Výfuky

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
armyman

Audi A3 1.8 T (jakej laďák pro uzasnej zvuk)

Příspěvek od armyman »

Zdravím lidi :-) jakej výfuk by jste doporučily abych z tohodle krasavce dostal co nejlepší zvuk? klidně házejte odkazy nebo jen řikej jména firem. Díky.

Beaver

Re: Audi A3 1.8 T (jakej laďák pro uzasnej zvuk)

Příspěvek od Beaver »

Krasavec ? LOL :lol: Nejlepsi zvuk to bude mit kdyz cely auto vymenis za RS4, jinak v zasade asi libovolnej pruchozi koncak tomu doda sportovnejsi zvuk a teoreticky i mirne povzbudi motor diky zvysene pruchodnosti systemu, ale na to bych az tak moc u tady tech malych objemu nesazel.
Naposledy upravil(a) Beaver dne 06 bře 2012 13:52, celkem upraveno 1 x.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

LS1
Kontaktovat uživatele:

Re: Výfuky

Příspěvek od LS1 »

Mám rychlý a stručný dotaz, chci na auto koncový tlumič, hlavně kvůli vzhledu, potřebuji aby to bylo v nízkých otáčkách tiché, od 4tis. at si to dělá co chce, klidně ať to střílí lišky:)
máte někdo zkušenost s tímto http://www.tuning-centrum.cz/product/18 ... -110kw-90r" onclick="window.open(this.href);return false;

a tímto? http://www.laityng.cz/cz/produkty/vyfuk ... rkv1j.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ten remus jsem na autě slyšel a šlo to. Mám malorážku 1.1 mitsubishi colt 75ps

Sova

Příspěvek od Sova »

Mám dotaz ohledně mého staronového laděného koncáku na Clio...
V koncovce je díra/je to dvouplášťové/
Chci se zeptat, jestli je to hodně špatný a jestli to má nějaký zásadní vliv na něco? :?

Obrázek
Obrázek
Cléon & Fonte

Sova

Příspěvek od Sova »

nikdo nic :?
Cléon & Fonte

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Sova: Ja tomu nerozumim, ale selskym rozumem tusim, ze bych dal bud:
- originalni koncovku..
- koncovku od renomovaneho vyrobce na dany typ motoru a to jak objemove, pripravou smesy tak vykonem,
- holou trubku vetsiho prumeru (u turboplneni)
- pripadne vyfuk na miru komplet od svodu :( atmosfera)

Ja osobne se vzdy ridim u Fabie tim ze:
- nejlip vsechno vi ve fabrice
- jak to posunout z kompromisu nejakym smerem (spatnym nebo dobrym, sportovnim nebo pohodlnym) vedi zase dobre renomovani upravci a vyrobci (hodne renomovanych vyrobcu uz ale pro me ztratilo renome)
- pokud nemas zkusenosti nebo penize na to je ziskat tak si to doma v garazi muzes akorad vymenit
- levne veci pote co je ma vice jak 30 uzivatel pred tebou zkusit a nebat se je vyhodit 8)
" www.autowerks.cz "

Sova

Příspěvek od Sova »

Devil považuji za renomovaného výrobce :wink:
To že koncernisti, případně japanofilové tohoto výrobce neznají mě naprosto netíží.

Jedná se o koncový tlumič Devil Cup určený přímo na Williams

Obrázek
Obrázek[/img]

Díky za věcné komenty 8)
btw. tento koncák a vlastně celý výfukový systém od Devilu jsem měl na svém předchozím autě a shodou okolnosti se ke mě ten koncák dostal zase zpět
...navíc díky mému známému, který ho měl, sem jej získal zpět zcela zadarmo...za flašku ferneta :pifko:
Naposledy upravil(a) Sova dne 10 bře 2012 01:47, celkem upraveno 1 x.
Cléon & Fonte

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Sova: Nevim proc na me jako na koncernistu utocis? :( Ja jsem nepsal ze neni nebo je renomovany, jen jsem se snazil poradit v ramci svych znalosti :wink: bohuzel jako koncernista ti budou firmy, nazory, rady nebo upravci co resi 1,9TDI ci 1,8T ci 2.0TSI k nicemu proto jsem napsal vseobecne dle ceho se ridim ja u veci o kterych nevim neco do hloubky.
" www.autowerks.cz "

Sova

Příspěvek od Sova »

tholis píše:Sova: Nevim proc na me jako na koncernistu utocis? :( Ja jsem nepsal ze neni nebo je renomovany, jen jsem se snazil poradit v ramci svych znalosti :wink: bohuzel jako koncernista ti budou firmy, nazory, rady nebo upravci co resi 1,9TDI ci 1,8T ci 2.0TSI k nicemu proto jsem napsal vseobecne dle ceho se ridim ja u veci o kterych nevim neco do hloubky.
já na tebe neutočím :wink: Asi to znělo jako invektiva, ale chtěl sem tím jen říct to, že ačkoliv devil není pro Vás známý, tak je renomovaný...respektive co se týče automobilových výfuků byl renomovaný...nyní vyrábí jen moto výfuky a divizi automobilových výfuků odkoupil madac-sas.fr

Moje otázka směřovala pouze k tomu, jestli ten vnitřní vyhnitej plášť hodně vadí a má to vliv na výkon...což s devilem jako firmou nemá nic společného a jedná se pouze o funkčnost výfuku.
Takže může přispět kdokoli a uvitám reakci...
Cléon & Fonte

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Ale ja netvrdil ze renomovany neni, proto nechapu proc to tu zminujes 8)

muj laicky nazor je ze nejake zkratove proudeni tam urcite bude, ale to bude mit vyznam minimalni..Je to konec vyfuku :wink: na druhou stranu i kdyz by to melo mit zanedbatelny negativni vliv..proc si nechat na aute neco vyhnileho? :?
" www.autowerks.cz "

Sova

Příspěvek od Sova »

tholis píše:Ale ja netvrdil ze renomovany neni, proto nechapu proc to tu zminujes 8)

muj laicky nazor je ze nejake zkratove proudeni tam urcite bude, ale to bude mit vyznam minimalni..Je to konec vyfuku :wink: na druhou stranu i kdyz by to melo mit zanedbatelny negativni vliv..proc si nechat na aute neco vyhnileho? :?
jak už sem psal, mám ho zadarmo...zatím na autě není a ptám se co a jak :wink:
pokud je to možné...nebráním se třeba nějaké opravě/úpravě.
V Česku laděný koncák na Williams nebude jednuduché sehnat a chlapci z madac, co odkoupili devil prodávají koncák na Williams za 400 Eur a víc.

Mě tady kamenuješ, jak kdybych tam cpal uni koncák z polska :D

Zřejmě sem tvůj příspěvek renomovanosti špatně pochopil, protože píšeš dosti manipulativní technikou komunikace :D
tholis píše:nejake zkratove proudeni tam urcite bude, ale to bude mit vyznam minimalni..Je to konec vyfuku
8)
Cléon & Fonte

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

odfot to cele z vnutra.. ze jak to tam vyzeraaa ...??
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Pokud je problém jen v koncovce, tak vliv to možná bude mít trochu na zvuk, z hlediska výkonu už se tam asi nic moc dít nebude.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Sova

Příspěvek od Sova »

Ano, jen v koncovce.
Posílám tedy lepší fota.

Obrázek Obrázek
Cléon & Fonte

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

asi jak pise Beaver...
podla mna to bude mat trochu chcrlavejsi zvuk...

Sova

Příspěvek od Sova »

což nebude zas až tak na škodu :D přesto sem ale napsal jednomu člověku co renovuje výfuky...uvidím co mi napíše :wink:
díky za info :mavani:
Cléon & Fonte

m1tv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1tv »

da se někde sehnat za lepší penize takovejdle pružnej spoj na výfuk ? potřeboval bych 50mm a nejlíp nerez
našel sem zatim jen na HPP ale cena se mi nelibí
Obrázek

a kde středni tlumič vyfuku taky nerez všude u nás sem našel jen rezonatory a ty nechci

http://www.ebay.de/itm/Universal-Schall ... 203wt_1297" onclick="window.open(this.href);return false;

díky
muj ukol? sp(r)asit svět:)opravy a upravy vozu 739208725

futura

Příspěvek od futura »

Tohle na mne jako moc pruzny nepusobi, pruzny maj dva srouby a pera. Bud kuchnout koncovky nekde na vrakaci a spojovaci material ty srouby a pera novy treba v ACI, nebo radsi vlnovec.

m1tv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1tv »

de mi o to že sme koupil nerez svody a tam je tendle spoj ale ja mam jen jednu čast takže shanim protikus .. když to neseženu tak tam pude vlnovec ale zas problem sehant za naky rozumny penize nerezovej :(

futura

Příspěvek od futura »

Ty mas i pokracovani v nerezu, ze ti nestaci normal? Nevidel bych ani obycejnou spojku jako velkej problem i do bezne pouzivany kary vzhledem k tomu mistu, kde to je ulozeny, vydrz je v tech mistech hodsne slusna.Pokud chces za mensi penize, asi budes muset snizit naroky nebo mit hodne stesti na neco peknyho z druhy ruky, ale to vetsinou chvili trva.

m1tv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1tv »

chci pravě dodělat celonerez (mam ted svody + koncak )střed si necham vyrobit takže by to byla jedina věc na vyfuku obyč

m1tv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1tv »

trošku sem to přehodnotil a kde si nechat vypalit nebo vyseknout přiruby ? jednalo by se o 6 kusu a 4mm material

Obrázek

Crack3n

Příspěvek od Crack3n »

Zdravim,
som majiteľom VW Golf MK4 2.3 Gti a potreboval by som poradiť ohľadom športového výfuku.
Akú značku uprednostniť, prípade, ak je tu niekto kto vlastní podobné auto, či je možné namontovať bez problémov
univerzálny výfuk.
Ďakujem za odpovede! 8)

distrupter822

Příspěvek od distrupter822 »

Dobry vecer panove. Mam feldu 1,9d odesel mi kat. Chci se zeptat jesli ho muzu vyrezat a navarit misto nej trubku.Nejenom ze zbytek kat. lita v tom pouzdre a cinka to ale jeste by se tim mohl zlepsi tah motoru. + jesli je mozne odrezat ten prvni tlumic nebo co to je a navarit tam taky rouru. Tim docilit dojmu "pseudo" sportovniho vyfuku. Diky

modsuissy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modsuissy »

Zdravím.. začal mi při vyšším stlačení plynu ''prdět'' výfuk. A když už by se to předělávalo, tak jestli by tam nešlo narvat něco laděnýho, hledal jsem různě na googlu, nic jsem ale nenašel.. Tak se chci zeptat odborníků, jestli neznají někde něco, někoho kdo by to mohl nějak poupravit svařit atd.. Je to na auto Mazda 626 GE 1.8 78kw
Loga, tiskoviny, pozvánky, firemní indentita. Jste začínájící firma, živnostník a potřebujete svou tvář? Navštivte mojí stránku, se vším vám poradím a zhotovím.

-->http://www.christpetr.cz<---

dada-16

Příspěvek od dada-16 »

zdravim panove nejsem zadny expert pres vyfuky ale malinko jsem se informoval par veci jsem se dozvedel od mechaniku atd uvazuju o docela zasadni uprave vyfuku,nechci ztoho nejak extra moc vymackat vykonu je mi jasne ze na 1.2 8V 44Kw stoho moc neudelam ale jde mi taky oten vykon a hlavne o krasny zvuk uvazoval jsem si nechat udelat svody rekli mi ze kazdou tu trubku 50 cm a potom vsechny 4 trubky do sebe chci vyhodit kat a stredak a dat misto toho sportovni rezonator a nakonec vyfuku jen sportovni koncovku co vy na to ?mate stim nekdo nejake skusenosti? o stk ani tak mi moc nejde :-) predme dekuji za info jinak je to fiat punto mk1 1,2 8v 44kw 60 k :-) zadny zavodak .myslite ze jsi polepsim nebo by to vylo jeste horsi tet konkretne myslim vykon.obrazky jsou jen zhruba informativni .ve skutecnosti by to melo byt malinko jinak a svody omotane takovou tou termo paskou .
Přílohy
neco takoveho akorad se sportovni rezonatorem
neco takoveho akorad se sportovni rezonatorem
270920121230.jpg (120.47 KiB) Zobrazeno 3512 x
takto vlasne jen posledni koncovka a nic vic jen za svodama ten rezonator sportovni fotky jsou ztahnute znetu .
takto vlasne jen posledni koncovka a nic vic jen za svodama ten rezonator sportovni fotky jsou ztahnute znetu .
220920121225.jpg (230.82 KiB) Zobrazeno 3512 x
to jsou ty svody tak nejak bych chtel aby vypadaly .
to jsou ty svody tak nejak bych chtel aby vypadaly .
54779238bf_75411397_v1.jpg (43.98 KiB) Zobrazeno 3491 x

lukin66

Příspěvek od lukin66 »

zdar kde sehnat nejlépe trubky a kolínka na výrobu výfuku v průměru 76mm nerez nechci.klidně dejte odkazy kde co sehnat díky 8)
opel kadett 2.0 16v gsi :driver:
bývalka:opel astra g coupé linea blu OPC paket
Ford Focus ST white

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

.. fotka mojich favo svodu. :D

dada-16: vyroba svodu je draha. material, priruba, prace po kokot. pokud se daji na tvuj motor sehnat JOMy nebo neco podobne levnyho, je lepsi to koupit a pripadne upravit, znova prevarit. vyjde to levnejs.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin_GSi »

dada-ta konstrukce je dobrá tak na 2l motor... pokud toto dáš na 1.2 tak hned za to bych dal kat.. aby to mělo vůbec nějaký protitlak.. pak střed, nebo rezonátor a nějakou kv. koncovku.. pokud bys dal jen trubku.. ubyde hodně krouťáku.. od spodu to vůbec nepojede.. možná lepe ve vysokých otáčkách 8)
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau

C20XE inside

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

....blbosti... :D

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“