no jo vidis toT-O-M píše:
samo že boxer, zásadním rozdílem byl objem 2.5L
2008 Subaru Impreza WRX STI
Moderátor: Jardafox
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2008 Subaru Impreza WRX STI
Slusne receno zprcanej hnus... Az to potkam na silnici v STi verzi tak si odplivnu. 
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
Pokud je mi dobre znamo, tak impreza(nevim jestli vsechny) nema boxer. Pisty nejdou proti sobe, ale nalezato odsebe.
Kazdopadne vzhledove se mi tato nova,prozmenu take vubec nelibi.
Kazdopadne vzhledove se mi tato nova,prozmenu take vubec nelibi.
S2 ABY Coupe in ressurection
Delta Integrale 16V
remote Lancer EVO8
ex JDM STI typeR ver3
ex Yellow Punto GT 2.0 16VT & 20VT
Delta Integrale 16V
remote Lancer EVO8
ex JDM STI typeR ver3
-
Ondras
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jdou tedy stále od sebe a nikdy proti sobě? Tedy po prvním nastartování během zlomku vteřiny opustí blok motoru, prorazí podběhy, disky a letí, letí stále letí od sebe. Kdepak se asi zastaví?PhoB píše:Pokud je mi dobre znamo, tak impreza(nevim jestli vsechny) nema boxer. Pisty nejdou proti sobe, ale nalezato odsebe.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
predstavit si to lze, ale je to hrozna kravinaT-O-M píše:no a hlavně jak by takovej motor měl hlavu s pístama a vačkama... uprostřed??? a měl by 2 klikovky?? na každý straně jednu...to si nejde představit ani z hlediska funkce a ani z hlediska rozměrů takovýho motoru
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Moc dobre vis jak jsem to myslel, tak tu zase nemistruj(sry, ale neudrzel jsem se)Ondras píše:Jdou tedy stále od sebe a nikdy proti sobě? Tedy po prvním nastartování během zlomku vteřiny opustí blok motoru, prorazí podběhy, disky a letí, letí stále letí od sebe. Kdepak se asi zastaví?PhoB píše:Pokud je mi dobre znamo, tak impreza(nevim jestli vsechny) nema boxer. Pisty nejdou proti sobe, ale nalezato odsebe.
V dilne kde jsem tento motor videl rozlozeny, mi bylo receno, ze to neni boxer. Boxer obecne, ma 1 spalovaci postor, 1 zapalovaci svicku pro 2 valce.
Ale podle fotek na netu se bere za boxer i tento subaru motor. Tak jsem se zase neco noveho dozvedel
S2 ABY Coupe in ressurection
Delta Integrale 16V
remote Lancer EVO8
ex JDM STI typeR ver3
Delta Integrale 16V
remote Lancer EVO8
ex JDM STI typeR ver3
-
Ondras
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Odpusť, ale z psaného textu nejsem schopen číst na dálku cizí myšlenky. Chtěl bych to umět, jistě by se to hodilo, ale neumím. Budeš tedy muset zapracovat na svém písemném projevu, aby tvé myšlenky byly v textu a ne jen v tvé hlavě.PhoB píše:Moc dobre vis jak jsem to myslel, tak tu zase nemistruj(sry, ale neudrzel jsem se)
Btw. pozdravuj rozumbrady na dílně. Boxery by pak neměly ani vozy Porsche, motocykly BMW a další...
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
http://youtube.com/watch?v=844C8Wnfjf8
STI X EVO
1.NEW STI
2.OLD STI
3.EVO IX
4.EVO X 5MT
5.EVO X SST
STI X EVO
1.NEW STI
2.OLD STI
3.EVO IX
4.EVO X 5MT
5.EVO X SST
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Xel88 píše:http://youtube.com/watch?v=844C8Wnfjf8
STI X EVO
1.NEW STI
2.OLD STI
3.EVO IX
4.EVO X 5MT
5.EVO X SST
Tak tak... Micany pěkně dozadu..
Videl jsi novou IMPREZU v realu? Resp. videl jsi novou WRX STI v realu? Jen se ptam, pac z netu a z fotek mi prisla nova Impreza hnusna, ale v realu vubec spatna neni a WRX STI podle me bude povedeny auto (designove povedeny).Mexican píše:Co naplat,je možná rychlejší,ale prostě hnusná...
Už umím jezdit na kole a to mě stačí...
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
¨Taky jsem změnil názor po shlédnutí naživo.neller píše:Videl jsi novou IMPREZU v realu? Resp. videl jsi novou WRX STI v realu? Jen se ptam, pac z netu a z fotek mi prisla nova Impreza hnusna, ale v realu vubec spatna neni a WRX STI podle me bude povedeny auto (designove povedeny).Mexican píše:Co naplat,je možná rychlejší,ale prostě hnusná...
mate nekdo parametry + ceny nové imprezky STi ??
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
pro evropu by měl být objem 2,5, 300ps/6000ot, 407Nm/4000ot, 1480kg, očekává se v dubnuIdaho píše:mate nekdo parametry + ceny nové imprezky STi ??
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty Eva to jsou strašné autaXel88 píše:http://youtube.com/watch?v=sEXaaxSU4SM