Tak. Jsem nucen oživit topic s dotazy. Přátelé. Včera jak byla ta bouře tak jsem po ní šel zkontrolovat auta a u E34 jsem zjistil.... prostě mám totálně v prdeli obložení stropu a LP sloupku,sedadla prolitá vodou a z podlahy je vana s vodou. Asi je ucpanej nebo prasklej odtok od šíbru (manuál) a já to tudíž nutně potřebuji očesat a opravit. Jak na to? Vůbec nevím jak to tam vlastně je a nerad bych něco urval. Dále... semiš který je na stropě jak byl prolit vodou se uvolnil a visí tam jak prostěradlo,šlo by injekcí pod něj natlačit trošku lepidla na pár místech a přilepit to? Neudělá to fleky? Děkuju moc, tohle je fakt akutní.
Hlavně potřebuji poradit se stropním panelem. A dále.... nesundával jsem je tak nevím.... jdou přehodit těsnící gumy dveří - ty na kastli okolo... zleva doprava nebo pootočit jinak? Teče mi u řidiče v jednom místě dveřmi na podlahu tak mě napadlo to pootočit tak,že by to vadné místo bylo u prahu a byl klid. Ale ty asi budou tvarované předpokládám

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01