RX7 - Letty
smarija fuj co to je? si tuhle stranku musim dat do zakazanejch,abych nemusel na sokovou terapii...Slavisimo píše:Nelibi jo ?![]()
kdo me zna chape...
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 
to jo už se na to těším jak malej klučinaLetty píše:to Maty: tak to už aby bylo jaro, viď![]()
![]()
![]()
Minulost: Nissan 200sx S13 1,8 Turbo r.v 1992 černá (teď už jen dárce orgánů)
Součastnost: Nissan 200sx S13 1,8 Turbo r.v 1989
červená (tlak turba 0.9bar, větší FMIC, VLSD, ...)
Součastnost: Nissan 200sx S13 1,8 Turbo r.v 1989
červená (tlak turba 0.9bar, větší FMIC, VLSD, ...)
tak takSlavisimo píše:Furt lepsi jakShelby píše:smarija fuj co to je? si tuhle stranku musim dat do zakazanejch,abych nemusel na sokovou terapii...Slavisimo píše:Nelibi jo ?![]()
kdo me zna chape...MX3
nicmeně pokud někdo chce Mazdu, tak at si ju koupí, každej nemusí mít dobrý auto, stačí když ho má rád
BMW 325 TDS - pěkně silnej vysavač

- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
to beru jako urážkuJaraX píše:tak takSlavisimo píše:Furt lepsi jakShelby píše: smarija fuj co to je? si tuhle stranku musim dat do zakazanejch,abych nemusel na sokovou terapii...
kdo me zna chape...MX3
![]()
nicmeně pokud někdo chce Mazdu, tak at si ju koupí, každej nemusí mít dobrý auto, stačí když ho má rád
mno... radsi zustanu u svyho Favorita... MX3 je na sem tam svezenicko (tam tezim z multimedialni zabavy a i presto se umi rozjet)... a z 200SX chcu dostat cca 290 koniku...Slavisimo píše:Furt lepsi jakShelby píše:smarija fuj co to je? si tuhle stranku musim dat do zakazanejch,abych nemusel na sokovou terapii...Slavisimo píše:Nelibi jo ?![]()
kdo me zna chape...MX3
ale jo, ten bavor je peknej na videu... kdyz leti ze skaly....
ale kazdemu co jeho jest ze
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Jestli tady někdo chce začít urážet japonce tak se ale šíleně nas*ru
takže klidek každej máme své oblíbené a neoblíbené značky Shelby nemá rád BMW já zase třeba sem upně šíleně vysazenej na celý VW ( kromě Corrada) hlavně na Golfy 1,2,3,4,5
jak řekl Shelby dobrý tak akorát někde na video jak letí ze skály jináč bych to nechtěl
prostě každej máme něco a nemá cenu to řešit 
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
každy auto má něco do sebe.
BMW třeba charekterizuje sport a komfort, třeba
M3 ráno s ní veze manželka děcka do školy, odpoledne s ní jezdí manžílek po práci a večer natrhne hromadu aut na okruhu, dokonalá vyváženost která vyrostla až do podoby M5 e60 která má M tlačítko,do té doby normální sedan, po zmáčknutí zbran, jak řekl Jeremmy Clarkson,
zvuk Ferrari F430, paradni jizdni vlastnosti, po stiknustí tlačítka se změní nastavení motoru, převodovky, diferáku, podvozku, sedačky chytnou řidiče pevněji, vypnou se pičoviny v autě, jako ukecaná navigacea tak, na skle se objeví ukazatel vytočení motoru, zařazené rychlosti a rychlosti, co víc si přát?
není paráda jezdit velkým pohodlným sedanem, kterej jedním tlačítkem změním na uplně jiné sportovní auto¨??
BMW třeba charekterizuje sport a komfort, třeba
M3 ráno s ní veze manželka děcka do školy, odpoledne s ní jezdí manžílek po práci a večer natrhne hromadu aut na okruhu, dokonalá vyváženost která vyrostla až do podoby M5 e60 která má M tlačítko,do té doby normální sedan, po zmáčknutí zbran, jak řekl Jeremmy Clarkson,
zvuk Ferrari F430, paradni jizdni vlastnosti, po stiknustí tlačítka se změní nastavení motoru, převodovky, diferáku, podvozku, sedačky chytnou řidiče pevněji, vypnou se pičoviny v autě, jako ukecaná navigacea tak, na skle se objeví ukazatel vytočení motoru, zařazené rychlosti a rychlosti, co víc si přát?
není paráda jezdit velkým pohodlným sedanem, kterej jedním tlačítkem změním na uplně jiné sportovní auto¨??

mercedesa taky nemusím, miluju BMW, ale mercedes je takovej jednodušší, je víc strohý a až bude starej děděk , tak možná nebudu umět bmw ani nastartovat a pujdu k mercedesu.Libas píše:to JaraX: no snad kromě BMW, jinak kdyby přijel Merc GL, tak bych si vlezl na střechu
každy ma svoje.
BMW je pro ty co jezdí vepředu, Mercedes pro ty co jezdí v zadu.

Letty, hele taky ti do toho budu trochu kecat
sam sem si ulitaval a porad ulitavam na FC, ale ver mi ze auto jak pro nekoho kdo zacina jezdit tak pro nekoho tak chudyho jako sme my je to naprosta blbost. ja sam mam problem financne utahnout tu svou mrdku. I kdybys koupila nejakou za malej peniz, driv nebo pozdejs by to dopadlo tak ze by jen stala. vem to rozumem, porid nejakou tricitku s osumnactistovkou bez spery, na tom se vyblbni, pak porid speru a blbni dal. nestacis se divit kolik casu ti to zabere
do FC di az budes mit poradnou financni zakladnu
sam sem si ulitaval a porad ulitavam na FC, ale ver mi ze auto jak pro nekoho kdo zacina jezdit tak pro nekoho tak chudyho jako sme my je to naprosta blbost. ja sam mam problem financne utahnout tu svou mrdku. I kdybys koupila nejakou za malej peniz, driv nebo pozdejs by to dopadlo tak ze by jen stala. vem to rozumem, porid nejakou tricitku s osumnactistovkou bez spery, na tom se vyblbni, pak porid speru a blbni dal. nestacis se divit kolik casu ti to zabere
ty jo nechte mě žít
..ne, chápu co se mi snažíte vysvětlit a vím, že na tom něco je.. ale na druhou stranu do každého auta se narve spousta peněz, nikdy nevíš, kdy se co zese*e.. u wankela je to holt horší, taky s ohledem na stáří.. ale i tak se dá sehnat slušná RX7 za slušný prašulky, hmm? ..myslím tím, že nemusí být zrezlý na s*ačku a všechno na číču.. s GO motoru tak trochu stejně počítám v každém případě.. jinak.. neví někdo, za kolik by se daly sehnat papíry?

sak da se
ale jak ti rikam, raci si porid neco do ceho nebudes muset cpat takovy prachy a u ceho ti nebude vadit kdyz si to vicemene slepis doma na koleni a nebudes tam mit zadny brand veci za desetitisice, neco proste a jednoduse na rozmrdani (chapat jako recnickej obrat ne doslovne
) a nebo si vyber nejakej min narocnej dreamcar misto FC
jinak co se tyce papiru, kdysi davno kdyz sem se na to pral Higgiho tak mi tusim rikal ze tech je v cz vic jak aut samotnejch
jinak co se tyce papiru, kdysi davno kdyz sem se na to pral Higgiho tak mi tusim rikal ze tech je v cz vic jak aut samotnejch
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslím že by jsme Letty měli nechat bejt každej sme na to řekli svůj názor promluvily jsme si o tom a to si myslím že stačí. To Spitfire- podívej já měl eclipse vysral se motor náhradní díly drahý jak prase skoro se nedají ani pořádně sehnat tak jsem ho kvůli momentální finanční situaci prodal a šetřím na něj znovu PROČ?-LÁSKA K TOMU AUTU Tzn. LETTY má rádu RX7 tak at si jí pořídí a projde si tím taky sama ne?

Audi A4 Avant 1,9 FTDI
ja sem se prave jeste poradne nezapojil
jinak me de ciste o to aby se situaci kterou ty sam popisujes vyvarovala, dit je to zbytecny srani to auto sehnat, mit s tim problemy (a kdyz mas financni problemy s autem tak se to vetsinou odrazi i ve spouste dalsich veci, napriklad rodina do tebe husti at se toho zbavis, nikam nechodis protoze chces setrit kazdej halir jen pro auto atp....) a akorat ses na konci nasranej ze to stejne prodas, protoze sis na zacatku rek ze to nikdy nedas pryc
a proto si myslim ze by bylo mnohem min narocny proste a jednoduse koupit neco na zniceni, do toho by vrazela minimum, a postupne nasbiravala jak skill tak penize na neco poradnyho jako je FC 
neřeš je Lettynko, pokud chceš RX7mu tak si ju kup, je to jen auto, pokud koupíš něco za třicet, nikdy na tom nestratíš půl mega, ale vysral bych se na takovym autě něco generalkovat, dojezdit, prodat třeba na díly a koupit druhou, má cenu vrážet jen do auta v stropro stavu,Letty píše:ty jo nechte mě žít![]()
..ne, chápu co se mi snažíte vysvětlit a vím, že na tom něco je.. ale na druhou stranu do každého auta se narve spousta peněz, nikdy nevíš, kdy se co zese*e.. u wankela je to holt horší, taky s ohledem na stáří.. ale i tak se dá sehnat slušná RX7 za slušný prašulky, hmm? ..myslím tím, že nemusí být zrezlý na s*ačku a všechno na číču.. s GO motoru tak trochu stejně počítám v každém případě.. jinak.. neví někdo, za kolik by se daly sehnat papíry?
![]()
![]()
já si taky koupil BMW když mi všichni říkali že budu mít z něj radost jen 2x (když si ho koupím a když ho prodám), když jsem ho koupil tak jsem měl moc radost, prodat ho ted dokážu jen těžko, rač bych ho nechal dožit někde v garáži doma.
Takže si kup jaky auto sama chceš (kromě předohraba