X-Ray píše:rychlejší možná, ale zrovna ten dvou a půl tunovej Výron by v tom slalomu moc nezabodoval... To je spíš GT než Supersport.
Japonci drtí Němce
Moderátor: Jardafox
Re: Japonci drtí Němce
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Tak to je drsnýAlesShi píše: kazdy vi ze nemecky auto je nejlepsi a spoustu lidi si priplati za tu kvalitu
Tady zas bude veselo....
no tak já si taky rejpnu.... proč neudělali ještě testy brzdného účinku? 
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
2 Kubi:
Měli málo řidičů (kamikadze)

ex - VW PASSAT 1.9 AFN
aktuální - FÍKUS ST 225
aktuální - FÍKUS ST 225
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle pasy musim mit v Hachine 
Naposledy upravil(a) Butcher dne 14 dub 2010 23:26, celkem upraveno 1 x.
KEHO rennsport
Tak se mi vcelku povedlo co sem chtěl
No ale popvdě si myslím že M3jka roznese na kopitech ISF a kdyby místo SL63 amg což je spíš gt dal porsche turbo a pokud vím tak na ty byly na okruzích krátký všichni (v Best motoring samo) takže todle video mě docela i rozesmálo.
No ale popvdě si myslím že M3jka roznese na kopitech ISF a kdyby místo SL63 amg což je spíš gt dal porsche turbo a pokud vím tak na ty byly na okruzích krátký všichni (v Best motoring samo) takže todle video mě docela i rozesmálo.
kvalitu jo ?AlesShi píše: kazdy vi ze nemecky auto je nejlepsi a spoustu lidi si priplati za tu kvalitu
tak mi vysvětli jaktože je v auťaku přez pul mega dílenské zpracování tak dokonalé že při sahnutí na přístrojovku v oblasti vydechu na topeni (ne jenom tam) tam všechno zavrže takovým zpusobem že se člověk otočí protože si myslí že někdo vedle něj spadl z kola.
nevim nevim ale dát takové prachy a zanic , to radši budu chodec. hovořím samozřejmě o koncernu fauve
další věc. koncern fauvé potřeboval 4 značky (VW, Audi,Škoda a Seat) aby vynalezl motor TDi
---Škoda Auto --- Siply clever --- (upravená verze)
---Škoda Auto --- Škoda peněz ---
maRkusVT píše:Vzit to nejlepsi z japonska a prumer z evropy a pak delat testy...
ovsem veta "priplatit si za kvalitu" je mozna jeste vic k pochc*ani...to muze vyplodit jen clovek, co se zatim na jiny auto nez radobysportovni vojetej Golf nezmohl
Kde tu kvalitu mam hledat? Muzu zacit interierem, kterej po 150tkm vypada jak v sovetskym tanku? Peknej prijklad je Markusovo Lupo nebo Polo polocabrio moji znamy, plasty nic nevydrzej, hned se polamou nebo poskrabou. Nebo jiz mnou jednou zmineny odstavajici krytky spolujezdcova airbagu u Golfu IV a Passatu.
A co motory? Treba takovy Passaty 2.0 TDI, to je taky etalon spolehlivosti, ze jo? Vahy vzduchu a turba u starejch Octavek, bezva
Naposledy upravil(a) SubTera dne 14 dub 2010 23:54, celkem upraveno 2 x.
neroznese,oni jezděj dost podobně.. o kvalitách ..dal bych přednost ISF...spyker píše:Tak se mi vcelku povedlo co sem chtěl![]()
Ale stejně bych si vybral GTR ,protože to by mělo roznést na kopytech oboje..
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslim ze jsou ty auta hodne vyrovnany.IS-F jsem mel tu cest...a vzadu dojezdovky
Je to moc dobry auto...v nove M3 jsem ani nejel...z testu by mela mit kapanek navrch, ale Lexus je super...az na ty koncovky vyfuku
SubTera: Tohle psal ale majitel Lupice
...nehlede k tomu, ze Golf Gti je regulerni HotHatch...resp. jeho moderni reinkarnace.A i kdyby si Alese neznal a nevedel jak to mysli, nechces tu snad hajit Hyundaie? 
SubTera: Tohle psal ale majitel Lupice
KEHO rennsport
takže tady je ještě jedno video k tomu prvnímu z okruhu na mokru a škoda že tam není GTR ale je vidět že SL63 amg má kurva výkon.Jen ty zatáčky no.
http://www.youtube.com/user/mustafaksu# ... KaE8ZQKT9M" onclick="window.open(this.href);return false;
a pak tady je jedno na suchu kde je GT2 proti GTR a GT2 porazilo GTRko sice mělo lepší čas na kolo ale před finišem se mu tam něco vykurvylo
http://www.youtube.com/watch?v=tmDftWPIDtk" onclick="window.open(this.href);return false;
a tady dostalo naprdel od Gallarda takže
http://www.youtube.com/watch?v=K4Pl-E5p ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/user/mustafaksu# ... KaE8ZQKT9M" onclick="window.open(this.href);return false;
a pak tady je jedno na suchu kde je GT2 proti GTR a GT2 porazilo GTRko sice mělo lepší čas na kolo ale před finišem se mu tam něco vykurvylo
http://www.youtube.com/watch?v=tmDftWPIDtk" onclick="window.open(this.href);return false;
a tady dostalo naprdel od Gallarda takže
http://www.youtube.com/watch?v=K4Pl-E5p ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Už je to tu zase.Který auto je nejlepší.Nejlepší jsou Italové a VW vo tom žádná
A do mě

A do mě
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Ja tedka nic takovyho nenapsal... o kvalite interieru mlcim...Butcher píše: SubTera: Tohle psal ale majitel Lupice...nehlede k tomu, ze Golf Gti je regulerni HotHatch...resp. jeho moderni reinkarnace.A i kdyby si Alese neznal a nevedel jak to mysli, nechces tu snad hajit Hyundaie?
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
O jaké kvalitě je tu řeč? Co vím tak v tabulkách spolehlivostí vedou na prvních příčkách japonci, ale uznávám, že tyto průzkumy jsou napadnutelné.AlesShi píše:japonci se prodavaj jenom proto ze sou levny a jedou dobre
kazdy vi ze nemecky auto je nejlepsi a spoustu lidi si priplati za tu kvalitu
Já nevím, ale co jsem měl tu čest se svézt v nějakem němci tak mě žádnou nadstandartní kvalitou nějak neohromil...až na mercedes do této značky jsem se zamiloval...aletaké si za tu kvalitu nechává kvalitně zaplatit...
Takže ještě jednou, Co si mám pod pojmem kvalita německých vozů představit? Spolehlivost? Zpracování? Pouč neznalého, který má dejme tomu 1, 500 000,- a chce si koupit káru...
Naposledy upravil(a) Kein dne 15 dub 2010 00:45, celkem upraveno 2 x.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
ta NSX-R je stejně nejlepší kára 
Ty odstávající airbagy mě serou to uznávám..Na octě se mi taky u spolujezdce rýsuje jeho obrys..Ale k té palubce..Ve škodovce palubky vršou a skřípou, ale zase vypadají tak jak mají, materiál je na omak příjemnej a vše je tam intuitivní.. V mazdě (např.) nic neskřípe, ale všechno je plastový, tvrdý, lacině chromplastový a rozmístění je na přez hubu.. Mluvím, ale o autech tak 6let zpět a pro normální smrtelníky..Co se týká skřípavosti u nových hodně jetých škodovek si jí nechám ukázat, máme jich v práci dost a dostávají hodně na držku a furt jsou krásný a tichý (VW caddy, golf plus, polo (to je kripl v socce a je po 60ti na odděl, ale jezdí jen po městě a hodně lidí má za úkol ho oddělat), pak škodovky octavky 2)..vše ok.. serou se tu jen fordy a renaulty;)
" www.autowerks.cz "
japonsky pozeri jak se vztekaj s tema jejich vydechlejma sunkama plastovejma
vydrz a spolehlivost, to jo to co herky od zlutaku co furt jezdej vlakama nemaj
vydrz a spolehlivost, to jo to co herky od zlutaku co furt jezdej vlakama nemaj
máš plnou tašku jó máš?
já to říkám furt, že ty asiati sou samý problémy 
http://www.novinky.cz/ekonomika/197476- ... model.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.novinky.cz/ekonomika/197476- ... model.html" onclick="window.open(this.href);return false;
VW - Very Wonderful
i poruchovej Japonec je pořád spolehlivější, než nějáká předražená, pozérská, koncernová plečka 
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
aspon je prdel
jinak regulerne kazdej test kde bylo nove GTR a nebyla to trat kde by bylo potreba premotorovanou sviny podrtila vsechny plechovky (technicke trate)... jiank dalsi vec GTR je taky pouze GT
za treti stoji pulku toho co modena
jinak myslim ze rejt do kvality jak u jednech tak u druhejch je trosku out... jinak regulerne jako majitel skody a toyota a predtim xdalsich aut vam rikam ze vetsinou maji japonci vetsi kvalitu zpracovani interieru a pouzivaji mene lacinnych plastu... napr kamosuv sef ma SLK AMG 5.5V8 kompresor 521hp zvuk parada vykon parada ale kvalita zpracovani otresna pouzite materialy hrozne a v servise se strida s jeho druhym vozem mercedes ML a pak mu nezbyde nez zabavit chlapum pracovni 20let stre mitsu pajero
at mne nesezerete nemci nedelaji spaten auta ale hodte prede mne kufr penez a reknete at si vyberu daily a sport kchar a jako deily beru lexus a jako funny pripravoneho nastupce AE86 s motorem bubaru
v yetim a scoutu todiz jezdi kazdej a ferro ma taky kazdej buznic
jinak myslim ze rejt do kvality jak u jednech tak u druhejch je trosku out... jinak regulerne jako majitel skody a toyota a predtim xdalsich aut vam rikam ze vetsinou maji japonci vetsi kvalitu zpracovani interieru a pouzivaji mene lacinnych plastu... napr kamosuv sef ma SLK AMG 5.5V8 kompresor 521hp zvuk parada vykon parada ale kvalita zpracovani otresna pouzite materialy hrozne a v servise se strida s jeho druhym vozem mercedes ML a pak mu nezbyde nez zabavit chlapum pracovni 20let stre mitsu pajero
at mne nesezerete nemci nedelaji spaten auta ale hodte prede mne kufr penez a reknete at si vyberu daily a sport kchar a jako deily beru lexus a jako funny pripravoneho nastupce AE86 s motorem bubaru
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
5.53 NO KURVAspyker píše: a pak tady je jedno na suchu kde je GT2 proti GTR a GT2 porazilo GTRko sice mělo lepší čas na kolo ale před finišem se mu tam něco vykurvylo![]()
JDM Forever 
I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...
to je boj - schválně kdo vyhraje
sice je to fórum a je to tu na psaní ale tyhle války už jsem párkrát zažil a děkuji ale už nikdy více
ale stejně musím

sice je to fórum a je to tu na psaní ale tyhle války už jsem párkrát zažil a děkuji ale už nikdy více
ale stejně musím
Smayk píše:JDM Forever
My máme krásnou A6 z roku 2007 Tdi a ta je v servise neustále..najeto 134000km.. servis stál za rok víc,než mě stále celý RB25DET s převodovkou a ostatníma věcma.. jezdí se stím dobře,ale klepe to a nejede to ..elviiis píše:aspon je prdeljinak regulerne kazdej test kde bylo nove GTR a nebyla to trat kde by bylo potreba premotorovanou sviny podrtila vsechny plechovky (technicke trate)... jiank dalsi vec GTR je taky pouze GT
![]()
jinak myslim ze rejt do kvality jak u jednech tak u druhejch je trosku out... jinak regulerne jako majitel skody a toyota a predtim xdalsich aut vam rikam ze vetsinou maji japonci vetsi kvalitu zpracovani interieru a pouzivaji mene lacinnych plastu... napr kamosuv sef ma SLK AMG 5.5V8 kompresor 521hp zvuk parada vykon parada ale kvalita zpracovani otresna pouzite materialy hrozne a v servise se strida s jeho druhym vozem mercedes ML a pak mu nezbyde nez zabavit chlapum pracovni 20let stre mitsu pajero![]()
at mne nesezerete nemci nedelaji spaten auta ale hodte prede mne kufr penez a reknete at si vyberu daily a sport kchar a jako deily beru lexus a jako funny pripravoneho nastupce AE86 s motorem bubaru![]()
dokonce si troufnu říct,že v těch kilometrech se nesrala ani ta hrůzostrašná alfa 156 co byla asi největší hrůza v historii vozidel naší rodiny
pak zkuste změnit přístup k autu nebo servisblázen píše:My máme krásnou A6 z roku 2007 Tdi a ta je v servise neustále..najeto 134000km.. servis stál za rok víc,než mě stále celý RB25DET s převodovkou a ostatníma věcma.. jezdí se stím dobře,ale klepe to a nejede to ..elviiis píše:aspon je prdeljinak regulerne kazdej test kde bylo nove GTR a nebyla to trat kde by bylo potreba premotorovanou sviny podrtila vsechny plechovky (technicke trate)... jiank dalsi vec GTR je taky pouze GT
![]()
jinak myslim ze rejt do kvality jak u jednech tak u druhejch je trosku out... jinak regulerne jako majitel skody a toyota a predtim xdalsich aut vam rikam ze vetsinou maji japonci vetsi kvalitu zpracovani interieru a pouzivaji mene lacinnych plastu... napr kamosuv sef ma SLK AMG 5.5V8 kompresor 521hp zvuk parada vykon parada ale kvalita zpracovani otresna pouzite materialy hrozne a v servise se strida s jeho druhym vozem mercedes ML a pak mu nezbyde nez zabavit chlapum pracovni 20let stre mitsu pajero![]()
at mne nesezerete nemci nedelaji spaten auta ale hodte prede mne kufr penez a reknete at si vyberu daily a sport kchar a jako deily beru lexus a jako funny pripravoneho nastupce AE86 s motorem bubaru![]()
dokonce si troufnu říct,že v těch kilometrech se nesrala ani ta hrůzostrašná alfa 156 co byla asi největší hrůza v historii vozidel naší rodiny
Mám Caddy Maxi 2,0 TDI 103kW, r.v.08, momentálně najeto 127tis., od října z 97tis. najeto už 30tis. a kromě výměny rozvodů( který jsou snad až na 120tis. předepsaný), oleje a filtrů sem zatím nic neměnil, všechno drží a nic nenasvědčuje tomu, že by tomu mělo bejt jinak
to známej měl nissana xtrail 2,2DCI a sralo se mu to spodem i vrchem, naštěstí se to celý v 98tis. potkalo, tak stihl ještě výměnu motoru v záruce
VW - Very Wonderful
oni to ani asi neumí pořádně opravit.. ale to je problém audi.. aspon daji náhradní vozidlo škoda octavia..,což je sice nové,ale jízda je hrůza..je to děs..
víš ,na to,že to audi stojí nové majlant, je to docela k pláči,že to je takový vergl..je to 2,7tdi tuším 184koní
víš ,na to,že to audi stojí nové majlant, je to docela k pláči,že to je takový vergl..je to 2,7tdi tuším 184koní
bohužel všeobecně český autorizáky stojej za kulový, proto je nenavštěvuju. Zaplatíš 500-1000Kč/hod. a dělá ti na tom 19ti letej učeň, kterej si s tím taky pořádně neví rady, děkuji, ale nechci 
VW - Very Wonderful