Moje první vrchy / Vítkov 29.8.2009

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

Odpovědět
Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Moje první vrchy / Vítkov 29.8.2009

Příspěvek od Ozzy_Vita »

Tak jsem se odhodlal a zkusil to.. Subaru GT. Poslední jízda, která nebyla nic moc ale jediná kdy jsem měl kameru, tak alespoň něco.

http://www.youtube.com/watch?v=YjWpuwv7HGI&fmt=22" onclick="window.open(this.href);return false;
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Moje první vrchy / Vítkov 29.8.2009

Příspěvek od Zemi »

Jsi vymenil za Hondu? :D

Jinak ty nedotacaky na mokru jsou s Imprezou des... Tam fakt jedine s hydraulikou na rucce. A taky kvalty nevychazeli co? :wink:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ozzy_Vita »

Zemi píše:Jsi vymenil za Hondu? :D

Jinak ty nedotacaky na mokru jsou s Imprezou des... Tam fakt jedine s hydraulikou na rucce. A taky kvalty nevychazeli co? :wink:
Nene Honda je furt. Tohle je jen na srandu a né moje (naštěstí :D ). V tom GT je vepředu samosvor. Kvalty celkem vycházely. Spíše je sranda, jak jsem se za každou točkou zařadil do svého pruhu :D ... Jinak bylo až k mému úžasu,. že jsem byl po třech jízdách mezi AWD první. Na mokru to byla sranda, pak to uschlo a až na jdnoho mě všichni předjeli :D .. Ale sranda a zábava to je.. 8) BUdeme nejspíše takhle hobby pokračovat, tak snad se zlepší i má technika jízdy

Dave0401
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave0401 »

chce to jen trenovat a pak to bude ok.. 8)

kazdopadne nejaky kurz by byl vhodny ;) ale to urcite vis :)
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Však on to Ozzy vezme 10.9. do Brna a tam to řádně protáhnem :wink: . Tedy alespoň doufám.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|

Boči

Příspěvek od Boči »

Very nice ... hlavne dolu to je pak frkot kdyz jede clovek na kole :lol: :lol: . Jinak jak se muze clovek dostat k takovemu zavodu, treba uz s origo autem bez uprav. Kolik tak dela startovne ....

Dík
"Kdo je Casey kurva Ryback" ?

*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ozzy_Vita »

Boči píše:Very nice ... hlavne dolu to je pak frkot kdyz jede clovek na kole :lol: :lol: . Jinak jak se muze clovek dostat k takovemu zavodu, treba uz s origo autem bez uprav. Kolik tak dela startovne ....

Dík
Tento závod byl jedním ze seriálu Hobby vrchů pořádajících panem Šímou. http://www.simasprint.cz" onclick="window.open(this.href);return false; .Startovné je předem 550,- a 750,- na místě. V ceně je pojištění a pokud platíš předem i klobása 8) .
Podmínky pro závod nejsou prakticky žádné. Přijedeš, zaplatíš a jedeš. Nutnost je hasící přístroj ve voze a přilba.

Jak ale tvrdí Ondra, a s tím souhlasím, je otázkou jestli platit 550,- nebo 750,- za cca šest minut ostré jízdy do vrchu, nebo si zaplatit v Brně 500,- a lítat 25 minut brzda plyn. Ano, těch 25 minut na okruhu je jistě větší záhul pro auto a se slaboučkým si to člověk moc neužije, ale jistota kačírků je na okruhu taky veliké pozitivum. Každopádně jak v poslední době zjišťuju, motorsport je super zábava. Leze sice do šrajtofle, ale pokud to jednou zkusíš, tak je těžké se toho zříct :D .

Dave0401
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave0401 »

jj okruhy jsou mazec... snad me dalsi auto bude mit opet ambice na sportovni jizdu... ;) a take zavitam na nejake volne jizdy :D
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI

Boči

Příspěvek od Boči »

Tak tak ... třeba mít na okruh pořádne nářadí at to stoji za to. Takže za rok se možná uvidíme v Brne 8) (s mým new kháár)
"Kdo je Casey kurva Ryback" ?

*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Ozzy: sakriš to jsme se tam nepotkali :-( já tam smrděl v sobotu jen na první jízdu než jsem promokl a v neděli celej den. Ta poslední Impreza to v druhé zatáčce v první jízdě docela hezky opřela (až jsem čučel že měla na zadku jen škrábanec) a hned po ní to tam práskla pěkně upravená škodule :-( nevim, jestli ta trať byla nějak chladnější po té průtrži den předtím, ale z prvních třech aut to bouchly dvě, a v minulém závodě za celé dva dny co já vím jen MR2 a jedna Alfa... divné :?

Tady škodovka - bylo mi ho líto. Fakt pěkný kus. Pomáhali jsme mu to tlačit do tý boční cesty za svodidla a ani se s tím nedalo otočit, museli jsme to ručně zvednout :(

Obrázek

Skromné amatérské fotečky ode mě zde - http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php ... 9#p1645409" onclick="window.open(this.href);return false;
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Odpovědět

Zpět na „Video“