Nurb. je tak dlouhá trať že porovnávat tady na sekundy srovnaný stovky aut neni absolutně objektivní, vždyť tam je tolik zatáček a v každý můžeš vyrobit tolik chyb...ta trať je spíš o řidiči než o autě. Každá zatáčka ti může přinýst 2s ztrátu nebo náskok a těch zatáček je tam fakt hodně. Jedině když všechny ty auta projede v jeden den jeden řidič co to tam zná jak svoje boty tak bych to akceptoval, ale to je v realu nemožný (nemůžeš jet jen jedno kolo, musíš jich najezdit hodně abys odhalil skrytý výhody každýho jednoho auta). Třeba Sabine nebo H.J.Stuck to tam znaj fakt moc dobře, ale zase každej řidič jezdí jinym stylem a každýmu proto vyhovuje jiný auto a tyhle faktory se na tak dlouhý trati ještě mnohonásobně promítaj do času. Nemluvě o počasí, teplotě, tlaku, gumách, jejich stavu atd... Takže tenhle seznam bych bral s rezervou, tyhle všechny auta neřídil jeden řidič, realita bude někde jinde.
Například ta bytka o první místo,
6'55 - Radical SR8 – 2005
7'14 - Donkervoort D8 270 RS - 2005
Obě auta řídili závodníci, ale Donkee jel normálních silničních Michelinkách kdežto Radical semi slicky takže asi tak k tý oběktivnosti.
Protože to je dneska v módě, slovo nurburgring dneska zná i malý dítě, ví že to je ten největší hardcore, nejhustější svezení, nejobtížšnější okruh dneška a auto který to zvládne nejrychlejš je automaticky považovaný za hodně rychlý. Každá automobilka má svojeho jezdce a snaží se prostě vytvořit nejrychlejší čas se svojí kombinací jezdec/auto. Stejně jako při závodech jsou rychlejší a pomalejší jezdci a auta tak i takhle to platí v tomhle seznamu. Já odebírám jeden německej časák kde testujou auta proti sobě na čas jak na Nurb. (časy okolo 7-8 min) tak i na Hockenheimu (1 min) a ne vždy je na obou okruzích výtězný to stejný auto...
Mně v GranTurismu už nabaví jinej okruh jak Nurb. Tsukuba, Motegi, všechno je to hezký ale uplně triviální, jak jednou čichneš k Nurb tak to teprv poznáš co to je Okruh. Jet to v realu musí být strašný peklo a hrozně mně to láká. Objetivnější bude porovnávat auta na kratšim okruhu, čim kratší o to míň chyb tam naděláš.
martin píše:Mně v GranTurismu už nabaví jinej okruh jak Nurb. Tsukuba, Motegi, všechno je to hezký ale uplně triviální, jak jednou čichneš k Nurb tak to teprv poznáš co to je Okruh. Jet to v realu musí být strašný peklo a hrozně mně to láká. Objetivnější bude porovnávat auta na kratšim okruhu, čim kratší o to míň chyb tam naděláš.
Husty bylo jak v AC vzali Golf GTI v GT4 a ucili se na nem nurburgring a pak vzali opradvdovy GTI a zajeli na nurburgring. Fakt tu trat tu trat meli docela projetou projetou a vyslednej cas byl asi jen o 3s pomalejsi nez v GT4.
no všechny auta jeli profíci kromě McLarana takže je to objektivní až až.rozdíly mezi profíkama budou max sec. ne desítky sekund takže tak. a ty testy byly vždycky za sucha. jeden jezdec by to stejně nemohl zajet v jednom dni protože to je ještě míň objektivní. s prvnim autem pojede hůř než s třeba pátym kdy už bude rozježděnej atd. někdo je asi smutnej že nevyhrála fábia SDI. jo. jasnej podvod
Violator píše:no všechny auta jeli profíci kromě McLarana takže je to objektivní až až.rozdíly mezi profíkama budou max sec. ne desítky sekund takže tak. a ty testy byly vždycky za sucha. jeden jezdec by to stejně nemohl zajet v jednom dni protože to je ještě míň objektivní. s prvnim autem pojede hůř než s třeba pátym kdy už bude rozježděnej atd. někdo je asi smutnej že nevyhrála fábia SDI. jo. jasnej podvod
ale prd sekundy mezi profíkama, i v tom videu je vidět jak dělal chyby, tam je ještě tak 5s rezerva.
a to já zapoměl že sou bezchybní řidiči. třeba ayrton senna.
každej dělá chyby..copak do de zajíždět bez chyb?? a navíc věř že nejel rovnou z domova na okruh, zmáčknul si stopky a jel nakoupit sotva projel cílem do makra. jel nejmíň 3 kola a vzali to nej. dívej se na formuli někdy a koukej na ty chyby...
kdyby byl nějakej jezdec schopnej jezdit pokaždý maximum a bez chyb..tak by asi nemuseli ani bejt závody
Nadpis "To je ta evropa tak pomalá?" a pak sem frknete tabulku kde je jasně vidět jak si evropa a amerika vytřela s "rejží" zadek . Objem ničím nenahradíš .....
carrera píše:Nadpis "To je ta evropa tak pomalá?" a pak sem frknete tabulku kde je jasně vidět jak si evropa a amerika vytřela s "rejží" zadek . Objem ničím nenahradíš .....
nj Japonci mely doted limit 280PS tak se neni cemu divit ze 7'56.- Honde NSX-R - 2002 ujedou kary s 2x a vice vetsim vykonem... Vsak uvidime jak to pujde bez limitu... Sam jsem zvedavej...
A ten nadpis byl k tomu videu...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ