A jak tu bylo někde napsáno, že dobře vypadá, tak nevím no

Moderátor: Jardafox
Takze kazdy, kdo si to same mysli treba o tobe, ma pravo ti v tve nepritomnosti mazat auto hovnama? Ono to je totiz na uplne stejne urovni zbabelosti, jako to vase brzdeni aut na dalnicich...biohazard píše:závist?Vždyť Mareš je blbeček ...
milosh píše:Z ceho tak soudis? ze dokazal vic nez ty a ma plnou garaz novych aut? u nas v CR bohuzel kazdy uspech musi byt po zasluze potrestan
každýmu jednou dojdou vtipy nebo už není tak vtipnej, proto mi přijde Mareš na E2 už trapnej svejma vtipama i v televizi, aj Banášová ho dost válcovala. Nicméně takhle je to u každýho baviče, každej má nějakej svůj čas, kdy mu to jde a pak už nic moc - Tele Tele taky pak začlo bejt trapný, Izer a další...X-Ray píše:Podle mě je to stejný jako třeba Gott, Pitt, atd... (příklady) Je to prostě známá hvězda. Gott umí zpívat, Pitt hrát a Mareš bavit lidi. Nikdo z nich nemá zapotřebí vymýšlet žárovku. A pokud srovnám moderování "zábavných" pořadů, tak Mareš nemá konkurenci. Je dostatečně vtipný a přitom není trapný. Má na všechno pohotovou odpověď a přitom to má hlavu a patu. Třeba Ranní Show na Evropě 2 je o ničem, když tam není Mareš. Hezucký ho výborně doplňuje, ale sám není moc zábavný a pravdou je, že to stejně celé táhne Mareš. Takže pokud je tam kde je, je to jeho vlastní zásluhou a na tu pozici určitě nebylo snadné se vypracovat.
Já mu ty prachy a auta a všechno přeju. Zasloží si to
Podobne zbabele chovani by melo byt moralne nepripustne v kazdem narodu. Pouzivat k nejakym osobnim utokum bezpeci Internetu, auta anebo nepritomnosti majitele je velice prizemni a zbabele kdekoliv - at uz v CR anebo USA. Smutne je, ze dosazene uspechy nekoho jineho v nekterych lidech budi jen zavist - namisto toho, aby je inspirovaly...blázen píše:Taboo tady jsi v ČR..tohle je divoký východ..Váš divoký západ,je proti tady tomu hovno
Rudi píše:Izer
nějak tvuj post nechápu nebo ty sis možná pořádně nepřeložil ten mujTaboo píše:Takze kazdy, kdo si to same mysli treba o tobe, ma pravo ti v tve nepritomnosti mazat auto hovnama? Ono to je totiz na uplne stejne urovni zbabelosti, jako to vase brzdeni aut na dalnicich...biohazard píše:závist?Vždyť Mareš je blbeček ...Velci hrdinove - jen kdyz na ne nikdo nemuze.