http://www.pitstopcafe.it/s2k/video/Bes ... Battle.avi
62MB
Moderátor: Jardafox
No a dyť ro RSXko je taka předohrab a nemá tolik výkonu jako ta R32,ne? Ale dostalo mě že vyhrála RX-8 i když nepatrněZemi píše:Alfa taky moc dlouho nedrzela...Ritchma píše:No ten golf to tam slušně zdržovalHlavne ty vyjezdy...
Asi uz fakt moc vykonu na ten predek bo slaby LSD...
No poslední místo by to asi udělaloMarauderZ28 píše:taky to musím zkusit když mám na předku 305HP co to udělá
Neboj to neni Evropska lemra...Ritchma píše:No a dyť ro RSXko je taka předohrab a nemá tolik výkonu jako ta R32,ne? Ale dostalo mě že vyhrála RX-8 i když nepatrněZemi píše:Alfa taky moc dlouho nedrzela...Ritchma píše:No ten golf to tam slušně zdržovalHlavne ty vyjezdy...
Asi uz fakt moc vykonu na ten predek bo slaby LSD...
No chtělo by to nějaký video, takhle se mi to nezdá moc pravděpodobný. Jaký sporťáky to byly?MarauderZ28 píše:není ? a proč to nasekalo v testech na okruhu sporťákům a v LeMans to jezdí jako Safety Car ?
A kolik tahle sranda váží? Bych řek že na tý Tsukubě by tohle dostalo od tý rx-8čky dostMarauderZ28 píše:a co se Ti nezdá pravděpodobný, že to na okruhu porazí sporťák co má příkladně 200 HP ? Co je na tom divnýho vždyť je to auto kategorie BMW M5 sice nemá tolik HP, každopádně podvozek to má kupříkladu lepší ...
video bohužel nemůžu najít, jen porovnání s US autama, ale to není vypovídající (každopádně 300 HP Mustang to na okruhu porazilo o 4,7 sec)
Ani měZemi píše:Ameriky me vubec nevzrusujou...
´MarauderZ28 píše:jo jinak sériový RX-8 tý silnější ujedu taky resp pomalu ujíždím, ale nikde jinde než na dálnici jsme to s kámošem nezkoušeli ...
No to je rovnej souboj, skoro mi to připomíná naše romské spoluobčanyMarauderZ28 píše:jinak aby jsme porovnávali aspoň ročníkama podobný .. takže RX-8 vs STS-V, 230 HP vs 469 HP - série vs série, myslím, že by dostala hodně solidní klepec ...
Já tyhle auta americký vůbec neznám a nic nezpochybňuju. Jenom si myslim že poměr ps/kg asi nebude moc podobnej nebo jo?MarauderZ28 píše:hele jak rovnej souboj RX-8 je lehká STS zase těžký - to je rovnej souboj dle Tebe ?
Já nepochopím proč určitý lidi se neustále snažej zpochybňovat a vyvracet něco co existuje a funguje to tak, ale oni raději než by to přiznali budou neustále mlít to svoje .... ale, nemožný apod ...
No tak dejme tomu ta mazda bude mít nějakejch 250ps/1300kg a to STS kdyby mělo nějakejch 469ps/17xxkg to mi vážně moc rovný nepřipadáMarauderZ28 píše:kolik váží CTS nevím - podívám se
STS jak sem psal 1720 kg což si myslím, že na takovou krávu co je stejně dlouhá jak S8 není zas tak špatný ...