jo pot m bych skočil ještě dnes, ale v té vyšší kubatuřeMarauderZ28 píše:pamatuju jak se mi asi před 10-ti lety líbil Legend coupé v bazaru ...
Názory lidí na japany
Moderátor: Zemi
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
-
neprihlaseny Lobo
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Madauer: Bratranek ma camaro.... 2.7 prej je to celkem liny... a brzdy stojej za ho. Ale ma jeste odhlasenou 5.7, a to uz prej celkem de. Ale jeste me nesvezl...... muze to bejt zazitek, zvuk to ma peknej.
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Jen 1.8?? Ja myslel ze Celica mela 1.6 16V a pak 2.0 GT ......Idaho píše:s ním jsme mluvili včera po odjezdu z BBP - jsme se potakli na čerpačce.. byl jsem docela v šoku že je to "jen" 1.8 16V..AccentH.dave píše:Je to nadhera... me se moc libi.
Ted sem narazil na tohle... zajimava.
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
obojí je moje .. co to je je "manželka" ? 
s Camarem sem za poslední rok najel 0 km tak se to uživit dá
))
s Camarem sem za poslední rok najel 0 km tak se to uživit dá
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
no já pořád říkám že ejedno v čem člověk jede, al eje duležité vybrat si vuz podle typu použití..
Jedin á věc co mne dnes zarazila - kolega si chce koupit auto a trvá na tom že to bude auto evropske proveninece s cenou koelm 100.tis a ročník 95+ a najednou s emne ptá jaké jsou rozdíly mezi 12V a 8V motory, kterej pro něj bude lepší..
Odpálkovaljsem ho at to neřeší, na 8mi ventil stěží narazí a on rozíl mez 12V a 16V nepozná.. načež mne zdrtil informací, kterou vycucal někde na netu :
Peugeot 306 1,6 97, Megane 1,6i ročník 96 a spousta dalších jsou prý osmiventilové motory.. Kua je to blbost nebo prostě se jim vyrábí takto zastaralé technologie používat, osvětlí mi to někdo ? mám dvě hondy ( 85 a 88 ) a obě jsou 12V, CRX používala již před 90. rokem 16V ( ano vím je to sporták .. ) takže jsem automaticky předpokládal že i dnes se vyrábí hlavně 16V motory ( respektive motory s 4V technologií na válec ) a u starších nebo extrémně levných vozu ( dacia atd... ) najdu 12V technologii...
rozhodně bych nečekal u aut z roku 96 že budou 8V
Jedin á věc co mne dnes zarazila - kolega si chce koupit auto a trvá na tom že to bude auto evropske proveninece s cenou koelm 100.tis a ročník 95+ a najednou s emne ptá jaké jsou rozdíly mezi 12V a 8V motory, kterej pro něj bude lepší..
Odpálkovaljsem ho at to neřeší, na 8mi ventil stěží narazí a on rozíl mez 12V a 16V nepozná.. načež mne zdrtil informací, kterou vycucal někde na netu :
Peugeot 306 1,6 97, Megane 1,6i ročník 96 a spousta dalších jsou prý osmiventilové motory.. Kua je to blbost nebo prostě se jim vyrábí takto zastaralé technologie používat, osvětlí mi to někdo ? mám dvě hondy ( 85 a 88 ) a obě jsou 12V, CRX používala již před 90. rokem 16V ( ano vím je to sporták .. ) takže jsem automaticky předpokládal že i dnes se vyrábí hlavně 16V motory ( respektive motory s 4V technologií na válec ) a u starších nebo extrémně levných vozu ( dacia atd... ) najdu 12V technologii...
rozhodně bych nečekal u aut z roku 96 že budou 8V
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
neřešil jsem to, tvrdil že je to 1,8 tak asi 1,8AccentH.dave píše:Jen 1.8?? Ja myslel ze Celica mela 1.6 16V a pak 2.0 GT ......Idaho píše:s ním jsme mluvili včera po odjezdu z BBP - jsme se potakli na čerpačce.. byl jsem docela v šoku že je to "jen" 1.8 16V..AccentH.dave píše:Je to nadhera... me se moc libi.
Ted sem narazil na tohle... zajimava.
No snažili se, ale obávám se, že SL není tak dobrej.V12 píše:Mno treba uz zminovanej MB Sl, bo BMW 850... a ja si opravdu nemyslim, ze by japonci mely o hodne lepsi vybavu nez evropsky auta.
MB SL:

Supra Mk.III:

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nedavno Premek z receptare inzeroval ze v Baumaxu maj vyrocni slevystreet.racer píše:Jeste jsem nevidel vyrobek Toyoty v OBI nebo BauhausuZemi píše:H22 by nebyl spatnej, ale je to zkurvena kubatura...
@street.bitch: Uvedom si ze Hachi je taky sekacka voe takze neurazej.![]()
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
proc fotky davate sem, kdyz tu jedno tema s fotkama je 
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ten bordel si tu udelal ty kdyz si sem zacal cpat obrazky, ktery rek bych nebyly moc k tematu, kdyz tema Japan pic tu je, tak to jedno neniAccentH.dave píše:bordel: to mas jedno ne?? uz tak to je bordel.... takze to mas jedno ne??