C4 VTS je na hovno
Moderátor: Jardafox
To je asi tak stejně nesmyslnej argument jako hodnotit civilní auto podle toho jestli právě vyhrává WRC. A že tam maj japonci velice slušnou historiiAlfoun píše:Zajimavy ale je,ze se japonsky auta nechytaj v evropskych soutezich WTCC. A ze se o to parkrat snazili....
Jsem to spis myslel jako kontrast k tomu,ze si v Japonsku(BM) dokazujou jak maji super stroje a pomerujou se s evropskyma znackama a my si z toho bereme priklad,ze nad japonsky auta neni. A pritom nejsou schopni nam u nas dokazat,ze jsou tedy ti nejlepsi.barbucha píše:To je asi tak stejně nesmyslnej argument jako hodnotit civilní auto podle toho jestli právě vyhrává WRC. A že tam maj japonci velice slušnou historiiAlfoun píše:Zajimavy ale je,ze se japonsky auta nechytaj v evropskych soutezich WTCC. A ze se o to parkrat snazili....
Jde o to že v BM hodnotí auta výhradně podle jízdních vlastností, kdežto u nás rozhoduje spíš celková užitkovost, zpracování a vzhled. Ale rozhodně si nemyslím že by tam nějak fixlovali s výsledky. Ty auta co tam vyhrávají jsou prostě fakt na daný trati rychlejší. A to že vyhrávají jen japonci není pravda. Zvlášť u silnějších aut se tam evropani docela prosazujouAlfoun píše:Jsem to spis myslel jako kontrast k tomu,ze si v Japonsku(BM) dokazujou jak maji super stroje a pomerujou se s evropskyma znackama a my si z toho bereme priklad,ze nad japonsky auta neni. A pritom nejsou schopni nam u nas dokazat,ze jsou tedy ti nejlepsi.barbucha píše:To je asi tak stejně nesmyslnej argument jako hodnotit civilní auto podle toho jestli právě vyhrává WRC. A že tam maj japonci velice slušnou historiiAlfoun píše:Zajimavy ale je,ze se japonsky auta nechytaj v evropskych soutezich WTCC. A ze se o to parkrat snazili....Kazdopadne o tom nepochybuju
Co je ti divnyho na tom ze Skyline s 500PS pojede tezkotonazni tanky.Alfoun píše:BM 2006-01{Sugo Battle}M5.CLS55, M3 CSL, Gallardo ,Porsche , Skyline R34
Celou dobu Skyline na poslednim miste a v poslednim kole se posupne dostava dopredu a na cilovy rovince predjede druhyho z baworaku a vyhrava zavod.....![]()
To byl Z-Tune, mohl je všechny předjet kdykoliv. Podívej jak to Gallardo v prvním kole pustil před sebe aby mohlo bojovat s ostatníma a potom se schválně držel vzadu. to že na to nakonec hamtnul byla spíš prdel. Já mám spoustu dílů kde klasický GTR dostane na prdel a první je porsche, ferrari atd. Neměl bys celou sérii BM brát jako křivdu ale jako super videa s autama. Až se něco podobnýho bude točit u nás tak já budu jedině rád. Top Gear je docela dobrý, ale mě osobně se BM líbí mnohem víc.Alfoun píše:BM 2006-01{Sugo Battle}M5.CLS55, M3 CSL, Gallardo ,Porsche , Skyline R34
Celou dobu Skyline na poslednim miste a v poslednim kole se posupne dostava dopredu a na cilovy rovince predjede druhyho z baworaku a vyhrava zavod.....![]()
barbucha píše:To byl Z-Tune, mohl je všechny předjet kdykoliv. Podívej jak to Gallardo v prvním kole pustil před sebe aby mohlo bojovat s ostatníma a potom se schválně držel vzadu. to že na to nakonec hamtnul byla spíš prdel. Já mám spoustu dílů kde klasický GTR dostane na prdel a první je porsche, ferrari atd. Neměl bys celou sérii BM brát jako křivdu ale jako super videa s autama. Až se něco podobnýho bude točit u nás tak já budu jedině rád. Top Gear je docela dobrý, ale mě osobně se BM líbí mnohem víc.Alfoun píše:BM 2006-01{Sugo Battle}M5.CLS55, M3 CSL, Gallardo ,Porsche , Skyline R34
Kdyz zavod tak,alespon poradnej a ne takova saskarna.Zemi píše:Co je ti divnyho na tom ze Skyline s 500PS pojede tezkotonazni tanky.Alfoun píše:BM 2006-01{Sugo Battle}M5.CLS55, M3 CSL, Gallardo ,Porsche , Skyline R34
Neboj to video jsem videl... Apropo. Proc na to cumis kdyz je to zmanipulovany?
me se zas vic libi vic top gear a to z jedinyho duvodu. tomu v ramci mezi aspon trochu rozumim:) A maj tam taky dobry testy.....ale oba porady maj neco do sebe.barbucha píše:To byl Z-Tune, mohl je všechny předjet kdykoliv. Podívej jak to Gallardo v prvním kole pustil před sebe aby mohlo bojovat s ostatníma a potom se schválně držel vzadu. to že na to nakonec hamtnul byla spíš prdel. Já mám spoustu dílů kde klasický GTR dostane na prdel a první je porsche, ferrari atd. Neměl bys celou sérii BM brát jako křivdu ale jako super videa s autama. Až se něco podobnýho bude točit u nás tak já budu jedině rád. Top Gear je docela dobrý, ale mě osobně se BM líbí mnohem víc.Alfoun píše:BM 2006-01{Sugo Battle}M5.CLS55, M3 CSL, Gallardo ,Porsche , Skyline R34
Ale jo, dá se na to koukat. Mě ale na TG vadí že se tam víc mluví než jezdípepe VT píše:me se zas vic libi vic top gear a to z jedinyho duvodu. tomu v ramci mezi aspon trochu rozumim:) A maj tam taky dobry testy.....ale oba porady maj neco do sebe.barbucha píše:To byl Z-Tune, mohl je všechny předjet kdykoliv. Podívej jak to Gallardo v prvním kole pustil před sebe aby mohlo bojovat s ostatníma a potom se schválně držel vzadu. to že na to nakonec hamtnul byla spíš prdel. Já mám spoustu dílů kde klasický GTR dostane na prdel a první je porsche, ferrari atd. Neměl bys celou sérii BM brát jako křivdu ale jako super videa s autama. Až se něco podobnýho bude točit u nás tak já budu jedině rád. Top Gear je docela dobrý, ale mě osobně se BM líbí mnohem víc.Alfoun píše:BM 2006-01{Sugo Battle}M5.CLS55, M3 CSL, Gallardo ,Porsche , Skyline R34
mozna protoze je preplnovanejDejv píše:Měl bych ješte jednu poznámečku.... proč naprosto seriová itr nemá koberecnebo se mi snad jen zdá? je mi to naprosto jedno, lae řek bych že je to více než diskriminace
chtělo by to ještě víc značek... aspoň o jednu. co sem si všim megan měl lepší tah od nižších otáček, itr táhla jako vždy až nahoře... takže si myslim že to není tak jednoznačný výsledek. stačí jiná trať, nebo jiné podmínky a vidělo by se..stejně všechny ty auta jedou velice pěkně na to že to jsou seriovky
Ale naky napady maj dobry, napriklad jak nicili tu toyotu hiluxbarbucha píše:Ale jo, dá se na to koukat. Mě ale na TG vadí že se tam víc mluví než jezdípepe VT píše:me se zas vic libi vic top gear a to z jedinyho duvodu. tomu v ramci mezi aspon trochu rozumim:) A maj tam taky dobry testy.....ale oba porady maj neco do sebe.barbucha píše: To byl Z-Tune, mohl je všechny předjet kdykoliv. Podívej jak to Gallardo v prvním kole pustil před sebe aby mohlo bojovat s ostatníma a potom se schválně držel vzadu. to že na to nakonec hamtnul byla spíš prdel. Já mám spoustu dílů kde klasický GTR dostane na prdel a první je porsche, ferrari atd. Neměl bys celou sérii BM brát jako křivdu ale jako super videa s autama. Až se něco podobnýho bude točit u nás tak já budu jedině rád. Top Gear je docela dobrý, ale mě osobně se BM líbí mnohem víc.
Jsi to video asi nevidel cely.pepe VT píše:Ale je fakt ze nekdy ty jejich testy nechapu, pze treba kdyz testovali 996 Gt3 proti f430 tak to delali na ovalu a to myslim ze je pak logocky ze vyhraje F430 kdyz ma asi o 100 ps vic....Ale myslim si ze na nejakem zaackovitem okruhu by F430 nemelo sanci
Ano byl to Megane.xenon04 píše:nějak mi hlava nebere to řazení na konci videa... myslim, že to byl megane... řadil pod plnym plynemprostě nohu s plynem pořád na podlaze, sešláp spojku a přeřadil
Kdyz vemu v potaz 1300kg, vykon "nic moc" (kroutak jde), FWD (samosvor asi ma) a 5spd tak nevim nevim... Brzdy odpovidajici vaze no... ITR ma vyssi vykon, nema omezenej kroutak na 1+2 jako RS, je o 100kg lehci a ma zatracene kratky kvaltiky...Gusto píše:Ak by sa rakosnici nebali potupy a vybrali adekvatneho supera, napr. Focus RS, viete, kde by bola ITR?
Presne tu:![]()
![]()
A just jo!martin píše:proč trapas, vždyť víme že to tak je
Ja nevim mozna to nebylo od nich, ale to co sem videl tak jeli snad na tri kola a byli jen na ovalu. Estli mas link na to video tak to sem hod rad se podivamZemi píše:Jsi to video asi nevidel cely.pepe VT píše:Ale je fakt ze nekdy ty jejich testy nechapu, pze treba kdyz testovali 996 Gt3 proti f430 tak to delali na ovalu a to myslim ze je pak logocky ze vyhraje F430 kdyz ma asi o 100 ps vic....Ale myslim si ze na nejakem zaackovitem okruhu by F430 nemelo sanci![]()