jo pot m bych skočil ještě dnes, ale v té vyšší kubatuřeMarauderZ28 píše:pamatuju jak se mi asi před 10-ti lety líbil Legend coupé v bazaru ...

Moderátor: Zemi
jo pot m bych skočil ještě dnes, ale v té vyšší kubatuřeMarauderZ28 píše:pamatuju jak se mi asi před 10-ti lety líbil Legend coupé v bazaru ...
Jen 1.8?? Ja myslel ze Celica mela 1.6 16V a pak 2.0 GT ......Idaho píše:s ním jsme mluvili včera po odjezdu z BBP - jsme se potakli na čerpačce.. byl jsem docela v šoku že je to "jen" 1.8 16V..AccentH.dave píše:Je to nadhera... me se moc libi.
Ted sem narazil na tohle... zajimava.
neřešil jsem to, tvrdil že je to 1,8 tak asi 1,8AccentH.dave píše:Jen 1.8?? Ja myslel ze Celica mela 1.6 16V a pak 2.0 GT ......Idaho píše:s ním jsme mluvili včera po odjezdu z BBP - jsme se potakli na čerpačce.. byl jsem docela v šoku že je to "jen" 1.8 16V..AccentH.dave píše:Je to nadhera... me se moc libi.
Ted sem narazil na tohle... zajimava.
No snažili se, ale obávám se, že SL není tak dobrej.V12 píše:Mno treba uz zminovanej MB Sl, bo BMW 850... a ja si opravdu nemyslim, ze by japonci mely o hodne lepsi vybavu nez evropsky auta.
nedavno Premek z receptare inzeroval ze v Baumaxu maj vyrocni slevystreet.racer píše:Jeste jsem nevidel vyrobek Toyoty v OBI nebo BauhausuZemi píše:H22 by nebyl spatnej, ale je to zkurvena kubatura...
@street.bitch: Uvedom si ze Hachi je taky sekacka voe takze neurazej.![]()
ten bordel si tu udelal ty kdyz si sem zacal cpat obrazky, ktery rek bych nebyly moc k tematu, kdyz tema Japan pic tu je, tak to jedno neniAccentH.dave píše:bordel: to mas jedno ne?? uz tak to je bordel.... takze to mas jedno ne??