krásnej projevMujGLOCK.com píše:Je videt, ze mimo alternativne inteligentnich, pripadne emocionalne svebytnych jedincu, kteri jsou zrejme nedoubytovani, ci jsou primo s nedostatkem melaninu, se tu vyskytuji i jedinci, kteri to maji v hlave srovnano. Nicmene ja tu ve vztahu k temto zrale roztrzitym jedincum nechci pomijet reciprocni povahu vzdelavaciho procesu a i presto, ze tito jedinci me dohaneji k okrajove mentalni aktivite, jim budu paralelne zpristupovat informace o pravopisu. Doufam, ze dalsi debata bude na kulturne senzitivni urovni a tito, vesmes jedinci s dermatologicky svebytnou pleti, prestanou byti neindoktrinovani.Mikael píše:Mily Glocku.Usoudil jsem,ze nadavat sproste je spatne.Proto chodim jednou tydne na msi a za kazdym klenim si odrikavam pet otcenasku.Za veskere sve zmeny vdecim tobe.Dokonce jsem se i naucil nadavat na vysoke intelektualske urovni a po promysleni vsech okolnosti jsem usoudil toto.....Jsi odiozni element,pro něhož progmatická dogmata jsou primárním atributem.
CENZURA II
BBS Motorsport
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
1/ co to tu je za binec?
2/ ja 100% nic nemazal protoze jsem byl ted tyden na dovolene
3/ rozhodne by forum(resp KV sekce) potrabovalo moderatora ktery je zde vice nez ja, aaaa koukam ze jiz dva novi moderatori jsou takze parada
ja proste nestiham vsechno
mam tu jeste jednu sekco + jsem admin na skoda-foru, mam toho azaz
2/ ja 100% nic nemazal protoze jsem byl ted tyden na dovolene
3/ rozhodne by forum(resp KV sekce) potrabovalo moderatora ktery je zde vice nez ja, aaaa koukam ze jiz dva novi moderatori jsou takze parada
ja proste nestiham vsechno
Touran BMM
- PinkFloyd01
- Kontaktovat uživatele:
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
miloši divim se že už nějak nezakročíš...zvooky píše:krásnej projevMujGLOCK.com píše:Je videt, ze mimo alternativne inteligentnich, pripadne emocionalne svebytnych jedincu, kteri jsou zrejme nedoubytovani, ci jsou primo s nedostatkem melaninu, se tu vyskytuji i jedinci, kteri to maji v hlave srovnano. Nicmene ja tu ve vztahu k temto zrale roztrzitym jedincum nechci pomijet reciprocni povahu vzdelavaciho procesu a i presto, ze tito jedinci me dohaneji k okrajove mentalni aktivite, jim budu paralelne zpristupovat informace o pravopisu. Doufam, ze dalsi debata bude na kulturne senzitivni urovni a tito, vesmes jedinci s dermatologicky svebytnou pleti, prestanou byti neindoktrinovani.Mikael píše:Mily Glocku.Usoudil jsem,ze nadavat sproste je spatne.Proto chodim jednou tydne na msi a za kazdym klenim si odrikavam pet otcenasku.Za veskere sve zmeny vdecim tobe.Dokonce jsem se i naucil nadavat na vysoke intelektualske urovni a po promysleni vsech okolnosti jsem usoudil toto.....Jsi odiozni element,pro něhož progmatická dogmata jsou primárním atributem.
![]()
tohle se nedá..
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......