Pokec po japonsku...

Moderátor: Zemi

Odpovědět
Wilda

Příspěvek od Wilda »

No vy mi davate :lol:
2max.ps:tveho civica bych bral vsema deseti :lol:
2Zemi:to jsi mel teda hodne stesti 8)

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Zemi píše: Jojo tvuj Civic je posledni s tech lehkych... Ten novejsi uz je mimo hru... :P

A je mi volny ze mame UDAJNE pojizdny rakve... :ja_nic:
No kdyby na TO přišlo, tak jak se říká: "když už tak už!" :lol: Aspoň nemusíme mít strach z trvalých následků....

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Jeste jedna otazka nez zalehnu.sezenu ho v pohode do 80 tis. serii :?:

max.ps

Příspěvek od max.ps »

2Wilda: C5VTI? - spíš ne, nejsem si jistej, ale co jsem viděl, tak z ´92 byla serie za 105tis a z ´95 série+podvozek+kola byla za 150tis... ale Zemi bude vědět víc a taky v německu to bude asi možný, těch 80tisic...

Wilda

Příspěvek od Wilda »

max.ps píše:2Wilda: C5VTI? - spíš ne, nejsem si jistej, ale co jsem viděl, tak z ´92 byla serie za 105tis a z ´95 série+podvozek+kola byla za 150tis... ale Zemi bude vědět víc a taky v německu to bude asi možný, těch 80tisic...
:cry: A za kolik mas ty svyho mazla????Asi se pozitri mrknu na nejaky deutsche bazary :?:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

80000 za VTicko urcite ne... Pokud ano tak bud polomrtvy nebo od cloveka co potrebuje splatit hypoteku... Odpovidajici cena je tak tech 100-120000 za serii... Jen ten motor pro "swap" se prodava za cca 1500-2000$(zanovni)... V Nemecku jsem v bazarech odhlasenyho zatim nevidel (Drazdany a okoli)... Taky je fakt ze jsem tam uz dlouho nebyl, ale lepsi je ho koupit na papirech v CR pac Honda prestavbam moc neholduje... :?:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Zemi píše:80000 za VTicko urcite ne... Pokud ano tak bud polomrtvy nebo od cloveka co potrebuje splatit hypoteku... Odpovidajici cena je tak tech 100-120000 za serii... Jen ten motor pro "swap" se prodava za cca 1500-2000$(zanovni)... V Nemecku jsem v bazarech odhlasenyho zatim nevidel (Drazdany a okoli)... Taky je fakt ze jsem tam uz dlouho nebyl, ale lepsi je ho koupit na papirech v CR pac Honda prestavbam moc neholduje... :?:

Tech 120 uz zni lip :lol: Tak dikes.Guten Nacht

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Kde jsi MAXI? Jak postupujou prace???

Dobrou Wildo...
Naposledy upravil(a) Zemi dne 13 led 2005 00:59, celkem upraveno 1 x.

tel. 608 372 848

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Wilda píše:
max.ps píše:2Wilda: C5VTI? - spíš ne, nejsem si jistej, ale co jsem viděl, tak z ´92 byla serie za 105tis a z ´95 série+podvozek+kola byla za 150tis... ale Zemi bude vědět víc a taky v německu to bude asi možný, těch 80tisic...
:cry: A za kolik mas ty svyho mazla????Asi se pozitri mrknu na nejaky deutsche bazary :?:
Já ho mám za 140, ale je tam komplet výfuk se svodama + pěkné 16" a čirá optika... :roll:

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Zemi píše:Kde jsi MAXI? Jak postupujou prace???

Dobrou Wildo...
No, v garáži vydržím vždycky tak 2-3 hodky, mám tam jen malé el.topení... takže práce postupuje pomalu... teď jsem dodělal výfuk (byly tam drobné retuše :evil: ), připravuju na lak a v přestávkách dělám interiér a teď rozebírám podvozek - abych zjistil co a jak a kde a jestli vše ok... :wink:

Co ty? Nějaké nové info z garáže :?:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

max.ps píše:
Zemi píše:Kde jsi MAXI? Jak postupujou prace???

Dobrou Wildo...
No, v garáži vydržím vždycky tak 2-3 hodky, mám tam jen malé el.topení... takže práce postupuje pomalu... teď jsem dodělal výfuk (byly tam drobné retuše :evil: ), připravuju na lak a v přestávkách dělám interiér a teď rozebírám podvozek - abych zjistil co a jak a kde a jestli vše ok... :wink:

Co ty? Nějaké nové info z garáže :?:
Od chvile co jsem ji odevzdal zatim zadne info... Nejspis se tise pracuje... Zejtra jedu pro novej olej, filtr a napinaci kladku k rozvodum tak se tam MOZNA zajedu podivat, ale vazne jen mozna... Jeste je casu dost, motor hotovo bude az tak za mesic... :?: No jinak zejtra mi fotrik priveze me puvodni elektrony MELBER ktery vezu do lakovny... Dostanounovej odstin... 8) Mozna budu menit i prevodovku, ale zatim to nebude nutny si myslim...

tel. 608 372 848

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Zemi píše: Od chvile co jsem ji odevzdal zatim zadne info... Nejspis se tise pracuje... Zejtra jedu pro novej olej, filtr a napinaci kladku k rozvodum tak se tam MOZNA zajedu podivat, ale vazne jen mozna... Jeste je casu dost, motor hotovo bude az tak za mesic... :?: No jinak zejtra mi fotrik priveze me puvodni elektrony MELBER ktery vezu do lakovny... Dostanounovej odstin... 8) Mozna budu menit i prevodovku, ale zatim to nebude nutny si myslim...
Tak to pak vyfoť, ty kola... 8) A jakej odstín? Jo, vidíš, budu dělat rozvody a pěkně novej olejíček+filtry+ost.náplně, ale to je samozřejmost :oops:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

max.ps píše:
Zemi píše: Od chvile co jsem ji odevzdal zatim zadne info... Nejspis se tise pracuje... Zejtra jedu pro novej olej, filtr a napinaci kladku k rozvodum tak se tam MOZNA zajedu podivat, ale vazne jen mozna... Jeste je casu dost, motor hotovo bude az tak za mesic... :?: No jinak zejtra mi fotrik priveze me puvodni elektrony MELBER ktery vezu do lakovny... Dostanounovej odstin... 8) Mozna budu menit i prevodovku, ale zatim to nebude nutny si myslim...
Tak to pak vyfoť, ty kola... 8) A jakej odstín? Jo, vidíš, budu dělat rozvody a pěkně novej olejíček+filtry+ost.náplně, ale to je samozřejmost :oops:
To mas pravdu ze je to samozrejmost... 8)

No budou se lakovat cernou metlou (nejspis paleta Lamborghini at to ma smrnc :lol: ) a par vrstev "glazury" at maj lesk... :D

tel. 608 372 848

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Zemi píše:
max.ps píše:
To mas pravdu ze je to samozrejmost... 8)

No budou se lakovat cernou metlou (nejspis paleta Lamborghini at to ma smrnc :lol: ) a par vrstev "glazury" at maj lesk... :D
Nooo, hezký 8) Se stále těším víc a víc na tvoje real-autí... No, jdu už do postele, je toho 13., tak radši celej den prospím :lol:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Jeste fotecka jak vypadaly letos Melbery (tu je videt jak maj hezky ET)

Obrázek

mavani

tel. 608 372 848

street.racer
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od street.racer »

Wilda píše:
tojebordel píše:Japonci asi umiraji moc brzo
Protoze vsichni jsou v jap.casinu :lol:
Obrázek
Co ma tahle fotka spolecneho s japoncema? :roll:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

DNESKA PRIBUDOU FOTKY MEHO MOTORU Z DILNY!!! 8) doufam... :lol:

tel. 608 372 848

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Zemi píše:DNESKA PRIBUDOU FOTKY MEHO MOTORU Z DILNY!!! 8) doufam... :lol:
8) už čekáme...

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Takze k veci... Klika, ventily, pisty a ojnice v super stavu... Jediny co je v prdeli a docela me nasralo jsou vybehany vlozky (blok) - jsou na nich ryhy a divime se ze vubec nezacoudila Hondice kdyz jsem ji na sprintech mrskal :mad: ... Dale se musi vymenit krouzky a saly coz neni takovej problem... To se koupi nove... No a ted mazu na barak pro druhej (nahradni) blok motoru a doufam ze bude nevybehanej pac je potom jediny reseni vybrouseni + vetsi pisty = vetsi kubatura... :lol: Ale taky se to hlavne prodrazi protoze jeden pist stoji 5000,-... Tak zatim zdar a Tuningu zvlast! 8)

tel. 608 372 848

max.ps

Příspěvek od max.ps »

2Zemi: 8) tak má vypadat příprava na novou sezónu!
S tím blokem ti přeju štěstí... a jen tak, kolik má ten motor nalítáno?

Wilda

Příspěvek od Wilda »

max.ps píše:
Wilda píše:
Já ho mám za 140, ale je tam komplet výfuk se svodama + pěkné 16" a čirá optika... :roll:
Ja si budu muset pujcit jsem v pracovnim procesu teprve 3 mesice.Kde jsi vzal takovejch penez :lol:

Wilda

Příspěvek od Wilda »

maxiiiiii

sic

Příspěvek od sic »

vlozky davas nove , nebo vybrus ?
when I grow up, I want to be a racing driver

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Wilda píše:maxiiiiii
Wildo, padly na to veškeré mé úspory - ale mám svůj sen :oops: No a co ty, co plánuješ s tím autem dělat? Tuning nebo styling...? :wink:

Wilda

Příspěvek od Wilda »

max.ps píše:
Wildo, padly na to veškeré mé úspory - ale mám svůj sen :oops: No a co ty, co plánuješ s tím autem dělat? Tuning nebo styling...? :wink:
No prvni co udelam az si ho privezu domu tak si s nim budu povidat :?: A budu ten nejstastnejsi clovek na svete :wink: Chtel bych aby bylo tech strance co nej.takze napred budeu cpat prasule do motoru a vsechno co bude potreba opravit,pak zacnu podvozkem,poradny kola.Spis bych chtel aby to poradne jelo aby vsechno plnilo svuj ucel :wink:

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Wilda píše:
max.ps píše:
No prvni co udelam az si ho privezu domu tak si s nim budu povidat :?: A budu ten nejstastnejsi clovek na svete :wink: Chtel bych aby bylo tech strance co nej.takze napred budeu cpat prasule do motoru a vsechno co bude potreba opravit,pak zacnu podvozkem,poradny kola.Spis bych chtel aby to poradne jelo aby vsechno plnilo svuj ucel :wink:
To je to správné 8) Ani nevíš jak moc ti přeju aby se to všechno povedlo přesně podle tvých představ... hlavně informuj a informuj... Třeba já si nosím občas i oběd do garáže a jím to uvnitř auta :oops: :wink:

Wilda

Příspěvek od Wilda »

max.ps píše:
Wilda píše:
max.ps píše: Wildo, padly na to veškeré mé úspory - ale mám svůj sen :oops: No a co ty, co plánuješ s tím autem dělat? Tuning nebo styling...? :wink:
To je to správné 8) Ani nevíš jak moc ti přeju aby se to všechno povedlo přesně podle tvých představ... hlavně informuj a informuj... Třeba já si nosím občas i oběd do garáže a jím to uvnitř auta :oops: :wink:
Ja kdyz jsem mel doma svoje prvni auto (105) tak jsem si do ni vecer chodil sednout a povidal jsem si s ni,mel jsem proste obrovskou radost :oops: Nechci si od banky pujcovat moc,tak asi tri vyplaty po sobe zaplatim jenom ucet za tel.dam penize domu a zbytek ulozim.Doufam ze to preziju :twisted: Kazdej den myslim na to jak uz chci mit auti :wink:

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Wilda píše:
max.ps píše:
Wilda píše: No prvni co udelam az si ho privezu domu tak si s nim budu povidat :?: A budu ten nejstastnejsi clovek na svete :wink: Chtel bych aby bylo tech strance co nej.takze napred budeu cpat prasule do motoru a vsechno co bude potreba opravit,pak zacnu podvozkem,poradny kola.Spis bych chtel aby to poradne jelo aby vsechno plnilo svuj ucel :wink:
Ja kdyz jsem mel doma svoje prvni auto (105) tak jsem si do ni vecer chodil sednout a povidal jsem si s ni,mel jsem proste obrovskou radost :oops: Nechci si od banky pujcovat moc,tak asi tri vyplaty po sobe zaplatim jenom ucet za tel.dam penize domu a zbytek ulozim.Doufam ze to preziju :twisted: Kazdej den myslim na to jak uz chci mit auti :wink:
Jj, s prvním autem (feldou) jsem si taky povídal a byl jsem schopnej tam vydržet celé hodiny... :lol: Přežít to musíš, to bys nám přeci nemohl udělat! Jsem teda celý zvědavý co koupíš...

Wilda

Příspěvek od Wilda »

max.ps píše: Jj, s prvním autem (feldou) jsem si taky povídal a byl jsem schopnej tam vydržet celé hodiny... :lol: Přežít to musíš, to bys nám přeci nemohl udělat! Jsem teda celý zvědavý co koupíš...
No uvidim :wink: Porad cumim do TM do bazaru na Hondy.......ale asi koupim Crx,protoze 100 000 mit na toho Civica 1.6 16V Vti nebudu ikdyz bych strasne rad :(

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Wilda píše:No uvidim :wink: Porad cumim do TM do bazaru na Hondy.......ale asi koupim Crx,protoze 100 000 mit na toho Civica 1.6 16V Vti nebudu ikdyz bych strasne rad :(
Škoda, ale zasejc CRXko má takovej sportovnější výraz a rozhodně s ním chybu neuděláš a taky máš větší výběr... 8) A Zemi tě bude mít ještě víc rád... :lol:
No na Tipcars je akorát VTi sedan za 179tis :(
P.S. Taky, když jsem se rozhodoval co koupit, jsem chtěl CRXko 2.generace, ale nesehnal jsem to pravé a pak jsem narazil na VTIčko a bylo ... :wink:

Odpovědět

Zpět na „Honda Club & Japan Cars“