Trhyy nejedethomaswilliams píše:možná se objevím taky zní to zajímavě...akorát netuším jak trhy a johnny chtěj dorazit když majoba dneska u mě brigádu
BMW Sraz Ústí n.L. No.2 - NOVÉ FOTKY
Moderátor: T-O-M
Re: Tak znovu - SEVEROČEŠI pořádají
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
-
thomaswilliams
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak znovu - SEVEROČEŠI pořádají
tak mohl jet možná se mnou nebo s johnnym..no uvidíme každopádně ta akce vypadá zajímavě...
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:

konečně mi to jde nahrát ten obrázek
Srázek číslo 2
Super setkáníčko, dokonce i to počasí se nějak umoudřilo, takže nikdo ze zúčastněných neklesal na mysli. Fotilo se, podívalo se a myslim si, že o tom pokecu to bylo především. Bylo fajn koblábosit s kámošema u aut, vidět starý a poznat ty nový. Začali jsme tradičně u Grála a pokračovali spanilkou na letiště, opět mě překvapily užaslé výrazy ostatních řidičů nad naší kolonou. Pozdní oběd resp. brzská večeře se opravdu povedla, tady pánové organizátoři zapracovali
Díky kluci
Naposledy upravil(a) T-O-M dne 06 říj 2007 21:59, celkem upraveno 3 x.
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Sraz Ústí n.L. No.2
Dnes jsem jel kolem zimaku a bylo tam "par" bawcu, to bylo ono?
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
neco malo no, bez komentare, byl pro problem vubec to nekam nahazet 

EDIT: toz sraz good, nadherny pocasi, kolem 11 hodiny se prijelo nejdrive, par lidi, prvni seznamovani, TIMTO DIKY za seznameni s vacou, macou, TOMEM, tweetym a dalsimi, dale se behem par minut sesel chumel bawcu co dorazili (i s novou M5 hartge?? o kterou byl nejvetsi zajem) a bylo jich u GRALU kolem 40, zamestnanci Gralu byli uzasne napomocni, jen co jsem vstoupil do salu, tak prisel postarsi pan (zrejme reditel) a vysvetlil kde sou kolacky, piti, wc, auta ke shlednuti atd, zuzovka, v salu bylo k videni nove 330XD za nim 118 a 120 a za nimi X3 a X5, pricemz vedle na podstavci stala Z4, dale (kolace byly vyborny mimochodem
) se vsichni sebrali a zacli se radit za sebe pro zapoceti spanile jizdy na letiste, vse probehlo dle meho v poradku a 40 bawcu v OK stavu dorazilo na letistni plochu kde se seradili na foceni a pote zasprintili jedinci kteri chteli. Po delsi chvili uz bylo mnoho clenu hladovych a tehdy se vyrazilo za uziti dalsi spanile jizdy do restaurace na pozdni obed. Kdyz sme dorazili k restauraci, seskladali jsme se na parkoviste kolem a vesli, restauracka vypadala pohodove, obsluha byla uzasna, jidlo bylo vyborny, vsechno bez jakychkoli problemu a celkem rychle (slysel sem ze minule to bylo kapanek horsi
) no a po obede se vetsina rozloucila a frcela do svych domovu,,, proste vydareny, jak pocasim, tak dobrou naladou ktera se linula krajem 

EDIT: toz sraz good, nadherny pocasi, kolem 11 hodiny se prijelo nejdrive, par lidi, prvni seznamovani, TIMTO DIKY za seznameni s vacou, macou, TOMEM, tweetym a dalsimi, dale se behem par minut sesel chumel bawcu co dorazili (i s novou M5 hartge?? o kterou byl nejvetsi zajem) a bylo jich u GRALU kolem 40, zamestnanci Gralu byli uzasne napomocni, jen co jsem vstoupil do salu, tak prisel postarsi pan (zrejme reditel) a vysvetlil kde sou kolacky, piti, wc, auta ke shlednuti atd, zuzovka, v salu bylo k videni nove 330XD za nim 118 a 120 a za nimi X3 a X5, pricemz vedle na podstavci stala Z4, dale (kolace byly vyborny mimochodem
Naposledy upravil(a) EU_CZE_KILLER dne 06 říj 2007 22:08, celkem upraveno 2 x.
323ci
mno tak ta osma je paradni.... bylo to CSi?? nemate nekdo vice fotek?
R6 twin turbo + V10 + V12
840 automatic, ale luxusV12 píše:mno tak ta osma je paradni.... bylo to CSi?? nemate nekdo vice fotek?
a nemas vic fotek? prijde mi, ze je neuveritelne polozena..... a velikost kol a gum nahodou taky nekdo nevite?T-O-M píše:840 automatic, ale luxusV12 píše:mno tak ta osma je paradni.... bylo to CSi?? nemate nekdo vice fotek?
R6 twin turbo + V10 + V12
Hele mám ji nafocenou, zejtra se něco hodim, ted už se mi to nechce zmenšovat a nahrávatV12 píše:a nemas vic fotek? prijde mi, ze je neuveritelne polozena..... a velikost kol a gum nahodou taky nekdo nevite?T-O-M píše:840 automatic, ale luxusV12 píše:mno tak ta osma je paradni.... bylo to CSi?? nemate nekdo vice fotek?
majitel řikal, že je z poslední série vyrobených, a má komplet překopanej podvozek aby se tam vešly ty parádní "20ky, ty CSi šatičky jsou to nej co na 8er může být, výfuky supersprint tomu dávaly decentní zvouček. Stačí
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
uz jedine ze zadu no, vic sem toho nestih takze jedine TOM zitra, ale byla taky vyborna, brutalne nadhernej zvuk, jak vysoko obsahovej chopperV12 píše:mno tak ta osma je paradni.... bylo to CSi?? nemate nekdo vice fotek?

323ci
V12 píše:a nemas vic fotek? prijde mi, ze je neuveritelne polozena..... a velikost kol a gum nahodou taky nekdo nevite?T-O-M píše:840 automatic, ale luxusV12 píše:mno tak ta osma je paradni.... bylo to CSi?? nemate nekdo vice fotek?
tuším že tam měl asi 285/20-20 nebo nějakej podobnej šílenej rozměr
Summer car: BMW E34 Touring Diamantschwarzmetalic
Racing car: Honda CRX D16A8 Nordschleife Project
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nemate nekdo prosim tuhle fotku ve vetsim rozliseni..?! http://t-o-m.rajce.idnes.cz/Usti_n.L._2 ... mw_004.jpg diky moc.. 
super akce... moc se mi líbílo 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
vzadu mela 305/20/20,vpredu nevim,rikal ze podvozek tam ma na zakazku HP sporting,kola rikal ze jsou origo bmw,z nove 5erV12 píše:a nemas vic fotek? prijde mi, ze je neuveritelne polozena..... a velikost kol a gum nahodou taky nekdo nevite?T-O-M píše:840 automatic, ale luxusV12 píše:mno tak ta osma je paradni.... bylo to CSi?? nemate nekdo vice fotek?
E30 324d coupe malý velký zázrak
E30 325tds trochu jina nafta
E30 325tds trochu jina nafta
Takže já všem děkuji za hojnou účast a především kamarádům, kteří navštívili sraz již podruhé a je s nimi vždy fajn pokec. Také díky Zahymu, který večer při odjezdu domů ukázal ústečákum jak se vodí kamna power
Já toho v zrcátku bohužel tolik neviděl, ale věřim že bylo na co koukat
Vladasovi velké díky za svezení v E30 M3, byl to požitek a to auto naplnilo má očekávání
Rád jsem poznal nové lidi, se kterými byl taky fajn pokec, jen ten den je prostě tak nějak krátký na dlouhé povídání, jelikož chce člověk stihnout pokecat s více lidmi.
Pro ty co si vzali dáreček od BMW, doufám že se líbil. Slyšel jsem i názory, jako jestli je to všechno...holt to trochu zamrzí, ale snad i tito lidé pochopí, že koupit 50 lidem novou 330d by nebylo nejlevnější a tak i tuhle, maličkost, uznávám, by mohli trošičku ocenit
Ten oběd se i mě líbil a jsem rád, že to tenkrát dopadlo fajn. I z toho důvodu se objednalo jen jedno jídlo, aby to bylo rychlejší.
Takže bych chtěl nakonec napsat, že se těším na další setkání, v těchto chvílích mě mrzí, že s některými kamarády nebydlím v jednom městě, jelikož věřím, že při častějších srazech bychom si i tak měli stále co říct.
T-O-Movi děkuji za velmi vydařené fotky...co dodat, očekával jsem takovou kvalitku zpracování
Vladasovi velké díky za svezení v E30 M3, byl to požitek a to auto naplnilo má očekávání
Rád jsem poznal nové lidi, se kterými byl taky fajn pokec, jen ten den je prostě tak nějak krátký na dlouhé povídání, jelikož chce člověk stihnout pokecat s více lidmi.
Pro ty co si vzali dáreček od BMW, doufám že se líbil. Slyšel jsem i názory, jako jestli je to všechno...holt to trochu zamrzí, ale snad i tito lidé pochopí, že koupit 50 lidem novou 330d by nebylo nejlevnější a tak i tuhle, maličkost, uznávám, by mohli trošičku ocenit
Ten oběd se i mě líbil a jsem rád, že to tenkrát dopadlo fajn. I z toho důvodu se objednalo jen jedno jídlo, aby to bylo rychlejší.
Takže bych chtěl nakonec napsat, že se těším na další setkání, v těchto chvílích mě mrzí, že s některými kamarády nebydlím v jednom městě, jelikož věřím, že při častějších srazech bychom si i tak měli stále co říct.
T-O-Movi děkuji za velmi vydařené fotky...co dodat, očekával jsem takovou kvalitku zpracování
exE30 320i R6
mě nejdouTweety píše:Takže přidávám nějaké fotky ode mne![]()
http://tweety11.rajce.idnes.cz/BMW_sraz ... .10.2007)/
Summer car: BMW E34 Touring Diamantschwarzmetalic
nejdou pane tweetyHansE34 píše:mě nejdouTweety píše:Takže přidávám nějaké fotky ode mne![]()
http://tweety11.rajce.idnes.cz/BMW_sraz ... .10.2007)/