drsny srazek...dneska na mosnove
Moderátor: Jardafox
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
nechápu co řešíte za hovadiny,..když budu chtít prasit tak budu prasit kdykoliv, když budu chtít pálit gumy, budu to dělat kde se mi chce a kdy se mi chce,..samozřejmě s ohledem na okolí, řeči,že si někdo postaví auto a jezdí stím jen na okruhu nebo ofic. sprintech sou zhovadilosti...proč bych si nemohl zajezdit po veřejných komunikacích? Tohle sou kecy kokotů co mají pomalé mrdky a závidí to ostatním,tak jen kritizují.. fuck.. pokud je disciplína,necht si každý prasí kde chce
blázen píše:nechápu co řešíte za hovadiny,..když budu chtít prasit tak budu prasit kdykoliv, když budu chtít pálit gumy, budu to dělat kde se mi chce a kdy se mi chce,..samozřejmě s ohledem na okolí, řeči,že si někdo postaví auto a jezdí stím jen na okruhu nebo ofic. sprintech sou zhovadilosti...proč bych si nemohl zajezdit po veřejných komunikacích? Tohle sou kecy kokotů co mají pomalé mrdky a závidí to ostatním,tak jen kritizují.. fuck.. pokud je disciplína,necht si každý prasí kde chce

NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport
Suzuki LTZ-400 Quadsport
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Slyšte, slyšte, řekl bohorovný technický a řidičský guru, který jest povznesen nad veškerá pravidla psaná i nepsaná jakož i zákony fyzikální a který svůj um a předvídavost může prezentovati kdekoli jen on sám uzná za vhodné. Jemu není rovno, neb jako jestřáb má zrak svůj ostrý a v pažích mohutných vždy bezpečně volant třímá. On disciplínou oplývá, vždy vůz svůj i emoce pod kontrolou má. Pak prasí on jen tam, kde disciplína jest, kterak sokol jasný jež vzlétl do nebes.blázen píše:nechápu co řešíte za hovadiny,..když budu chtít prasit tak budu prasit kdykoliv, když budu chtít pálit gumy, budu to dělat kde se mi chce a kdy se mi chce,..samozřejmě s ohledem na okolí, řeči,že si někdo postaví auto a jezdí stím jen na okruhu nebo ofic. sprintech sou zhovadilosti...proč bych si nemohl zajezdit po veřejných komunikacích? Tohle sou kecy kokotů co mají pomalé mrdky a závidí to ostatním,tak jen kritizují.. fuck.. pokud je disciplína,necht si každý prasí kde chce
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
Jdi se lecit...Nemas to v hlave v poradku...Ondras píše:Slyšte, slyšte, řekl bohorovný technický a řidičský guru, který jest povznesen nad veškerá pravidla psaná i nepsaná jakož i zákony fizikální a který svůj um a předvídavost může prezentovati kdekoli jen on sám uzná za vhodné. Jemu není rovno, neb jako jestřáb má zrak svůj ostrý a v pažích mohutných vždy bezpečně volant třímá. On disciplínou oplývá, vždy vůz svůj i emoce pod kontrolou má. Pak prasí on jen tam, kde disciplína jest, kterak sokol jasný jež vzlétl do nebes.blázen píše:nechápu co řešíte za hovadiny,..když budu chtít prasit tak budu prasit kdykoliv, když budu chtít pálit gumy, budu to dělat kde se mi chce a kdy se mi chce,..samozřejmě s ohledem na okolí, řeči,že si někdo postaví auto a jezdí stím jen na okruhu nebo ofic. sprintech sou zhovadilosti...proč bych si nemohl zajezdit po veřejných komunikacích? Tohle sou kecy kokotů co mají pomalé mrdky a závidí to ostatním,tak jen kritizují.. fuck.. pokud je disciplína,necht si každý prasí kde chce

Suzuki LTZ-400 Quadsport
Suzuki LTZ-400 Quadsport
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ne, Velbloudku, věci, které mi vadí jsem popsal dříve. Nalistuj si. Navíc quotuješ evidentně nesprávný post. O tom, že by mi něco vadilo v něm není ani zmínka.Camel píše:Jdi se lecit...Nemas to v hlave v poradku...Vadi ti ze se banda jela bavit mimo mesto aby neohrozovala ostatni lidi!
![]()
![]()
Zacal jsi urazkama a pak jsi napsal ze se sprava letiste nasere a jednu z poslednich volnych ploch uzavre...Kdyz se tam jezdi blbnout tak ti to vadi a kdyz plochu sprava letiste uzavre tak ti to bude taky vadit!Tak k cemu se ma pak ta plocha podle tebe vyuzivat?Ondras píše:Ne, Velbloudku, věci, které mi vadí jsem popsal dříve. Nalistuj si. Navíc quotuješ evidentně nesprávný post. O tom, že by mi něco vadilo v něm není ani zmínka.Camel píše:Jdi se lecit...Nemas to v hlave v poradku...Vadi ti ze se banda jela bavit mimo mesto aby neohrozovala ostatni lidi!
![]()
![]()
Suzuki LTZ-400 Quadsport
Suzuki LTZ-400 Quadsport
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Začal jsem subjektivním označením skupiny návštěvníků. Pokud jsi to vzal osobně jako urážku, pak jsem se patrně trefil. To co mi vadí jsi, hochu, skutečně nepochopil. Mě by mrzelo, kdyby k uzavření došlo! A k tomu dojde, když se tam budou pořádat podobné správnou neschválené akce. Při takovémto hromadném prasení je riziko jakéhokoli průseru mnohem vyšší. Dokážeš to pozřít alespoň takto polopaticky?Camel píše:Zacal jsi urazkama a pak jsi napsal ze se sprava letiste nasere a jednu z poslednich volnych ploch uzavre...Kdyz se tam jezdi blbnout tak ti to vadi a kdyz plochu sprava letiste uzavre tak ti to bude taky vadit!Tak k cemu se ma pak ta plocha podle tebe vyuzivat?
Ja sem byl v te skupine taky takze to je jak kdybys rekl primo me osobne ze jsem debilek!A nejsem sam komu to pripada jako urazka protoze normalni lide se takto neoslovuji mezi sebou!Riziko je urcite mensi nez nekde na ulici,nemyslis?A ti co tam byli to riziko na sebe vzali.Tobe se nic stat nemuze takze ti to muze byt akorat tak u prdele!Maximalne te muze srat ze se volna plocha uzavre jak jsi psal!Jen by me jeste zajimalo jake akce bys tam chtel poradat nebo jak ji vyuzivat...Ondras píše:Začal jsem subjektivním označením skupiny návštěvníků. Pokud jsi to vzal osobně jako urážku, pak jsem se patrně trefil. To co mi vadí jsi, hochu, skutečně nepochopil. Mě by mrzelo, kdyby k uzavření došlo! A k tomu dojde, když se tam budou pořádat podobné správnou neschválené akce. Při takovémto hromadném prasení je riziko jakéhokoli průseru mnohem vyšší. Dokážeš to pozřít alespoň takto polopaticky?Camel píše:Zacal jsi urazkama a pak jsi napsal ze se sprava letiste nasere a jednu z poslednich volnych ploch uzavre...Kdyz se tam jezdi blbnout tak ti to vadi a kdyz plochu sprava letiste uzavre tak ti to bude taky vadit!Tak k cemu se ma pak ta plocha podle tebe vyuzivat?

Suzuki LTZ-400 Quadsport
Suzuki LTZ-400 Quadsport
- upirveliky
- Kontaktovat uživatele:
nechapu proc se s nim jeste bavis...nema to smyslCamel píše:Ja sem byl v te skupine taky takze to je jak kdybys rekl primo me osobne ze jsem debilek!A nejsem sam komu to pripada jako urazka protoze normalni lide se takto neoslovuji mezi sebou!Riziko je urcite mensi nez nekde na ulici,nemyslis?A ti co tam byli to riziko na sebe vzali.Tobe se nic stat nemuze takze ti to muze byt akorat tak u prdele!Maximalne te muze srat ze se volna plocha uzavre jak jsi psal!Jen by me jeste zajimalo jake akce bys tam chtel poradat nebo jak ji vyuzivat...Ondras píše:Začal jsem subjektivním označením skupiny návštěvníků. Pokud jsi to vzal osobně jako urážku, pak jsem se patrně trefil. To co mi vadí jsi, hochu, skutečně nepochopil. Mě by mrzelo, kdyby k uzavření došlo! A k tomu dojde, když se tam budou pořádat podobné správnou neschválené akce. Při takovémto hromadném prasení je riziko jakéhokoli průseru mnohem vyšší. Dokážeš to pozřít alespoň takto polopaticky?Camel píše:Zacal jsi urazkama a pak jsi napsal ze se sprava letiste nasere a jednu z poslednich volnych ploch uzavre...Kdyz se tam jezdi blbnout tak ti to vadi a kdyz plochu sprava letiste uzavre tak ti to bude taky vadit!Tak k cemu se ma pak ta plocha podle tebe vyuzivat?

(OO=[][]=OO) E36 top
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty vole Ondra ty jsi střevoOndras píše:Slyšte, slyšte, řekl bohorovný technický a řidičský guru, který jest povznesen nad veškerá pravidla psaná i nepsaná jakož i zákony fyzikální a který svůj um a předvídavost může prezentovati kdekoli jen on sám uzná za vhodné. Jemu není rovno, neb jako jestřáb má zrak svůj ostrý a v pažích mohutných vždy bezpečně volant třímá. On disciplínou oplývá, vždy vůz svůj i emoce pod kontrolou má. Pak prasí on jen tam, kde disciplína jest, kterak sokol jasný jež vzlétl do nebes.blázen píše:nechápu co řešíte za hovadiny,..když budu chtít prasit tak budu prasit kdykoliv, když budu chtít pálit gumy, budu to dělat kde se mi chce a kdy se mi chce,..samozřejmě s ohledem na okolí, řeči,že si někdo postaví auto a jezdí stím jen na okruhu nebo ofic. sprintech sou zhovadilosti...proč bych si nemohl zajezdit po veřejných komunikacích? Tohle sou kecy kokotů co mají pomalé mrdky a závidí to ostatním,tak jen kritizují.. fuck.. pokud je disciplína,necht si každý prasí kde chce

Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
např. toto mi přijde jako velice rozumný slovaFreeman_TKOZ píše:Ahoj,
Chtěl bych říci jen pár věcí.
- Tyto srazíky se dělají mimo normální komunikace, města a veškeré civilizace proto aby nikoho neprovokovali, neuráželi a nerušili...
- Nejedná se o sraz výhradně upravených vozidel. Jedná se o sraz lidí, kteří se chcou o tuningu pobavit a někteří se chtěli předvést, na což zde je dost prostoru aby nikoho neomezovali (mimochodem myslím že zde jezdí mnoho lidí testovat své vozy a řidičské dovednosti)
- Sprinty se jezdili max. po 3 lidech (vždy i proti vůli zůčastněných). Ten úsek je dost široký i pro pět aut s rozestupy. Vždy jsme vyčkali než se sprinteři vrátí a dráha je zase opravdu volná a teprve potom se startovalo... proto to taky tolik mezi jednotlivími starty trvalo, ale nechceme aby se někdo srazil![]()
- Nevím proč tady padá tolik vulgarismů... lidé si stěžují na takové lidi co blbnou v ulicích, tak proč si stěžujete na ty co si to nechají na letiště, když právě tam se chtějí vyblbnout a nerušit tak ostatní![]()
Předem se omlouvám jestli jsem někoho urazil, nechci zde způsobovat hádky... podle mě jich je na TF až příliš, ale prostě mějte trochu úcty i k těm kteří si na tom letišti chtějí užít.. nikoho tam neohrožují a tím by vám měli vyhovovat... nedělají to u vás před barákem![]()
Freeman

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
jj je to ono! Taky sem na to koukal. Nejsem si jistej jesli se dostalo do spravnych rukouSly píše:Neni to to bmw od Toma z Orlove? Pokud ano, tak jen doufam, ze mu novy majitel bude davat stejnou peci.
Pokud v tom crx byl alespon D16Z5/A8 motor, tak to nebylo jen o rozdilu ve vaze, ale take ve vykonu (za predpokladu, ze se jedna o zminene bmw).

Jinak Ondrase nechapu... na foru se jevi jako docela rozumnej clovek ,ale myslim si ze tohle je az trochu zbytecny. Az trosku moc moralizujes. A jestli to je tim ze uz si zestarnul a zrozumnel tak v poradku,ale vzpomen si na mladsi leta... mozna mam jeste v kompu naky to video s Matizem z nakyho parkoviste pred nakym supermarketem.....

pokud si něco nepochopil,klidně se doptejOndras píše:Slyšte, slyšte, řekl bohorovný technický a řidičský guru, který jest povznesen nad veškerá pravidla psaná i nepsaná jakož i zákony fyzikální a který svůj um a předvídavost může prezentovati kdekoli jen on sám uzná za vhodné. Jemu není rovno, neb jako jestřáb má zrak svůj ostrý a v pažích mohutných vždy bezpečně volant třímá. On disciplínou oplývá, vždy vůz svůj i emoce pod kontrolou má. Pak prasí on jen tam, kde disciplína jest, kterak sokol jasný jež vzlétl do nebes.blázen píše:nechápu co řešíte za hovadiny,..když budu chtít prasit tak budu prasit kdykoliv, když budu chtít pálit gumy, budu to dělat kde se mi chce a kdy se mi chce,..samozřejmě s ohledem na okolí, řeči,že si někdo postaví auto a jezdí stím jen na okruhu nebo ofic. sprintech sou zhovadilosti...proč bych si nemohl zajezdit po veřejných komunikacích? Tohle sou kecy kokotů co mají pomalé mrdky a závidí to ostatním,tak jen kritizují.. fuck.. pokud je disciplína,necht si každý prasí kde chce
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dobráááá slova!Ozzy_Vita píše:Ty vole Ondra ty jsi střevoOndras píše:Slyšte, slyšte, řekl bohorovný technický a řidičský guru, který jest povznesen nad veškerá pravidla psaná i nepsaná jakož i zákony fyzikální a který svůj um a předvídavost může prezentovati kdekoli jen on sám uzná za vhodné. Jemu není rovno, neb jako jestřáb má zrak svůj ostrý a v pažích mohutných vždy bezpečně volant třímá. On disciplínou oplývá, vždy vůz svůj i emoce pod kontrolou má. Pak prasí on jen tam, kde disciplína jest, kterak sokol jasný jež vzlétl do nebes.blázen píše:nechápu co řešíte za hovadiny,..když budu chtít prasit tak budu prasit kdykoliv, když budu chtít pálit gumy, budu to dělat kde se mi chce a kdy se mi chce,..samozřejmě s ohledem na okolí, řeči,že si někdo postaví auto a jezdí stím jen na okruhu nebo ofic. sprintech sou zhovadilosti...proč bych si nemohl zajezdit po veřejných komunikacích? Tohle sou kecy kokotů co mají pomalé mrdky a závidí to ostatním,tak jen kritizují.. fuck.. pokud je disciplína,necht si každý prasí kde chce![]()

SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jako by mi ta slova z huby vypadla!Tom_ píše:no nevim podle fotek z toho srazu bych rekl ze s tuningem tam melo spolecneho maximalne par aut a i to bych se hadal , slusni ridici kteri se zabyvaj tuningem si nemusi lecit komplexy kravenim na letisti typu paleni gum a etc, radsi takovy sraz vynechaj a radsi maknou v garazi , a hlavne maj v hlave mozek, coz vetsina mladych "zavodniku" nema a dopada to jak to dopadaCamel píše:Ale ja mel na mysli ty slusne ridice kteri se zabyvaji tuningem o kterych si mluvil ty!Proc ty motory upravuji??Tom_ píše:nevim, zatim sem tech vasich motoru "upravenych" nevidel, natoz nejaky grafy z brzdy , neplet si upravu v motoru , tim ze tam das "sportovni" filtr , pruchozi "ladeny" koncovy tlumic a podobny , na to vase paleni gum to musite hodne "upravene"![]()
![]()

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co mě na pomateném počínání účastníků řečeného srazu dráždí, jsem už přinejmenším dvakrát napsal výše. Pro tebe osobně ještě jednou a naposledy - tím, že se tam budou pořádat majitelem neschválené akce a dělat bordel ve větší míře povede k uzavření plochy, což mě (a nejen mně) bude mrzet, neb jsem pravidelným návštěvníkem. Rovněž vím, že pokud tam je na jedom místě více než cca 5 aut, tak to zavání průserem.sgames píše:ondras : co te prudi ? ze nekdo jezdi na volne plose kde nikoho nerusi ? ?
Tímto odpovídám i Kvid@$ovi - nejsem proti zablbnutí si na letišti (hlavně v zimě je to i užitečné), sám jsem to dělal, dělám a dělat budu (ačkoli radši např. slalom než pálení gum

Tak my tam budem kvuli tobe jezdit ve skupinkach po 5-ti autech aby ty sis tam mohl v zime zajet zatahat za rucni brzdu!Ondras píše:Co mě na pomateném počínání účastníků řečeného srazu dráždí, jsem už přinejmenším dvakrát napsal výše. Pro tebe osobně ještě jednou a naposledy - tím, že se tam budou pořádat majitelem neschválené akce a dělat bordel ve větší míře povede k uzavření plochy, což mě (a nejen mně) bude mrzet, neb jsem pravidelným návštěvníkem. Rovněž vím, že pokud tam je na jedom místě více než cca 5 aut, tak to zavání průserem.sgames píše:ondras : co te prudi ? ze nekdo jezdi na volne plose kde nikoho nerusi ? ?
Tímto odpovídám i Kvid@$ovi - nejsem proti zablbnutí si na letišti (hlavně v zimě je to i užitečné), sám jsem to dělal, dělám a dělat budu (ačkoli radši např. slalom než pálení gum), jsem proti hromadným akcím, protože jak známo, bezpečnost na nich lze problemticky zajistit i za pomocí pořadatelské služby, natož když se jedná o neorganizovanou hordu supermarketových závodníků.

Suzuki LTZ-400 Quadsport
Suzuki LTZ-400 Quadsport
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: drsny srazek...dneska na mosnove
Jak jsem předpokládal, tak jsi to, Cameli, nepochopil ani napotřetí. Jen jsem vyjádřil svůj názor na tyto akce a jejich účastníky, zdůvdonil proč jej zastávám a podle reakcí dotyčných jsem se ujistil, že zcela správně. Pokud se ti zdá, že se starám, tak ano, zcela správně - starám se - o sebe!
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Stačí se podívat na něktetre fotky a každý si muže udělat představu
http://www.tkoz.cz/03.jpg
http://www.tkoz.cz/02.jpg
http://www.tkoz.cz/Alba/mosnov_snoopy_2 ... index.html
http://www.tkoz.cz/03.jpg
http://www.tkoz.cz/02.jpg
http://www.tkoz.cz/Alba/mosnov_snoopy_2 ... index.html

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No jooo jste mě předělali před léééty!!rozumik píše:Ze by nam pipo dospel?

parada, sladeni barev aut, kapot a sviticich *** , spasovani dilu.. no ja se snad odstehuju.Pipotuning píše:http://www.tkoz.cz/Alba/mosnov_snoopy_2 ... index.html
CA18DET inside 

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsis toho všimnul!rozumik píše:parada, sladeni barev aut, kapot a sviticich *** , spasovani dilu.. no ja se snad odstehuju.Pipotuning píše:http://www.tkoz.cz/Alba/mosnov_snoopy_2 ... index.html

-
- Kontaktovat uživatele:
Díky, ale zdá se že zde to stejně nikdo nepochopíRudi píše:např. toto mi přijde jako velice rozumný slovaFreeman_TKOZ píše:Ahoj,
Chtěl bych říci jen pár věcí.
- Tyto srazíky se dělají mimo normální komunikace, města a veškeré civilizace proto aby nikoho neprovokovali, neuráželi a nerušili...
- Nejedná se o sraz výhradně upravených vozidel. Jedná se o sraz lidí, kteří se chcou o tuningu pobavit a někteří se chtěli předvést, na což zde je dost prostoru aby nikoho neomezovali (mimochodem myslím že zde jezdí mnoho lidí testovat své vozy a řidičské dovednosti)
- Sprinty se jezdili max. po 3 lidech (vždy i proti vůli zůčastněných). Ten úsek je dost široký i pro pět aut s rozestupy. Vždy jsme vyčkali než se sprinteři vrátí a dráha je zase opravdu volná a teprve potom se startovalo... proto to taky tolik mezi jednotlivími starty trvalo, ale nechceme aby se někdo srazil![]()
- Nevím proč tady padá tolik vulgarismů... lidé si stěžují na takové lidi co blbnou v ulicích, tak proč si stěžujete na ty co si to nechají na letiště, když právě tam se chtějí vyblbnout a nerušit tak ostatní![]()
Předem se omlouvám jestli jsem někoho urazil, nechci zde způsobovat hádky... podle mě jich je na TF až příliš, ale prostě mějte trochu úcty i k těm kteří si na tom letišti chtějí užít.. nikoho tam neohrožují a tím by vám měli vyhovovat... nedělají to u vás před barákem![]()
Freeman

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A co se ti nelibí-tohle neumí jen tak někdo -gumovat až na disk a tak hezky si obhodit auto!!rozumik píše:parada, sladeni barev aut, kapot a sviticich *** , spasovani dilu.. no ja se snad odstehuju.Pipotuning píše:http://www.tkoz.cz/Alba/mosnov_snoopy_2 ... index.html

- Přílohy
-
- F032.jpg (232.83 KiB) Zobrazeno 914 x
-
- F033.jpg (154.71 KiB) Zobrazeno 914 x