Me se do ruky dostalo prvni "opravdovy" auto ktery mi vyhovuje po vsech strankach a ma slusny potencial..Ale s tuningem v praxi jako takovym vlastne zacinam takze v tehle kolejich nejsem vubec zazitej. Proto bych si zde velmi rad nechal poradit od profiku co v tom nakej ten rok delaj

Mam ted nove seriovou celicu ve dvoulitrovy atmosfere, jediny co je tam meneny je kapota za turbo verzi (ne CS),bbs 16ky kola a nakej hnusnej koncovej dil vyfuku.ani nevim co pac po prvnim dnu sla hned do servisu

tohle je zatim muj vzhledovej navrh kterej bych si chtel udelat na zakazku u naky (ale nevim jaky) firmy..jde vlastne jen o prodlouzeni stavajicich spoileru protoze na Celicu snad nikdo zadny pekny ani nedela, ma krasnej tvar uz v serii tak proc ho kazit.u moji verze nejsou vytazeny blatniky takze lehce i ty..
http://ethan.wz.cz/orange.jpg
ale nevim na co bych se mel vrhnout jako prvni.. ja sem rpemyslel o podvozku + novych kolech-nejlip ty jako na predchozim navrhu VT(kola z M6ky od AC schnitzeru) ale co sem koukal treba na SH motor tak tein za 30-40 tis to se mi zrovna nechce..muzete mi nakej levnejsi ale kvalitni podvozek doporucit pripadne od koho a kde..nejlip asi stavitelnej..ale i se spoilerama tak nejak rozumne aby se s tim dalo jezdit na "ceskych cestach" ...
po podvozku a kolech by se mohla udelat lamino uprava tech spoileru+orange lak a tim by myslim styling byl hotovej..
dale bych to videl na novej vyfuk.ale vzhledem ke "zkusenostem" nevim co vsechno by se melo povymenovat..kdyz vyndam kata tak to bude asi blby jak na STK tak asi i smrad a coud? chtel bych pronikavej zvuk ale s mirou..libej se mi 110mm>... chameleon roury alá HKS ale kdyz necham jenom volnej pruchod tak to bude asi neprijemny i na cestach tak co by se tam melo nechat..
vykonove bylo na brzde namereno nakych 165HP a kroutak 192Nm.. ma to najeto 260tis.ale porad tahne slusne..aspon ty posledni majitele co vim se o ni staraly s pravidlenou udrzbou+kvalitni olej..takze by se nejspis pres zimu sikla generalka motoru(jo sem zapomnel dodat ze pred 5tis km byla delana generalka hnaci napravy)..na kolik by GO prisla a jestli se vyplati tam rovnou davat uz "tuningove" dily jako jina vacka pisty atd..no a to je prave ono..co se da vsechno povymenovat u atmosferickyho motoru a na kolik by takovy sranda prisla pripadne jakej narust.. rikam v tomhle vsem se teprve ucim takze budu strasne rad za kazdou radu

zatim staci rady ohledne toho podvozku
prubehove si budu doupravovat i interier( presit kozeny sedacky/nebo rovnou koupit novy co bude levnejsi,poflockovat rozpraskany casti na interieru,volant,radicka atd..uprednostnuju sparco ale slysel sem ze se skoro na kazdou znacku at uz kola a interier tak se delaji presny kopie od levnejsich vyrobcu..?!)