drsny srazek...dneska na mosnove

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ozzy_Vita »

driftkinkfromdaostrava jede :lol:
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec

SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

To je zase nekonečná debata...moje nervy. :lol: :wink:
Ex Daewoo Lanos 1,6 16v
StreetCarsCommunity
Ex Opel Astra H
Š Octavia IIF 1.8 TSI + HRAČKA...

rozumik

Příspěvek od rozumik »

Ozzy_Vita píše:driftkinkfromdaostrava jede :lol:
jojo, kinky se nudi :lol:
CA18DET inside Obrázek

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

nechápu co řešíte za hovadiny,..když budu chtít prasit tak budu prasit kdykoliv, když budu chtít pálit gumy, budu to dělat kde se mi chce a kdy se mi chce,..samozřejmě s ohledem na okolí, řeči,že si někdo postaví auto a jezdí stím jen na okruhu nebo ofic. sprintech sou zhovadilosti...proč bych si nemohl zajezdit po veřejných komunikacích? Tohle sou kecy kokotů co mají pomalé mrdky a závidí to ostatním,tak jen kritizují.. fuck.. pokud je disciplína,necht si každý prasí kde chce
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Camel

Příspěvek od Camel »

blázen píše:nechápu co řešíte za hovadiny,..když budu chtít prasit tak budu prasit kdykoliv, když budu chtít pálit gumy, budu to dělat kde se mi chce a kdy se mi chce,..samozřejmě s ohledem na okolí, řeči,že si někdo postaví auto a jezdí stím jen na okruhu nebo ofic. sprintech sou zhovadilosti...proč bych si nemohl zajezdit po veřejných komunikacích? Tohle sou kecy kokotů co mají pomalé mrdky a závidí to ostatním,tak jen kritizují.. fuck.. pokud je disciplína,necht si každý prasí kde chce
8) 8)
NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

blázen píše:nechápu co řešíte za hovadiny,..když budu chtít prasit tak budu prasit kdykoliv, když budu chtít pálit gumy, budu to dělat kde se mi chce a kdy se mi chce,..samozřejmě s ohledem na okolí, řeči,že si někdo postaví auto a jezdí stím jen na okruhu nebo ofic. sprintech sou zhovadilosti...proč bych si nemohl zajezdit po veřejných komunikacích? Tohle sou kecy kokotů co mají pomalé mrdky a závidí to ostatním,tak jen kritizují.. fuck.. pokud je disciplína,necht si každý prasí kde chce
Slyšte, slyšte, řekl bohorovný technický a řidičský guru, který jest povznesen nad veškerá pravidla psaná i nepsaná jakož i zákony fyzikální a který svůj um a předvídavost může prezentovati kdekoli jen on sám uzná za vhodné. Jemu není rovno, neb jako jestřáb má zrak svůj ostrý a v pažích mohutných vždy bezpečně volant třímá. On disciplínou oplývá, vždy vůz svůj i emoce pod kontrolou má. Pak prasí on jen tam, kde disciplína jest, kterak sokol jasný jež vzlétl do nebes.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|

Camel

Příspěvek od Camel »

Ondras píše:
Slyšte, slyšte, řekl bohorovný technický a řidičský guru, který jest povznesen nad veškerá pravidla psaná i nepsaná jakož i zákony fizikální a který svůj um a předvídavost může prezentovati kdekoli jen on sám uzná za vhodné. Jemu není rovno, neb jako jestřáb má zrak svůj ostrý a v pažích mohutných vždy bezpečně volant třímá. On disciplínou oplývá, vždy vůz svůj i emoce pod kontrolou má. Pak prasí on jen tam, kde disciplína jest, kterak sokol jasný jež vzlétl do nebes.
Jdi se lecit...Nemas to v hlave v poradku... :roll: Vadi ti ze se banda jela bavit mimo mesto aby neohrozovala ostatni lidi! :roll: :roll: :roll:
Suzuki LTZ-400 Quadsport

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Camel píše:Jdi se lecit...Nemas to v hlave v poradku... :roll: Vadi ti ze se banda jela bavit mimo mesto aby neohrozovala ostatni lidi! :roll: :roll: :roll:
Ne, Velbloudku, věci, které mi vadí jsem popsal dříve. Nalistuj si. Navíc quotuješ evidentně nesprávný post. O tom, že by mi něco vadilo v něm není ani zmínka.

Camel

Příspěvek od Camel »

Ondras píše:
Camel píše:Jdi se lecit...Nemas to v hlave v poradku... :roll: Vadi ti ze se banda jela bavit mimo mesto aby neohrozovala ostatni lidi! :roll: :roll: :roll:
Ne, Velbloudku, věci, které mi vadí jsem popsal dříve. Nalistuj si. Navíc quotuješ evidentně nesprávný post. O tom, že by mi něco vadilo v něm není ani zmínka.
Zacal jsi urazkama a pak jsi napsal ze se sprava letiste nasere a jednu z poslednich volnych ploch uzavre...Kdyz se tam jezdi blbnout tak ti to vadi a kdyz plochu sprava letiste uzavre tak ti to bude taky vadit!Tak k cemu se ma pak ta plocha podle tebe vyuzivat?
Suzuki LTZ-400 Quadsport

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Camel píše:Zacal jsi urazkama a pak jsi napsal ze se sprava letiste nasere a jednu z poslednich volnych ploch uzavre...Kdyz se tam jezdi blbnout tak ti to vadi a kdyz plochu sprava letiste uzavre tak ti to bude taky vadit!Tak k cemu se ma pak ta plocha podle tebe vyuzivat?
Začal jsem subjektivním označením skupiny návštěvníků. Pokud jsi to vzal osobně jako urážku, pak jsem se patrně trefil. To co mi vadí jsi, hochu, skutečně nepochopil. Mě by mrzelo, kdyby k uzavření došlo! A k tomu dojde, když se tam budou pořádat podobné správnou neschválené akce. Při takovémto hromadném prasení je riziko jakéhokoli průseru mnohem vyšší. Dokážeš to pozřít alespoň takto polopaticky?

AlesShi

Příspěvek od AlesShi »

Ondrasi, moc se staras
máš plnou tašku jó máš?

Camel

Příspěvek od Camel »

Ondras píše:
Camel píše:Zacal jsi urazkama a pak jsi napsal ze se sprava letiste nasere a jednu z poslednich volnych ploch uzavre...Kdyz se tam jezdi blbnout tak ti to vadi a kdyz plochu sprava letiste uzavre tak ti to bude taky vadit!Tak k cemu se ma pak ta plocha podle tebe vyuzivat?
Začal jsem subjektivním označením skupiny návštěvníků. Pokud jsi to vzal osobně jako urážku, pak jsem se patrně trefil. To co mi vadí jsi, hochu, skutečně nepochopil. Mě by mrzelo, kdyby k uzavření došlo! A k tomu dojde, když se tam budou pořádat podobné správnou neschválené akce. Při takovémto hromadném prasení je riziko jakéhokoli průseru mnohem vyšší. Dokážeš to pozřít alespoň takto polopaticky?
Ja sem byl v te skupine taky takze to je jak kdybys rekl primo me osobne ze jsem debilek!A nejsem sam komu to pripada jako urazka protoze normalni lide se takto neoslovuji mezi sebou!Riziko je urcite mensi nez nekde na ulici,nemyslis?A ti co tam byli to riziko na sebe vzali.Tobe se nic stat nemuze takze ti to muze byt akorat tak u prdele!Maximalne te muze srat ze se volna plocha uzavre jak jsi psal!Jen by me jeste zajimalo jake akce bys tam chtel poradat nebo jak ji vyuzivat... :roll:
Suzuki LTZ-400 Quadsport

upirveliky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od upirveliky »

Camel píše:
Ondras píše:
Ja sem byl v te skupine taky takze to je jak kdybys rekl primo me osobne ze jsem debilek!A nejsem sam komu to pripada jako urazka protoze normalni lide se takto neoslovuji mezi sebou!Riziko je urcite mensi nez nekde na ulici,nemyslis?A ti co tam byli to riziko na sebe vzali.Tobe se nic stat nemuze takze ti to muze byt akorat tak u prdele!Maximalne te muze srat ze se volna plocha uzavre jak jsi psal!Jen by me jeste zajimalo jake akce bys tam chtel poradat nebo jak ji vyuzivat... :roll:
nechapu proc se s nim jeste bavis...nema to smysl :(
(OO=[][]=OO) E36 top

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ozzy_Vita »

Ondras píše:
Slyšte, slyšte, řekl bohorovný technický a řidičský guru, který jest povznesen nad veškerá pravidla psaná i nepsaná jakož i zákony fyzikální a který svůj um a předvídavost může prezentovati kdekoli jen on sám uzná za vhodné. Jemu není rovno, neb jako jestřáb má zrak svůj ostrý a v pažích mohutných vždy bezpečně volant třímá. On disciplínou oplývá, vždy vůz svůj i emoce pod kontrolou má. Pak prasí on jen tam, kde disciplína jest, kterak sokol jasný jež vzlétl do nebes.
Ty vole Ondra ty jsi střevo :potlesk: :mrgreen:
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Freeman_TKOZ píše:Ahoj,

Chtěl bych říci jen pár věcí.

- Tyto srazíky se dělají mimo normální komunikace, města a veškeré civilizace proto aby nikoho neprovokovali, neuráželi a nerušili...

- Nejedná se o sraz výhradně upravených vozidel. Jedná se o sraz lidí, kteří se chcou o tuningu pobavit a někteří se chtěli předvést, na což zde je dost prostoru aby nikoho neomezovali (mimochodem myslím že zde jezdí mnoho lidí testovat své vozy a řidičské dovednosti)

- Sprinty se jezdili max. po 3 lidech (vždy i proti vůli zůčastněných). Ten úsek je dost široký i pro pět aut s rozestupy. Vždy jsme vyčkali než se sprinteři vrátí a dráha je zase opravdu volná a teprve potom se startovalo... proto to taky tolik mezi jednotlivími starty trvalo, ale nechceme aby se někdo srazil 8)

- Nevím proč tady padá tolik vulgarismů... lidé si stěžují na takové lidi co blbnou v ulicích, tak proč si stěžujete na ty co si to nechají na letiště, když právě tam se chtějí vyblbnout a nerušit tak ostatní 8)

Předem se omlouvám jestli jsem někoho urazil, nechci zde způsobovat hádky... podle mě jich je na TF až příliš, ale prostě mějte trochu úcty i k těm kteří si na tom letišti chtějí užít.. nikoho tam neohrožují a tím by vám měli vyhovovat... nedělají to u vás před barákem 8)

Freeman
např. toto mi přijde jako velice rozumný slova 8)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

Sly píše:Neni to to bmw od Toma z Orlove? Pokud ano, tak jen doufam, ze mu novy majitel bude davat stejnou peci.
Pokud v tom crx byl alespon D16Z5/A8 motor, tak to nebylo jen o rozdilu ve vaze, ale take ve vykonu (za predpokladu, ze se jedna o zminene bmw).
jj je to ono! Taky sem na to koukal. Nejsem si jistej jesli se dostalo do spravnych rukou :roll: no snad jo.

Jinak Ondrase nechapu... na foru se jevi jako docela rozumnej clovek ,ale myslim si ze tohle je az trochu zbytecny. Az trosku moc moralizujes. A jestli to je tim ze uz si zestarnul a zrozumnel tak v poradku,ale vzpomen si na mladsi leta... mozna mam jeste v kompu naky to video s Matizem z nakyho parkoviste pred nakym supermarketem..... :wink:
Obrázek
3er

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Ondras píše:
pokud si něco nepochopil,klidně se doptej
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

sgames
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sgames »

tyvo co se tu hadate ?
ondras : co te prudi ? ze nekdo jezdi na volne plose kde nikoho nerusi ? ?

upirveliky : kdo je ten co ma tu zelenou ibu ? nebydli nahodou na dubine ? potkavam ho kazde rano kdyz jedu do prace se svoji ibou :-D

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipotuning »

Ozzy_Vita píše:
Ondras píše:
Ty vole Ondra ty jsi střevo :potlesk: :mrgreen:
Dobráááá slova! 8) 8)
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben :-(
ex Xclusivecars-............ :-)

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Tom_ píše:
Camel píše:
Tom_ píše:nevim, zatim sem tech vasich motoru "upravenych" nevidel, natoz nejaky grafy z brzdy , neplet si upravu v motoru , tim ze tam das "sportovni" filtr , pruchozi "ladeny" koncovy tlumic a podobny , na to vase paleni gum to musite hodne "upravene" :wink: :wink: :lol:
Ale ja mel na mysli ty slusne ridice kteri se zabyvaji tuningem o kterych si mluvil ty!Proc ty motory upravuji??
no nevim podle fotek z toho srazu bych rekl ze s tuningem tam melo spolecneho maximalne par aut a i to bych se hadal , slusni ridici kteri se zabyvaj tuningem si nemusi lecit komplexy kravenim na letisti typu paleni gum a etc, radsi takovy sraz vynechaj a radsi maknou v garazi , a hlavne maj v hlave mozek, coz vetsina mladych "zavodniku" nema a dopada to jak to dopada
Jako by mi ta slova z huby vypadla! 8) 8) :lol:

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

sgames píše:ondras : co te prudi ? ze nekdo jezdi na volne plose kde nikoho nerusi ? ?
Co mě na pomateném počínání účastníků řečeného srazu dráždí, jsem už přinejmenším dvakrát napsal výše. Pro tebe osobně ještě jednou a naposledy - tím, že se tam budou pořádat majitelem neschválené akce a dělat bordel ve větší míře povede k uzavření plochy, což mě (a nejen mně) bude mrzet, neb jsem pravidelným návštěvníkem. Rovněž vím, že pokud tam je na jedom místě více než cca 5 aut, tak to zavání průserem.

Tímto odpovídám i Kvid@$ovi - nejsem proti zablbnutí si na letišti (hlavně v zimě je to i užitečné), sám jsem to dělal, dělám a dělat budu (ačkoli radši např. slalom než pálení gum :D), jsem proti hromadným akcím, protože jak známo, bezpečnost na nich lze problemticky zajistit i za pomocí pořadatelské služby, natož když se jedná o neorganizovanou hordu supermarketových závodníků.

Camel

Příspěvek od Camel »

Ondras píše:
sgames píše:ondras : co te prudi ? ze nekdo jezdi na volne plose kde nikoho nerusi ? ?
Co mě na pomateném počínání účastníků řečeného srazu dráždí, jsem už přinejmenším dvakrát napsal výše. Pro tebe osobně ještě jednou a naposledy - tím, že se tam budou pořádat majitelem neschválené akce a dělat bordel ve větší míře povede k uzavření plochy, což mě (a nejen mně) bude mrzet, neb jsem pravidelným návštěvníkem. Rovněž vím, že pokud tam je na jedom místě více než cca 5 aut, tak to zavání průserem.

Tímto odpovídám i Kvid@$ovi - nejsem proti zablbnutí si na letišti (hlavně v zimě je to i užitečné), sám jsem to dělal, dělám a dělat budu (ačkoli radši např. slalom než pálení gum :D), jsem proti hromadným akcím, protože jak známo, bezpečnost na nich lze problemticky zajistit i za pomocí pořadatelské služby, natož když se jedná o neorganizovanou hordu supermarketových závodníků.
Tak my tam budem kvuli tobe jezdit ve skupinkach po 5-ti autech aby ty sis tam mohl v zime zajet zatahat za rucni brzdu! :lol: A proti hromadnym akcim muzes byt,ale poradat se budou a ty s tim nic neudelas!Maximalne se muzes tady rozcilovat a sproste nadavat vsem kteri se toho ucastni,ale to je tak vsechno!A vubec ti bezpecnost na techto akcich muze byt u prdele protoze se ti nic nemuze stat kdyz se jich neucastnis!Nikdo po tobe ani nechce aby ses jich ucastnil nebo se do nich jinak angazoval!Takze se uz sklidni protoze jak uz nekdo napsal: Moc se staras!
Suzuki LTZ-400 Quadsport

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: drsny srazek...dneska na mosnove

Příspěvek od Ondras »

Jak jsem předpokládal, tak jsi to, Cameli, nepochopil ani napotřetí. Jen jsem vyjádřil svůj názor na tyto akce a jejich účastníky, zdůvdonil proč jej zastávám a podle reakcí dotyčných jsem se ujistil, že zcela správně. Pokud se ti zdá, že se starám, tak ano, zcela správně - starám se - o sebe!

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Stačí se podívat na něktetre fotky a každý si muže udělat představu
http://www.tkoz.cz/03.jpg
http://www.tkoz.cz/02.jpg
http://www.tkoz.cz/Alba/mosnov_snoopy_2 ... index.html

rozumik

Příspěvek od rozumik »

Ze by nam pipo dospel? :lol:
CA18DET inside Obrázek

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

rozumik píše:Ze by nam pipo dospel? :lol:
No jooo jste mě předělali před léééty!! :lol: :lol: :D

rozumik

Příspěvek od rozumik »

parada, sladeni barev aut, kapot a sviticich *** , spasovani dilu.. no ja se snad odstehuju.
CA18DET inside Obrázek

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

rozumik píše:
parada, sladeni barev aut, kapot a sviticich *** , spasovani dilu.. no ja se snad odstehuju.
Taky jsis toho všimnul! :lol: :smich: :smich:

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Freeman_TKOZ »

Rudi píše:
Freeman_TKOZ píše:Ahoj,

Chtěl bych říci jen pár věcí.

- Tyto srazíky se dělají mimo normální komunikace, města a veškeré civilizace proto aby nikoho neprovokovali, neuráželi a nerušili...

- Nejedná se o sraz výhradně upravených vozidel. Jedná se o sraz lidí, kteří se chcou o tuningu pobavit a někteří se chtěli předvést, na což zde je dost prostoru aby nikoho neomezovali (mimochodem myslím že zde jezdí mnoho lidí testovat své vozy a řidičské dovednosti)

- Sprinty se jezdili max. po 3 lidech (vždy i proti vůli zůčastněných). Ten úsek je dost široký i pro pět aut s rozestupy. Vždy jsme vyčkali než se sprinteři vrátí a dráha je zase opravdu volná a teprve potom se startovalo... proto to taky tolik mezi jednotlivími starty trvalo, ale nechceme aby se někdo srazil 8)

- Nevím proč tady padá tolik vulgarismů... lidé si stěžují na takové lidi co blbnou v ulicích, tak proč si stěžujete na ty co si to nechají na letiště, když právě tam se chtějí vyblbnout a nerušit tak ostatní 8)

Předem se omlouvám jestli jsem někoho urazil, nechci zde způsobovat hádky... podle mě jich je na TF až příliš, ale prostě mějte trochu úcty i k těm kteří si na tom letišti chtějí užít.. nikoho tam neohrožují a tím by vám měli vyhovovat... nedělají to u vás před barákem 8)

Freeman
např. toto mi přijde jako velice rozumný slova 8)
Díky, ale zdá se že zde to stejně nikdo nepochopí :(

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

rozumik píše:
A co se ti nelibí-tohle neumí jen tak někdo -gumovat až na disk a tak hezky si obhodit auto!! :lol: :lol:
Přílohy
F032.jpg
F032.jpg (232.83 KiB) Zobrazeno 914 x
F033.jpg
F033.jpg (154.71 KiB) Zobrazeno 914 x

Odpovědět

Zpět na „Video“