<a> ty jo... jestli je někdo král debilů tak at mi předá korunu
<b> proč?
<a> dneska píšem písemku... nic sem neuměl. řikám si jo tahák mám, sedim v poslední lavici... to nějak dám. pak nám rozdala dvojlisty... tak všechno pekne opisuju z toho taháku říkám si jak bude čumět až to bude opravovat a zjistí že to všechno mám...
<b> mno ale furt teda nehcápu proč král debilů?
<a> já ten tahák nechal založenej v tom dvojlistě!!!
Farmář šel na trh a koupil kohouta pro své slepice.Nový kohout velkopansky přikročil ke starému kohoutovi a říká: "No, ty starý prďolo, je čas,abys šel do penze". Starý kohout odpověděl: "Ale no tak, přece nemůžeš obsloužit VŠECHNY slepice. Podívej se, co to udělalo se mnou.
Nech mi aspoň ty dvě staré v rohu". Mladý kohout na to : "Zmizni, jsi vyřízený a já přebírám žezlo". Starý kohout řekl: "Tak ti něco řeknu, mladý siláku.
Budeme závodit kolem statku. Kdo vyhraje, bude mít exkluzivní práva na všechny slepice".
Mladý kohout se zasmál: "Nemáš žádnou šanci, starochu, takže abych byl fér,dám ti malý náskok". Starý kohout se rozběhl, o 15 vteřin později se za ním rozběhl mladý kohout. Běželi kolem domu a když přibíhali před přední verandu, mladý kohout doháněl starého. Byl za ním sotva decimetr a už už ho měl. Mezitím farmář seděl na svém obvyklém místě na přední verandě, a vidí jak se kolem něho žene mladý kohout za starým. Sebral svoji pušku a BUM rozstřelil mladého kohouta na cucky. Smutně potřásl hlavou a řekl:"Sakra, tento měsíc už třetí kohout,co není na slepice..."
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
No já mám jedno auto na sebe nepřihlášené (jsem v odhlášce) na dopravce, spz jsou v depozitu a auto už neexistuje.. tak doufám, že nebudu muset platit pojistku ale když jsou SPZ v depozitu, tak snad ne
teoreticky by to melo jit legal cestou.viz cast ze clanku na seznamu:" Měl i trochu štěstí, protože trabantu vypršela platnost poslední technické kontroly v roce 2001. Kdyby vůz jezdil ještě po 1. květnu 2004, vztahovala by se na něj povinnost předložit doklad o ekologické likvidaci vozidla. Takto se úřad spokojil s čestným prohlášením, že trabant skončil před rokem 2004 v kovošrotu."
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Jede chlápek v novém Volvo XC90 T6 s plnou výbavou, nadupaný elektronikou.
Zastaví na červenou na křižovatce, stojí, čeká na grín, rozsvítí se oranžová, a v tu chvílí QQUUIIIIIIII!
Zezadu do něj vrazí Trabant.
S Volvem to jen téměř neznatelně zakývá, chvilku se nic neděje a potom se na palubním počítači objeví hláška:
"Bylo zjištěno nové zařízení, instalují se ovladače."
Baví se dva admini:
A: Kámoš včera během 5 minut shodil hlavní server.
B: On je hacker?
A: Ne, debil.
Zajímavé je, že před 30ti lety stačilo 16MB paměti bohatě k tomu, aby Apollo doletělo na měsíc. A dneska s tím neotevřu ani notepad.
Tatranky.rar - energie sbalená na cesty.
Co to je 8 trilobitů?
1 trilobajt
Doktor říká hackerovi: "Mám pro Vás špatnou zprávu, zbývá Vám 30 dní života."
Hacker: "Pane doktore, a nevíte, kde se dá stáhnout crack?"
Jaká hra od Microsoftu je nejlepší?
Windows. Instalace je pekelně akční, nastavení je děsivá strategie a normální práce je zajímavá adventura.
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid