Pokec po japonsku...

Moderátor: Zemi

Odpovědět
Wilda

Příspěvek od Wilda »

max.ps píše:
Wilda píše:No uvidim :wink: Porad cumim do TM do bazaru na Hondy.......ale asi koupim Crx,protoze 100 000 mit na toho Civica 1.6 16V Vti nebudu ikdyz bych strasne rad :(
Škoda, ale zasejc CRXko má takovej sportovnější výraz a rozhodně s ním chybu neuděláš a taky máš větší výběr... 8) A Zemi tě bude mít ještě víc rád... :lol:
No na Tipcars je akorát VTi sedan za 179tis :(
P.S. Taky, když jsem se rozhodoval co koupit, jsem chtěl CRXko 2.generace, ale nesehnal jsem to pravé a pak jsem narazil na VTIčko a bylo ... :wink:
Ja ho taky hledal,ale porad nic :cry: Koukni sem na pohled docela udrzovanej motor,je to to prvni na ktery narazis :wink:
http://www.sauto.cz/result.php?kind_id= ... demand_id=

max.ps

Příspěvek od max.ps »

To červený CRXko za 65? No není špatný a máš pravdu, že se o to majitel nejspíš dobře staral, i lak to má slušný... A co to CRXko pod ním, taky za 65, to vypadá taky dobře...

Wilda

Příspěvek od Wilda »

No rozhodne ma na 100% lepsi kola ta cervena v tom rafku :?: Je hezky s tim ze je to z Rak. s tim bych uz zadny problemy nemel,ne????Ta prvni je ale SOHC,ja bych ovladani obou druhu ventilu

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Žádnej problém... já mám taky auto z ciziny (CH):) No a přece nejsou jen tyhle 2, je jich mnohem víc... takže máš možnost si v klidu vybrat tu PRAVOU...

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Úplně nej by bylo, kdybys narazil na CRX DOHC VTEC!!:)

Wilda

Příspěvek od Wilda »

No to byla parada
Az na ten nadech se mi docela libi
http://www.world-tuning.com/0005.htm

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Pěkná, ale ten "nádech"... :(
No, hlavně ten motor, to je ten "správnej" :?:
Takže už jsi spíš pro CRX?

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Je hrozne velkej a kazi celej dojem z toho auta :?:
Asi jo.......ja bych toho Civica hroznel chtel ale nechci 1.4,nebo 1.6 ja chci proste to co mas ty a na to nemam(zatim).......... :cry:

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Teď jsem nahlídl do bazaru v T.magazinu... a crx je tam docela dost, chce to zkoušet a objíždět až narazíš na tu pravou lásku na první pohled:)
Třeba ta černá a bílá tam je docela k světu...

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Ja vim nevypadaji zle 8) Nejak se mi zacina libit ta druha v poradi jak jsi taky rikal ze neni spatna,ma i pekny kola,ale treba je uz fuc :cry:

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Tak zkoušej volat, vždyť se na ni můžeš jet jen podívat... čím víc jich uvidíš tím líp:)

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Ja vim 8) Chic se do toho pustit az budu mit doma ty penize takze cca do dvou mesicu maximalne do trech.Vubec se mi nechce si jit pujcovat je to takovy hrozne zavazny :( Ale ja to proste uz nevydrzim :?:

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Na tohle jsi už narazil?... by mě zajímalo proč jen 105tis, ale to by šlo ještě srazit za ty lemy... Ale každopádně je to zajímavé...:)

Honda Civic VTi - 105000 Kč
zakoupeno nové v ČR,r.v.93,provoz 8/94,155000 km-vše doloženo servisní knihou,3 dv.,černá,nehavar.Výbava: ABS,klima,CD,el.okna+zrc+střecha,tmavá skla,sport pružiny+tlumiče Koni,výfuk Sebring,alarm+DO,al.16,orig mlhovky.Pěkná,čistá,zachovalá.Koroze zadních lemů.Cena 105000 Kč-bez slevy.Zlín.POUZE TELEFONICKY.

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Hmm,ale 105 :( Kdyby neslo o ty za*rany penize :cry: V TM je taky Vti ale za nejak kpodezrele malo

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Myslíš tu černou za 77tis? Tak to je ale "jen" vtec - 110k... kámoš má, ale taky vtec 93 rok, čipnutou a jede super, točí cca 7800ot:) Myslím, že to je taky dobrá koupě...

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Jo presne tu :wink: Ale ja proste chci Civica 1.6 16V Vti,zadnyho jinyho..........takze asi padne volba na to crxko :roll:

Wilda

Příspěvek od Wilda »

2zemi:Jestli jsi cetl muj rozhovor s maxem,tak jsem kvuli prasulim rozhodl na 90% pro Crxko :lol:

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Tak jsem se dneska byl podivat jen tak do bazaru na Civica......je to proste tak pekny auto.............. :?:

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Na V.generaci? Takže jsi zase nakloněn "sivoušovi"?

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Jo na V :wink: Fakt me to rozhodovani zabije Civic se mi libi vic nez CRXko,ale nebudu mit prasulky na Civica 1.6 16V Vti :cry: Uz me to samotnyho otravuje jak jednou chci to a pak zase to :(

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Jsem doma... Mam co delat abych se prokousal vsema mailama... Blok jsem si privezl a je jako novej (rok vyroby 1994) a to dam koule do ohne ze tak mladej blok nikdo v CRX nema... Pak jsem si jeste sehnal jiny ventilovy viko... Jeste vlastne novou prevodovku...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Jo a vlozky v bloku nejdou vymenit... Je to jeden kus...

@Wilda: Kup si CRX 1,6 16V DOHC 1988-1989 s typem motoru D16A9. Jemne ho uprav tak jako ja a VTicku budes narovno...

tel. 608 372 848

barbucha

Příspěvek od barbucha »

Zemi píše:Jsem doma... Mam co delat abych se prokousal vsema mailama... Blok jsem si privezl a je jako novej (rok vyroby 1994) a to dam koule do ohne ze tak mladej blok nikdo v CRX nema... Pak jsem si jeste sehnal jiny ventilovy viko... Jeste vlastne novou prevodovku...

Tak jsem tady na fóru chvíli nebyl a najednou čtu že měníš blok. Co se stalo? kleknul motor, nebo příprava na sezónu? :lol:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

barbucha píše:
Zemi píše:Jsem doma... Mam co delat abych se prokousal vsema mailama... Blok jsem si privezl a je jako novej (rok vyroby 1994) a to dam koule do ohne ze tak mladej blok nikdo v CRX nema... Pak jsem si jeste sehnal jiny ventilovy viko... Jeste vlastne novou prevodovku...

Tak jsem tady na fóru chvíli nebyl a najednou čtu že měníš blok. Co se stalo? kleknul motor, nebo příprava na sezónu? :lol:
Priprava a posilneni! :lol: Mel jsem "poskrabany" komory v bloku tak jsem radsi sehnal jinej a lepsi pac by mi pres ty ryhy utikala komprese... :roll:

Tady jsou fotky a par slov...
viewtopic.php?t=9062&postdays=0&postorder=asc&start=165

tel. 608 372 848

Nacelnik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nacelnik »

To Zemi: čus, nebyl za námi v Praze, ale v Lounech, kámošovi nedávno dělal corrado a přes něj jsme se seznamil, má v plánu posadit Saabáckej motor do něčeho malího tak byl na "výzvědách" co a jak se má..
...švédská ocel..
http://900aero.wz.cz

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Nacelnik píše:To Zemi: čus, nebyl za námi v Praze, ale v Lounech, kámošovi nedávno dělal corrado a přes něj jsme se seznamil, má v plánu posadit Saabáckej motor do něčeho malího tak byl na "výzvědách" co a jak se má..
Aha... Ten SAAB motor chysta tvuj kamos jo? Jura chysta taky neco, ale nereknu co... :lol: Jinak si myslim ze o motorech vi vice nez dost... 8)

tel. 608 372 848

Nacelnik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nacelnik »

Zemi píše:
Aha... Ten SAAB motor chysta tvuj kamos jo? Jura chysta taky neco, ale nereknu co... :lol: Jinak si myslim ze o motorech vi vice nez dost... 8)
nene kámoš ne, ale přímo on..
...švédská ocel..

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Nacelnik píše:
Zemi píše:
Jura? Tak se jmenuje ten ze Sedlece... Co vim tak ma pripravenej motor V6 3.0. Zadnyho SAABa jsem nevidel... No zitra ho ztrhnu... :lol:

tel. 608 372 848

Nacelnik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nacelnik »

Zemi píše:
Nacelnik píše:
Zemi píše:
Jura? Tak se jmenuje ten ze Sedlece... Co vim tak ma pripravenej motor V6 3.0. Zadnyho SAABa jsem nevidel... No zitra ho ztrhnu... :lol:
..asi sem to blbě napsal spíš než motor tak vstřikování, zajímalo ho totiž jak saab vyřešil mechanický vstřikování u přeplnovanýho motoru, takže co jsem pochopil tak chce použít mechanický vstřikování na nějakej motor a ten posadit do něčeho lehkýho...
...švédská ocel..

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Nacelnik píše:
Zemi píše:
Nacelnik píše: nene kámoš ne, ale přímo on..
..asi sem to blbě napsal spíš než motor tak vstřikování, zajímalo ho totiž jak saab vyřešil mechanický vstřikování u přeplnovanýho motoru, takže co jsem pochopil tak chce použít mechanický vstřikování na nějakej motor a ten posadit do něčeho lehkýho...
Tak to potom ano... :D

tel. 608 372 848

Odpovědět

Zpět na „Honda Club & Japan Cars“