no jo vidis toT-O-M píše:
samo že boxer, zásadním rozdílem byl objem 2.5L

Moderátor: Jardafox
Jdou tedy stále od sebe a nikdy proti sobě? Tedy po prvním nastartování během zlomku vteřiny opustí blok motoru, prorazí podběhy, disky a letí, letí stále letí od sebe. Kdepak se asi zastaví?PhoB píše:Pokud je mi dobre znamo, tak impreza(nevim jestli vsechny) nema boxer. Pisty nejdou proti sobe, ale nalezato odsebe.
predstavit si to lze, ale je to hrozna kravinaT-O-M píše:no a hlavně jak by takovej motor měl hlavu s pístama a vačkama... uprostřed??? a měl by 2 klikovky?? na každý straně jednu...to si nejde představit ani z hlediska funkce a ani z hlediska rozměrů takovýho motoru
Moc dobre vis jak jsem to myslel, tak tu zase nemistruj(sry, ale neudrzel jsem se)Ondras píše:Jdou tedy stále od sebe a nikdy proti sobě? Tedy po prvním nastartování během zlomku vteřiny opustí blok motoru, prorazí podběhy, disky a letí, letí stále letí od sebe. Kdepak se asi zastaví?PhoB píše:Pokud je mi dobre znamo, tak impreza(nevim jestli vsechny) nema boxer. Pisty nejdou proti sobe, ale nalezato odsebe.
Odpusť, ale z psaného textu nejsem schopen číst na dálku cizí myšlenky. Chtěl bych to umět, jistě by se to hodilo, ale neumím. Budeš tedy muset zapracovat na svém písemném projevu, aby tvé myšlenky byly v textu a ne jen v tvé hlavě.PhoB píše:Moc dobre vis jak jsem to myslel, tak tu zase nemistruj(sry, ale neudrzel jsem se)
Xel88 píše:http://youtube.com/watch?v=844C8Wnfjf8
STI X EVO
1.NEW STI
2.OLD STI
3.EVO IX
4.EVO X 5MT
5.EVO X SST
Videl jsi novou IMPREZU v realu? Resp. videl jsi novou WRX STI v realu? Jen se ptam, pac z netu a z fotek mi prisla nova Impreza hnusna, ale v realu vubec spatna neni a WRX STI podle me bude povedeny auto (designove povedeny).Mexican píše:Co naplat,je možná rychlejší,ale prostě hnusná...
¨Taky jsem změnil názor po shlédnutí naživo.neller píše:Videl jsi novou IMPREZU v realu? Resp. videl jsi novou WRX STI v realu? Jen se ptam, pac z netu a z fotek mi prisla nova Impreza hnusna, ale v realu vubec spatna neni a WRX STI podle me bude povedeny auto (designove povedeny).Mexican píše:Co naplat,je možná rychlejší,ale prostě hnusná...
pro evropu by měl být objem 2,5, 300ps/6000ot, 407Nm/4000ot, 1480kg, očekává se v dubnuIdaho píše:mate nekdo parametry + ceny nové imprezky STi ??
Ty Eva to jsou strašné autaXel88 píše:http://youtube.com/watch?v=sEXaaxSU4SM