem v tom taky nikdy nejel, ale vypada to, ze s tim lidi maji opravdu srandu :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=1aDDi2ebB7U
:lol:
právě pro takové skutečnosti co jsou na videu,bych nikdy nesednul do una,AX a podobných ..nevím jak to nazvat aby se zas někdo nerazil

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 20 úno 2012 13:06, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Nechci se nikoho zastávat,ale pocit z řízení prdítek jako třeba R5GTT,205Gti,potažmo i AX GTi a jiných,Vy jakožto "piloti strojů" jako Nissan 200SX/300ZX nebo Eclipse GSX nikdy nezažijete...ba co víc...Vy ani nechcete :D Přitom k řidičské nirváně vedla vždycky jenom jedna cesta...co nejnižší hmotnost.A tak nechápu proč musíte tyhle auta urážet :?
for Taboo: strč si prosímtě ten svůj PERFORMANCE do prdele :wink:

I HATE DRAG RACING :alien:

elviiis

Příspěvek od elviiis »

Butcher píše:Nechci se nikoho zastávat,ale pocit z řízení prdítek jako třeba R5GTT,205Gti,potažmo i AX GTi a jiných,Vy jakožto "piloti strojů" jako Nissan 200SX/300ZX nebo Eclipse GSX nikdy nezažijete...ba co víc...Vy ani nechcete :D Přitom k řidičské nirváně vedla vždycky jenom jedna cesta...co nejnižší hmotnost.A tak nechápu proč musíte tyhle auta urážet :?

hele jezdil jsem v unu turbu ax gti mněl jsem i poladěné charade gtti v němž byla jízda ze všech prdítek asi nejbrutálnější díky propracovanému podvozku což na unu ani ax nenajdeš a řeknu ti to že svezení v namř mém roveru (který jebohužel předokolka) svezení v udělaném 200sx (kentoyův) je prsotě někde jinde... malé gt vozy jsou sice opravdu funny ale věř tomu že až se svezež v opravdu udělaném silném sportovním voze tak poznáš o čem blázen a taboo mluví... nezapomeň že ax unu turbo apd byly stavěné jako rychlé nákupní vozíky (bez urážky) a tak se k nim i při konstrukci a výrobě přihlíželo... a věř tomu že vývoj platformy např toho eclipse stál více než un a jejich pohoných jednotek dohromady... tím nechci una urazit...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 20 úno 2012 13:07, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

bleach

Příspěvek od bleach »

Taboo píše: Jedinou utechou mne zustava, ze si mam - na rozdil od tebe - aspon co kam strcit :lol: . Uvedomujes si, ze jsi na tuning foru v sekci "tuning", ne na foru prditek v sekci "zavist"?
:smich: :smich: :smich:
muzu si s vama povidat kdyz mam tdi s cipem ze skányje?

Borbet

Příspěvek od Borbet »

ste parta namachrovanejch čůráčku nemá se s váma cenu bavit

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Taboo píše: :smich: :smich: :smich:
Sorry za OT ale Taboo, mohl bys mi juknout do SZ ??
Moc díky..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

bleach

Příspěvek od bleach »

kdyz skocis z 400m skaly, za jak dlouho dopadnes? bude marat rychlejsi? tabu urcite..
Nigga I'm hot as pheonix arizona
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches

JonnY

Příspěvek od JonnY »

Taboo píše:Dekuji za zasmani :lol: . O jakem "pocitu" z rizeni prditek presne mluvis? Ono to je, jako se snazit namluvit vlastniku 500HP turbo Hayabusy, jak se ochuzuje o "pocit" z prdeni na 50cc mopedu... :lol:
to by si sa divil :lol:
mal som sa moznost povozit na krete v nejakom malickom pozicanom 1.1l hyundai, v aute 4 ludia klima na plno a jazdi po tych horach.
na 5ke to pri 80 kmh nejelo ano do mierneho kopca, ale co teprve horskych serpentynach....
plyn bol nonstop na podlahe, trojku som radil len na naozaj dlhych rovinkach a nikdy som nesiel viac nez 60kmh.
a dost som sa na tom zabaval

nikdy v zivote by som nepovedal, ze sa pobavim v 60hp prditku na tom ze to tak strasne nejede... :)

H-Vtec

Příspěvek od H-Vtec »

blázen píše:
H-Vtec píše:
blázen píše:
:lol: franta mě vždycky dokáže ptěšit

taboo: oni berou napadení a urožení už v tom případě když máš jiný názor a za ním si stojíš :roll:
obvodem bicáku oslníš tak maximálně nějakou čubinku nebo nějakyho káje :smich: :lol:
tady je přesně vidět úroven tvé inteligence.. :roll: která bude velmi velmi nízko u země

btw:že by si unem oslnil větší skupinku :lol: já myslím,že unem oslníš jen PČR :roll:
zato tvoje inteligence je hodně vysoko až se vznášíš v oblacích :smich: ja jsem jenom realista,zato ty si tady lečíš nějakej svuj kompex doležitejma kecama.zatim si dokázal hovno na 400m,až někdy zajedeš nějakej čas s čimkolim a ten čas bude slušnej na česky poměry,tak budeš mít mojí poklonu 8)

Didi

Příspěvek od Didi »

http://www.youtube.com/watch?v=21dTTe76UJA :lol:

myslim ze neni co dodavat... :lol:

JonnY

Příspěvek od JonnY »

H-Vtec : kriste nauc sa quotovat...

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

elviiis píše:
Butcher píše:Nechci se nikoho zastávat,ale pocit z řízení prdítek jako třeba R5GTT,205Gti,potažmo i AX GTi a jiných,Vy jakožto "piloti strojů" jako Nissan 200SX/300ZX nebo Eclipse GSX nikdy nezažijete...ba co víc...Vy ani nechcete :D Přitom k řidičské nirváně vedla vždycky jenom jedna cesta...co nejnižší hmotnost.A tak nechápu proč musíte tyhle auta urážet :?

hele jezdil jsem v unu turbu ax gti mněl jsem i poladěné charade gtti v němž byla jízda ze všech prdítek asi nejbrutálnější díky propracovanému podvozku což na unu ani ax nenajdeš a řeknu ti to že svezení v namř mém roveru (který jebohužel předokolka) svezení v udělaném 200sx (kentoyův) je prsotě někde jinde... malé gt vozy jsou sice opravdu funny ale věř tomu že až se svezež v opravdu udělaném silném sportovním voze tak poznáš o čem blázen a taboo mluví... nezapomeň že ax unu turbo apd byly stavěné jako rychlé nákupní vozíky (bez urážky) a tak se k nim i při konstrukci a výrobě přihlíželo... a věř tomu že vývoj platformy např toho eclipse stál více než un a jejich pohoných jednotek dohromady... tím nechci una urazit...
Nikdy jsem v Charade nejel, ale řek bych, že AXo je na tom podvozkově "líp"....shodou okolností je Daihatsu v posledním Autocaru jako "Hrdina minulosti" a podtitulek zní "Totální kapesní raketa, ale jenom do první zatáčky" :?:
Já chápu o čem blázen s Tabooem mluví.Nehledě k tomu, že řeč byla původně o sprintech.Takže jak říkáš...jsou to nákupní tašky, ale bez urážkyTakový auta prostě nemůžete srovnávat.Mám sice prdítko(který by třeba na normální okresce sfouklo Kentoyův Nissan ze silnice),ale jel jsem už i v "opravdu udělaném silném sportovním voze" :wink: Je to vážně jak srovnávat jabka s hruškama.Prostě mám za to, že když "umí" člověk řídit,tak má kombinace ječícího maloobjemovýho motoru,brždění levou nohou,občasnýho vyhození vnitřního zadního kola do vzduchu a nedejbože špéry, něco do sebe...a není toho málo.

for Taboo: Měl jsem tady pro tebe něco rozepsanýho něco k tématu,ale nakonec jsem to smazal.Jseš totiž fakt šašek :o) A vůbec to nesouvisí s auty.Samozřejmě jsi v životě něco dokázal a máš auto který já nikdy mít nebudu(i když bych ho nikdy nechtěl).Máš taky určitě neskutečný znalosti,nějakej ten úspěch by se určitě taky našel, ale podle tvejch příspěvků(a o ty tady na fóru asi jde), stojíš podle mě jako člověk za hovno.A nemluví ze mě závist.já ti fandím,ale chovej se normálně.Jde to asi těžko...přece jenom seš "za vodou" :plaz: ,ale přesto to zkus :wink:

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

H-Vtec píše:
blázen píše:
H-Vtec píše: obvodem bicáku oslníš tak maximálně nějakou čubinku nebo nějakyho káje :smich: :lol:

zato tvoje inteligence je hodně vysoko až se vznášíš v oblacích :smich: ja jsem jenom realista,zato ty si tady lečíš nějakej svuj kompex doležitejma kecama.zatim si dokázal hovno na 400m,až někdy zajedeš nějakej čas s čimkolim a ten čas bude slušnej na česky poměry,tak budeš mít mojí poklonu 8)
víš no..jak to napsat..poklona od tebe bude ta poslední věc,kvůli které bych něco skládal a nedejbože jel někam na druhou stranu republiky..
na to si moc fandíš kloučku..
Mohl bys mi nějaké ty důležité kecy,kterýma si léčím komplexy nakopírovat sem,přece jen je to moc stránek a jestli sem někde něco napsal v opilosti..nechce se mě to hledat a navíc není jistota...

Co je to slušnej čas na české poměry? Přijdeš mě hloupej,protože sem tu psal,že sem nikdy neskládal dvoukilo pro 400m ale pro běžné projíždky. Ale to nic nemění na tom,že je určitě pro 400m lepší ladit větší přeplnovaný motor v RWD voze...než malý ..no to co psal taboo o tom prdění :roll: :lol:

kentoya

Příspěvek od kentoya »

fajn butchi až zvládneš z prahy z radotína od motokár olomouc ke globusu za hodinu 41 minut, po okreskách přes brod, kolín, čáslav, heřmanův městec, chrudim, hrochův týnec, mýto, litomyšl, moravská třebová, mohelnice, tak začni svoje prdítko vyzvihovat, zatím jsi mě neviděl jet nevíš jak dvoukilo jezdí a hážeš machry frajere

do té doby stáhni ocas mezi nohy a drž hubu když se starší baví
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

kentoya píše:fajn butchi až zvládneš z prahy z radotína od motokár olomouc ke globusu za hodinu 41 minut, po okreskách přes brod, kolín, čáslav, heřmanův městec, chrudim, hrochův týnec, mýto, litomyšl, moravská třebová, mohelnice, tak začni svoje prdítko vyzvihovat, zatím jsi mě neviděl jet nevíš jak dvoukilo jezdí a hážeš machry frajere

do té doby stáhni ocas mezi nohy a drž hubu když se starší baví
nech je nemá to cenu.. prostě je to škoda písmenek

kentoya

Příspěvek od kentoya »

at se ukáže, za tu hodinu 41 je to na potlamě, to není na chlubení, proto to nikde neuvádím co jsem za blbce, ale když si mě strká do tlamy, at to zajede a potom kecá, hrabe kolama hnůj od slepic a háže machry když se dostane pod 2 hodiny bude frajer a nevěřím že to dokáže a když to zkusí a nedokáže to, tak bude kecat že jsem si ten čas vymyslel

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 20 úno 2012 13:08, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“