2max.ps:tveho civica bych bral vsema deseti

2Zemi:to jsi mel teda hodne stesti

Moderátor: Zemi
max.ps píše:2Wilda: C5VTI? - spíš ne, nejsem si jistej, ale co jsem viděl, tak z ´92 byla serie za 105tis a z ´95 série+podvozek+kola byla za 150tis... ale Zemi bude vědět víc a taky v německu to bude asi možný, těch 80tisic...
Zemi píše:80000 za VTicko urcite ne... Pokud ano tak bud polomrtvy nebo od cloveka co potrebuje splatit hypoteku... Odpovidajici cena je tak tech 100-120000 za serii... Jen ten motor pro "swap" se prodava za cca 1500-2000$(zanovni)... V Nemecku jsem v bazarech odhlasenyho zatim nevidel (Drazdany a okoli)... Taky je fakt ze jsem tam uz dlouho nebyl, ale lepsi je ho koupit na papirech v CR pac Honda prestavbam moc neholduje...
Já ho mám za 140, ale je tam komplet výfuk se svodama + pěkné 16" a čirá optika...Wilda píše:max.ps píše:2Wilda: C5VTI? - spíš ne, nejsem si jistej, ale co jsem viděl, tak z ´92 byla serie za 105tis a z ´95 série+podvozek+kola byla za 150tis... ale Zemi bude vědět víc a taky v německu to bude asi možný, těch 80tisic...A za kolik mas ty svyho mazla????Asi se pozitri mrknu na nejaky deutsche bazary
No, v garáži vydržím vždycky tak 2-3 hodky, mám tam jen malé el.topení... takže práce postupuje pomalu... teď jsem dodělal výfuk (byly tam drobné retušeZemi píše:Kde jsi MAXI? Jak postupujou prace???
Dobrou Wildo...
Od chvile co jsem ji odevzdal zatim zadne info... Nejspis se tise pracuje... Zejtra jedu pro novej olej, filtr a napinaci kladku k rozvodum tak se tam MOZNA zajedu podivat, ale vazne jen mozna... Jeste je casu dost, motor hotovo bude az tak za mesic...max.ps píše:No, v garáži vydržím vždycky tak 2-3 hodky, mám tam jen malé el.topení... takže práce postupuje pomalu... teď jsem dodělal výfuk (byly tam drobné retušeZemi píše:Kde jsi MAXI? Jak postupujou prace???
Dobrou Wildo...), připravuju na lak a v přestávkách dělám interiér a teď rozebírám podvozek - abych zjistil co a jak a kde a jestli vše ok...
![]()
Co ty? Nějaké nové info z garáže
Tak to pak vyfoť, ty kola...Zemi píše: Od chvile co jsem ji odevzdal zatim zadne info... Nejspis se tise pracuje... Zejtra jedu pro novej olej, filtr a napinaci kladku k rozvodum tak se tam MOZNA zajedu podivat, ale vazne jen mozna... Jeste je casu dost, motor hotovo bude az tak za mesic...No jinak zejtra mi fotrik priveze me puvodni elektrony MELBER ktery vezu do lakovny... Dostanounovej odstin...
Mozna budu menit i prevodovku, ale zatim to nebude nutny si myslim...
To mas pravdu ze je to samozrejmost...max.ps píše:Tak to pak vyfoť, ty kola...Zemi píše: Od chvile co jsem ji odevzdal zatim zadne info... Nejspis se tise pracuje... Zejtra jedu pro novej olej, filtr a napinaci kladku k rozvodum tak se tam MOZNA zajedu podivat, ale vazne jen mozna... Jeste je casu dost, motor hotovo bude az tak za mesic...No jinak zejtra mi fotrik priveze me puvodni elektrony MELBER ktery vezu do lakovny... Dostanounovej odstin...
A jakej odstín? Jo, vidíš, budu dělat rozvody a pěkně novej olejíček+filtry+ost.náplně, ale to je samozřejmost
Nooo, hezkýZemi píše:To mas pravdu ze je to samozrejmost...max.ps píše:Tak to pak vyfoť, ty kola...Zemi píše: Od chvile co jsem ji odevzdal zatim zadne info... Nejspis se tise pracuje... Zejtra jedu pro novej olej, filtr a napinaci kladku k rozvodum tak se tam MOZNA zajedu podivat, ale vazne jen mozna... Jeste je casu dost, motor hotovo bude az tak za mesic...No jinak zejtra mi fotrik priveze me puvodni elektrony MELBER ktery vezu do lakovny... Dostanounovej odstin...
A jakej odstín? Jo, vidíš, budu dělat rozvody a pěkně novej olejíček+filtry+ost.náplně, ale to je samozřejmost
![]()
No budou se lakovat cernou metlou (nejspis paleta Lamborghini at to ma smrnc) a par vrstev "glazury" at maj lesk...
Ja si budu muset pujcit jsem v pracovnim procesu teprve 3 mesice.Kde jsi vzal takovejch penezmax.ps píše:Já ho mám za 140, ale je tam komplet výfuk se svodama + pěkné 16" a čirá optika...Wilda píše:max.ps píše:2Wilda: C5VTI? - spíš ne, nejsem si jistej, ale co jsem viděl, tak z ´92 byla serie za 105tis a z ´95 série+podvozek+kola byla za 150tis... ale Zemi bude vědět víc a taky v německu to bude asi možný, těch 80tisic...A za kolik mas ty svyho mazla????Asi se pozitri mrknu na nejaky deutsche bazary
No prvni co udelam az si ho privezu domu tak si s nim budu povidatmax.ps píše:Wildo, padly na to veškeré mé úspory - ale mám svůj senWilda píše:maxiiiiiiNo a co ty, co plánuješ s tím autem dělat? Tuning nebo styling...?
To je to správnéWilda píše:No prvni co udelam az si ho privezu domu tak si s nim budu povidatmax.ps píše:Wildo, padly na to veškeré mé úspory - ale mám svůj senWilda píše:maxiiiiiiNo a co ty, co plánuješ s tím autem dělat? Tuning nebo styling...?
A budu ten nejstastnejsi clovek na svete
Chtel bych aby bylo tech strance co nej.takze napred budeu cpat prasule do motoru a vsechno co bude potreba opravit,pak zacnu podvozkem,poradny kola.Spis bych chtel aby to poradne jelo aby vsechno plnilo svuj ucel
Ja kdyz jsem mel doma svoje prvni auto (105) tak jsem si do ni vecer chodil sednout a povidal jsem si s ni,mel jsem proste obrovskou radostmax.ps píše:To je to správnéWilda píše:No prvni co udelam az si ho privezu domu tak si s nim budu povidatmax.ps píše: Wildo, padly na to veškeré mé úspory - ale mám svůj senNo a co ty, co plánuješ s tím autem dělat? Tuning nebo styling...?
A budu ten nejstastnejsi clovek na svete
Chtel bych aby bylo tech strance co nej.takze napred budeu cpat prasule do motoru a vsechno co bude potreba opravit,pak zacnu podvozkem,poradny kola.Spis bych chtel aby to poradne jelo aby vsechno plnilo svuj ucel
Ani nevíš jak moc ti přeju aby se to všechno povedlo přesně podle tvých představ... hlavně informuj a informuj... Třeba já si nosím občas i oběd do garáže a jím to uvnitř auta
![]()
Jj, s prvním autem (feldou) jsem si taky povídal a byl jsem schopnej tam vydržet celé hodiny...Wilda píše:Ja kdyz jsem mel doma svoje prvni auto (105) tak jsem si do ni vecer chodil sednout a povidal jsem si s ni,mel jsem proste obrovskou radostmax.ps píše:To je to správnéWilda píše: No prvni co udelam az si ho privezu domu tak si s nim budu povidatA budu ten nejstastnejsi clovek na svete
Ani nevíš jak moc ti přeju aby se to všechno povedlo přesně podle tvých představ... hlavně informuj a informuj... Třeba já si nosím občas i oběd do garáže a jím to uvnitř auta
![]()
Nechci si od banky pujcovat moc,tak asi tri vyplaty po sobe zaplatim jenom ucet za tel.dam penize domu a zbytek ulozim.Doufam ze to preziju
Kazdej den myslim na to jak uz chci mit auti
No uvidimmax.ps píše: Jj, s prvním autem (feldou) jsem si taky povídal a byl jsem schopnej tam vydržet celé hodiny...Přežít to musíš, to bys nám přeci nemohl udělat! Jsem teda celý zvědavý co koupíš...
Škoda, ale zasejc CRXko má takovej sportovnější výraz a rozhodně s ním chybu neuděláš a taky máš větší výběr...Wilda píše:No uvidimPorad cumim do TM do bazaru na Hondy.......ale asi koupim Crx,protoze 100 000 mit na toho Civica 1.6 16V Vti nebudu ikdyz bych strasne rad