Anonymous píše:Popravdě si myslim že na Šnajdra neni, on je přeci jenom pilot který vyhrává především rukama a všř mi že pokud bude potřeba aby zatahl tak zatahne tolik že nebudeš věřit, on ma jednu velkou vyhodu, mam obrovský cit pro auto a dokáže naprosto přesne brzdit s velikejch rychlosti coz mnohym dela problémy.A to se nebavíme o tom když je mokro to v mistráku stacil i Kitům co jezdil Frieberg atd.
Přeci jenom ma dva tituli mistra ČR v Rally a na Kopcích už jezdi hodně dlouho, ale myslim že pokud se ti v budoucnu podaří se mu přiblížit, tak to budou oúpravdové závody o desetinky.řikal že si rozumnej, že se nehonis jako blázen a jdeš postupně a že to je jedine dobře.Pokud se ti povede odvažit auto, udělat dobrej podvozek a zapracuješ na motoru bude to mít těžké, velmi těžké.Šnajdr ted bude delat japonské svody a pokud by se mu nekdo přibližil nebo ho začal porážet udělá si čtyřklapku což je myslim celkem znatelný nárůst výkonu zvlást na kopcích kde je kazdá desetinka drahá.
klucí z kyjova se učí velmi rychle a myslim žetak za dva závody budou tvý největší konkurenti.
pokud se mi povede to vše dojednat tak přisti rok mezi vas vyrazim.Otec jezdil dlouho úspěšně kopce a rally, tak jsem možna podědil nějaké geny.
Čejda
Ahoj
Samo že tento motor na Šnajdra není. Já si potřebuji držet svou pozici tak aby mě porážel ve FMS jen on a já porážel i závodní škodovky, které jezdí v kategorii H-1300. Loni mi jezdci s těmito škodovkami dávali až 7 vteřin. A Hobby Open Cup, tam bych rád celé mistrovství v závodácích do 1300 vyhrál.
Samo, že Šnajdr má rezervy a bude rád když se mu někdo (i více lidí) přiblíží. Já se fakt nehoním jako blázen. Asi mě tak vycvičila loňská sezóna. První závodní víkend v sobotu jsem skončil ještě druhý, ale od neděle jsem vyhrával každý závod - 11 v kuse. Vždy si odjel to svoje, nemusel jsem chodit blízko limitu auta, prostě si to užíval a vyhrával s obrovskými náskoky. Tam jsem se asi naučil dopředu zvážit své možnosti a možnosti auta a ty reálné cíle plnit.
Akorát mi přišel nový volant OMP, s ním bych měl swifta lépe uřidit a musím rychle zařidít geometrii. Někde v nastavení zadní nápravy je velký problém, přetáčivost v prudkých zatáčkách. No uvidí se jaká data z toho vylezou. Přední geometrii jsem si myslím už vychytal. Auto je stabilní ve vysokých rychlostech a v zatáčkách drží dobře stopu, akorát ten zadek.
Ty čtyřklapky už mám nějaký ten měsíc nachystané, musím už dodělat ty svody sání a airbox.
Ty kluky z Kyjova musím udržet za sebou a myslím si, že s tímto novým motorem by to neměl být zase takový problém. Je to obrovský krok kupředu.
Jinak už jsem začal řešit nový motor, už mám vybrané pěkné ojnice, které začnu opracovávat. Už jsem skoro pevně rozhodnut pro nové písty takže objem půjde nahoru.
Pokud máš možnost se k nám přidat, tak to udělej. Automobilové závody jsou super.
I když otázkou je, kdo to příští rok bude vlastně pořádat. Ale protože momentálně nejsem nikde nějak smluvně ani pracovně vázán, jezdím jak FMS, tak I Hobbyopen Cup a teďka to Vysoké Mýto byl Orlický sprint.
Lander