chudák Leošek
Moderátor: Jardafox
chudák Leošek
http://www.youtube.com/watch?v=pCAgfuAQdcY&feature=aso" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: chudák Leošek

to neni on
idioti, bych jim to hovno dal sežrat 

Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
závist?Vždyť Mareš je blbeček ... vlastně on je to ale fejk že jo? 

Z ceho tak soudis? ze dokazal vic nez ty a ma plnou garaz novych aut? u nas v CR bohuzel kazdy uspech musi byt po zasluze potrestan 

podle toho jak vystupuje, naprosto nechapu, ze ty jeho blby keci nekdo muze poslouchat ...
proc veskere video na netu je podle nekoho fejk?prosim o vysvetleni jak si na to prisel,diky!!!
chocolatE36 in progress
možná je to fejk proto, protože když se na to video pořádně podíváš, tak ten člověk leošovi je sotva podobnej, ale rozhodně nevypadá jako leoš...
A blbeček je to třeba proto, protože to co předved ožralej na evropě je opravdu zoufalost. Někomu prostě nemusí bejt sympatickej Miloši...
A blbeček je to třeba proto, protože to co předved ožralej na evropě je opravdu zoufalost. Někomu prostě nemusí bejt sympatickej Miloši...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
mně sympatickej ten člověk není, ale dokázal toho na svůlj věk dost a to i poměrně už brzo, takže všecka čest.Pokud jde o video, tak harantům nafackovat........
svět dospělých je pro mne záhadou......
- H.o.m.i.e.
Nemám ho rád, ale to co mu udělali považuji za dost ubohý fórek mentálně slabších znuděných jedinců co se chtějí zviditelnit.
třeba podle toho,že jsme oba rodáci ze stejnýho města,ve kterym mám dost přibuznejch ... hold početná rodinná větev pokud to mám formulovat tak no a mezi nima jsou i takový co Mareše pamatujou už jako malýho rozmazlenýho / nevychovanýho fracka což mu zůstalo do dneška jak sám dokazujemilosh píše:Z ceho tak soudis? ze dokazal vic nez ty a ma plnou garaz novych aut? u nas v CR bohuzel kazdy uspech musi byt po zasluze potrestan

- Sova
Jezisi, co Mareš dokázal???Vynalezl žárovku?Preplaval kanál?
Je to typická celebrita dnešní dekadentni doby, která nic neumí, všude se o ní píše a má peníze...umí akorát blbě kecat a dobře vypadá...
Je to typická celebrita dnešní dekadentni doby, která nic neumí, všude se o ní píše a má peníze...umí akorát blbě kecat a dobře vypadá...
Cléon & Fonte
Jestli jen blbě kecá proč má takovej úspěch?Umí bavit lidi,to je všechno co umí,ale dokáže to prodat,tak proč ne?Sova píše:Jezisi, co Mareš dokázal???Vynalezl žárovku?Preplaval kanál?
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
- Sova
Madl s Kotkem taky mají pořad a "baví lidí"
Otázkou je, co je to za společnost a lidi co se jimi baví
Cléon & Fonte
- sparco-ikaros
- Kontaktovat uživatele:
Před Marešem klobouk dolu , dotáhl to daleko ale sláva mu leze řádně na mozek a posledni dobou je televize přebitá Marešem a pořad dokola stejne hlašky a stejne kecy furt ten sam ksicht rvou do kazdeho poradu, což mi prijde už přehnané...
Jsem zarytý koncernista protože vlastním GTi ........ to chceš !
Podle mě je to stejný jako třeba Gott, Pitt, atd... (příklady) Je to prostě známá hvězda. Gott umí zpívat, Pitt hrát a Mareš bavit lidi. Nikdo z nich nemá zapotřebí vymýšlet žárovku. A pokud srovnám moderování "zábavných" pořadů, tak Mareš nemá konkurenci. Je dostatečně vtipný a přitom není trapný. Má na všechno pohotovou odpověď a přitom to má hlavu a patu. Třeba Ranní Show na Evropě 2 je o ničem, když tam není Mareš. Hezucký ho výborně doplňuje, ale sám není moc zábavný a pravdou je, že to stejně celé táhne Mareš. Takže pokud je tam kde je, je to jeho vlastní zásluhou a na tu pozici určitě nebylo snadné se vypracovat.
Já mu ty prachy a auta a všechno přeju. Zasloží si to
Já mu ty prachy a auta a všechno přeju. Zasloží si to

Tak tohle mi trha oci ...X-Ray píše:Je dostatečně vtipný a přitom není trapný.
- masterblaster
Ja by som to otocil 
Je dostatečně trapný a přitom není vtipný.

Je dostatečně trapný a přitom není vtipný.
ford mustang G.T.350 20th Anniversary 1984 5,0L 4V V8, T-top, M5
--------------------------------------------------------
subaru IMPREZA 2007, 2,0R, (118 kW), benz. Boxer 4-valec, M5, kombi
právě že trapnej je a to neskutečně.Poslechni si pro příklad třeba Double party na Kiss jižní čechy.To má třeba úroveň.V tomhle odvětví je spousta lidí,který vážně vtipný jsou,ale problém je,že nejsou tak medializovaný jako ten blbeček Mareš tudíž se o nich tolik nemluví.Tenhle trotl jenom těží z toho,že ho propaguje bulvár a hodně mu to leze do palice ... jako když se na jedný akci holka opřela o jeho "Férko" a on jí div nerozbil hubu se slovama jestli si uvědomuje kdo on je
.Pro mě to je Hanychová s penisem 

- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ať je jakýkoli, tak ti parchanti jsou ubozí, to už je lepší tahle buchta, která si za svým názorem stojí 
http://www.youtube.com/watch?v=wLlXQYrXRU4" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=wLlXQYrXRU4" onclick="window.open(this.href);return false;
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
amenSova píše:Madl s Kotkem taky mají pořad a "baví lidí"
TDI
- masterblaster
Kto je to Hanichova? Tiez nejaka moderatorka?
ford mustang G.T.350 20th Anniversary 1984 5,0L 4V V8, T-top, M5
treba http://www.stream.cz/video/540468-dosta ... -stavi-dum" onclick="window.open(this.href);return false;masterblaster píše:Kto je to Hanichova? Tiez nejaka moderatorka?