Moderátor: Jardafox
asi jsi myslel M3, protoze M5 na okruhu nebude v serii nikdy rychlejsi nez M3... rozdil 300 kg na okruhu neochcijes zadnym vykonembarbucha píše:Jinak docela zajímavý video Z-Tune vs. Modena Challenge. A fakt si nemyslím že by M5 byla na trati rychlejší než tohle Ferrari. Ale chápu že mi tu zase řeknete něco o zmanipulovaným videu![]()
http://www.youtube.com/watch?v=w8IS9oD2 ... ch=Skyline
Promin, ale bylo vicero testu a M5 proste rychlejsi je (i nez CSL)... Modena je lehci o 400kg jak Skyline a Skyline je stejne rychlejsi.KFJ píše:asi jsi myslel M3, protoze M5 na okruhu nebude v serii nikdy rychlejsi nez M3... rozdil 300 kg na okruhu neochcijes zadnym vykonembarbucha píše:Jinak docela zajímavý video Z-Tune vs. Modena Challenge. A fakt si nemyslím že by M5 byla na trati rychlejší než tohle Ferrari. Ale chápu že mi tu zase řeknete něco o zmanipulovaným videu![]()
nikde jsem nevidel M5 v testech rychlejsi na okruhu (ne ovaluZemi píše:Promin, ale bylo vicero testu a M5 proste rychlejsi je (i nez CSL)... Modena je lehci o 400kg jak Skyline a Skyline je stejne rychlejsi.KFJ píše:asi jsi myslel M3, protoze M5 na okruhu nebude v serii nikdy rychlejsi nez M3... rozdil 300 kg na okruhu neochcijes zadnym vykonembarbucha píše:Jinak docela zajímavý video Z-Tune vs. Modena Challenge. A fakt si nemyslím že by M5 byla na trati rychlejší než tohle Ferrari. Ale chápu že mi tu zase řeknete něco o zmanipulovaným videu![]()
mr.modena píše:no že vám do toho zasahuju....
to není Stradale ale 360 Challenge - auto pro cupový závody, oproti sérii to má jen 5 hp navíc tedy celkem 400 hp a ten motor je n/a (373 nm)
hledal jsem výkon toho Skye a přes nismo.co.jp jsem našel číslo 500 hp (540 N/m).
takže se divím, že ta 360Ch nedostala ještě větší nářez
360m x 360ch - no podle mě je tam hlavní rozdíl v hmotnosti, kde se hodně uspořilo, navíc nevím proč má tahle Challenge zadní křídlobarbucha píše:mr.modena píše:no že vám do toho zasahuju....
to není Stradale ale 360 Challenge - auto pro cupový závody, oproti sérii to má jen 5 hp navíc tedy celkem 400 hp a ten motor je n/a (373 nm)
hledal jsem výkon toho Skye a přes nismo.co.jp jsem našel číslo 500 hp (540 N/m).
takže se divím, že ta 360Ch nedostala ještě větší nářez
Ale no tak, těch 5 koní navíc přeci není jediná změna proti sérii, to sám víš nejlípAle hlavně jsem to sem nedával kvůli porovnání těchto aut, ale kvůli nedávnýmu sporu kde se tvrdilo že Z-tune není tak rychlý a vyhrálo jen díky zmanipulování výsledku. A když už narážíš na 95ps rozdíl výkonu, tak já se zase divím jak Ferrárku pro cupový závody vůbec mohla ujet o půl tuny těžší japonská cihla?
nepleteš si to náhodou s Nismo 400R ? Těch vyrobili mnohem víc a prodávalo se to jako normální nový auto.MarauderZ28 píše:Z tuňáků je všehovšudy 20 ks nedávno tu už jednou proběhlo když někdo "nejmenovaný" tvrdil, že to je skoro běžný sériový auto a dával ho jako porovnání pro jiný auta
zase out... ja reagoval na tvuj post o tom jestli je M5 rychlejsi na okruhu nez CSL M3Zemi píše:Jaj zase chytrej jak radio manasek.![]()
To Ferrari je STRADALE...![]()
![]()
Takze Z-tune je ta sama kategorie.... A uz nezlob a bez nekam bumbat. Ja valim tak na zdravi.
nepletu neb sem ještě kvůli tomu hledal kolik Z bylo vyrobenejch ...barbucha píše:nepleteš si to náhodou s Nismo 400R ? Těch vyrobili mnohem víc a prodávalo se to jako normální nový auto.MarauderZ28 píše:Z tuňáků je všehovšudy 20 ks nedávno tu už jednou proběhlo když někdo "nejmenovaný" tvrdil, že to je skoro běžný sériový auto a dával ho jako porovnání pro jiný auta