P.S.:psat uz sem nic nechtel,hadat sem se nechtel,ale nektery keci jsou fakt k smichu

FubuTomas píše:LadyImagine:Chvily cist tovoje žvejky je fakt mazec,takze kdyby tam byl nakej srac vozralej,co jezdi v BMW M3 tak atomaticky patri M3 do kopriv jo?Fakt mazec,tvoje logika a premejsleni je lepsi nez ten zadek v avataru.A kdyz jsi tak chytra a autum tak rozumis,kolik ma ta tvoje honda valcu?A ventilu?Kolik se tam vejde litru oleje?To jsou zakladni veci,mela by jsi se radsi drzet u sporaku

P.S.:psat uz sem nic nechtel,hadat sem se nechtel,ale nektery keci jsou fakt k smichu

beztak tu vedou spis jen vtipky, girls a kvalitni pokec.. to nema s lazenim nic spolecneho
  beztak tu vedou spis jen vtipky, girls a kvalitni pokec.. to nema s lazenim nic spolecneho  
 Jen to asi bude složitější, než u přeplňovaného motoru...
 Jen to asi bude složitější, než u přeplňovaného motoru...   o to ale víc klobouk dolů lidem co se do toho pustí...
 o to ale víc klobouk dolů lidem co se do toho pustí...   
  ) tak v Hondici jsem ještě nejel, ale proto bych je neodsoudil a třeba CRX se mi velmi líbí. Jak to jede, to posoudit nemůžu ale myslím si, že stejně jako Š120 má i ta která Honda svůj specifický okruh potencionálních zájemců/nadšenců/fanoušků kteří na ní nedají dopustit. A to je přesně ten bod zlomu když se setkají dva takoví lidé s diametrálně odličšnými postoji, názory, koníčky, a o tom je celá tato diskuze (kterou jsem z děsný nudy (nj život studenta VŠ
 ) tak v Hondici jsem ještě nejel, ale proto bych je neodsoudil a třeba CRX se mi velmi líbí. Jak to jede, to posoudit nemůžu ale myslím si, že stejně jako Š120 má i ta která Honda svůj specifický okruh potencionálních zájemců/nadšenců/fanoušků kteří na ní nedají dopustit. A to je přesně ten bod zlomu když se setkají dva takoví lidé s diametrálně odličšnými postoji, názory, koníčky, a o tom je celá tato diskuze (kterou jsem z děsný nudy (nj život studenta VŠ  ) přečetl)
 ) přečetl)
 ) snad mě neukřižujete, že jsem z druhé strany této nádherné (ironie) země
 ) snad mě neukřižujete, že jsem z druhé strany této nádherné (ironie) země 

dovolím si ještě jednu poznámku - takže mam nový 21 let starý auto ? To mi těšígizmi píše: Auto na ktere se nemusi sahnout = nove auto, nikoliv 25let veteran..takze nechapu kde tohle beres..

Bylo to myšleno tak, že na nové auto se sáhnout nemusí. Na veterána ano, protože nikdy nebude jakoby sjel z linky, žeeee
  Bylo to myšleno tak, že na nové auto se sáhnout nemusí. Na veterána ano, protože nikdy nebude jakoby sjel z linky, žeeee   

Takže znova, nový auto je nový auto a starý je starý a jestli nevíš, jak to poznat, podívej se na rok výroby. Můžeš si o auto pečovat jak chceš, ale roky plynou a auta stárnou ať chceš nebo nechcešMATTESS píše:LadyImagine : nee, to Ty jsi to nepochopila. Protože ani nevíš, jak může vypadat starý auto, když je o něj pečováno
Přesně tuhle reakci jsem čekal. Ještě jsi málo viděla
 Čas nezastavíš...
  Čas nezastavíš...
Asi jste museli na Hondě udělat dost věcí, pokud máš takový pohled. Já jen čistím a jezdím. O morálním stárnutí nic nepíšu, to sem nepleťLadyImagine píše:Bylo to myšleno tak, že na nové auto se sáhnout nemusí. Na veterána ano, protože nikdy nebude jakoby sjel z linky, žeeee
 Prostě jsi nikdy neviděla starý auto v nálezovým stavu, který je jako když to auto bylo nové. V tom je ten problem. Znáš jen opotřebovaný auta zralá víceméně na GO
 Prostě jsi nikdy neviděla starý auto v nálezovým stavu, který je jako když to auto bylo nové. V tom je ten problem. Znáš jen opotřebovaný auta zralá víceméně na GOTo sice máš, ale je otázka zda i něco v ní - zatím to tak nevypadá a buď ráda, že Tě nazval MATTESS kikinou. Taky mohl použít samičku od toho čím jsi mě Ty nazvala na straně dvě a myslím si, že by to bylo výstižnější.LadyImagine píše:Já se nikoho nezastávam, jesli sis nevšim, mam totiž svojí hlavu

Bavim se dobreeee..
  Bavim se dobreeee..  

fakt se tomu musim smat,protoze to nejde jinak,ani kdyby ses tam posral
  fakt se tomu musim smat,protoze to nejde jinak,ani kdyby ses tam posral   

milovnik skodovek zrovna nejsem,nereknu,kdyby jsi nadavala na vraky,ktery jsou shnily,ale ty tu nazivas vrakem neco,na cem nekdo dela treba dva roky,neprijde ti to aspon trosku sprosty?Zajimalo by me,co reknes treba na tuhle skodovku?
  milovnik skodovek zrovna nejsem,nereknu,kdyby jsi nadavala na vraky,ktery jsou shnily,ale ty tu nazivas vrakem neco,na cem nekdo dela treba dva roky,neprijde ti to aspon trosku sprosty?Zajimalo by me,co reknes treba na tuhle skodovku?