K ty honicce na Budejarne : Nechapu ze jim na ty Honde CBR neujel.Ale ja myslim ze ho ani sundat nechteli.Proste objizdeli auta,a on zabocil doprava..smula.
A k tomu druhymu : Toho policajta bych zavrel az by zcernal.Prakticky to je srovnatelny jak kdyby ho schvalne sundal.
Policie ČR vs. motorkář
Moderátor: Jardafox
Josh píše:Kujva, jak to tak ctu tak polovina resi prvni video a druha polovina druhe a pak se to tady mezi sebou mele....hehe...![]()
BTW: 1. video: Dobra prace policistu![]()
2. video: Nechapu co si ti ocasi (policajti) chteli dokazat
Konečně nějaký rozumný názoryMickael píše:K ty honicce na Budejarne : Nechapu ze jim na ty Honde CBR neujel.Ale ja myslim ze ho ani sundat nechteli.Proste objizdeli auta,a on zabocil doprava..smula.
A k tomu druhymu : Toho policajta bych zavrel az by zcernal.Prakticky to je srovnatelny jak kdyby ho schvalne sundal.
Re: Policie ČR vs. motorkář
facku si můžeš dát sám sobě leda ty, má na tyhle motorkářské frajírky svůj názor a ten TY nemáš šanci změnitwesly.TDI píše:dej si fackublázen píše:proč kreteni? měl zastavit... nezastavil..jeho problém ,myslím,že může být rád jak byl zastavenAntonioGT píše:
A v Americe.Jinak ti policajti jsou kre..ni.Jako já na mašině nejezdím,ale takhle sejmout schválně člověka to je risk jako hrom.Zase na druhou stranu jezdí někteří motorkáři jako hovada a riskujou životy jiných,takže je to vlastně fifty fifty......podle me "nedani prednosti v jizde"...a na modrych a syrene mu tam nevjeli. a podle me se z toho ten kluk jen tezko dostal
do mého nicku ti nic není.. běž si raděj koupit nějaký tuning doplněk na benzínku a nekomentuj můj názor .,.děkujiMexican píše:Tvuj nick tě dost dobře vystihuje...Na tej motorce se sice předváděl,ale ty fízlové mu tam vjeli na poslední chvíli.Měli by jít vzorem a ne dělat takovýhle naschvály,píčusové.To co udělali,byla o dost větší debilita,než to,že motorkář tam jede po hlavní v jednosměrce po zadnim kole v 80km/h.Ale policajtů je asi jako kamioňáku nedostatek a proto je to samej inteligentblázen píše:proč kreteni? měl zastavit... nezastavil..jeho problém ,myslím,že může být rád jak byl zastavenAntonioGT píše:
A v Americe.Jinak ti policajti jsou kre..ni.Jako já na mašině nejezdím,ale takhle sejmout schválně člověka to je risk jako hrom.Zase na druhou stranu jezdí někteří motorkáři jako hovada a riskujou životy jiných,takže je to vlastně fifty fifty.![]()
![]()
Kdybys si to tady celé přečetl,tak bys nebyl tak mimo,už jsem se Ti omlouval,pač jsem si spletl video...(Komentoval jsem to druhý)blázen píše:do mého nicku ti nic není.. běž si raděj koupit nějaký tuning doplněk na benzínku a nekomentuj můj názor .,.děkujiMexican píše:Tvuj nick tě dost dobře vystihuje...Na tej motorce se sice předváděl,ale ty fízlové mu tam vjeli na poslední chvíli.Měli by jít vzorem a ne dělat takovýhle naschvály,píčusové.To co udělali,byla o dost větší debilita,než to,že motorkář tam jede po hlavní v jednosměrce po zadnim kole v 80km/h.Ale policajtů je asi jako kamioňáku nedostatek a proto je to samej inteligentblázen píše: proč kreteni? měl zastavit... nezastavil..jeho problém ,myslím,že může být rád jak byl zastaven![]()
![]()
kdyby sis pořádně prohlédl správné video..nepsal bys blbosti ty..Mexican píše:Kdybys si to tady celé přečetl,tak bys nebyl tak mimo,už jsem se Ti omlouval,pač jsem si spletl video...(Komentoval jsem to druhý)blázen píše:do mého nicku ti nic není.. běž si raděj koupit nějaký tuning doplněk na benzínku a nekomentuj můj názor .,.děkujiMexican píše: Tvuj nick tě dost dobře vystihuje...Na tej motorce se sice předváděl,ale ty fízlové mu tam vjeli na poslední chvíli.Měli by jít vzorem a ne dělat takovýhle naschvály,píčusové.To co udělali,byla o dost větší debilita,než to,že motorkář tam jede po hlavní v jednosměrce po zadnim kole v 80km/h.Ale policajtů je asi jako kamioňáku nedostatek a proto je to samej inteligent![]()
![]()
LAMA na TF to jinak nejde
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
nejde, nepude a už s tim neotravujL.A.M.A. píše:blazen jde..
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.
Tak tohle jako nějak nepobírám....takže jestli tomu dobře rozumim, tady se schvaluje ujíždění policajtům a ježdění jak dobytek mezi normálníma účastníkama provozu a to že se tyhle kreteny někdo snaží zastavit? Koneckonců on sám debil jim vjel pod kola, nikdo ho nenutil zahybat doprava, ty policajti se akorat potřebovali dostat logicky přes tu skupinu stojících aut, to je normální postup, cestu mu chtěli přehradit, ne do něj narazit....ja nechapu že na jednu stranu každej řve, že policajti dělaj hovno a že nemaj pravomoce a na druhou stranu vlastně nemužou dělat vubec nic a takovýhle kreteny vymaštěný maji nechat jezdit jako blazny po městě....pořád se tady dává za vzor USA, jak asi myslíte že to chodí tam? Tam by to do něj naprali a ještě by ho na místě odpráskli, kdyby jenom trochu vzdoroval a veřejnost by jim jenom zatleskala... JergiF.N.T (Jergi) píše:Mexican píše:Tvuj nick tě dost dobře vystihuje...Na tej motorce se sice předváděl,ale ty fízlové mu tam vjeli na poslední chvíli.Měli by jít vzorem a ne dělat takovýhle naschvály,píčusové.To co udělali,byla o dost větší debilita,než to,že motorkář tam jede po hlavní v jednosměrce po zadnim kole v 80km/h.Ale policajtů je asi jako kamioňáku nedostatek a proto je to samej inteligentblázen píše: proč kreteni? měl zastavit... nezastavil..jeho problém ,myslím,že může být rád jak byl zastaven![]()
![]()