CHYBA CHYBA ... byla prcaDan píše:tak koukam na fotecky, tak skoda ze jsem nejel jeste do ria....
Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
vsak to nebylo maximum..Katka píše:¨Mr. Yaris píše:No já jsem to bral vzhledem k Yarisu. Ten na trojku dá 132, tak se mi to zdálo nějak málo.
ja bych to proste tak do maxima netocila...
ale neni treba ho tocit za vrchol jeho sil... ktery je dobre u tohoto motoru citit
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jo hlavne - to byla ZuzkaDave0401 píše:CHYBA CHYBA ... byla prcaDan píše:tak koukam na fotecky, tak skoda ze jsem nejel jeste do ria....
Alík 1,9 JTD
Raptor 660
Raptor 660
Wielkie dzieki chlopaku, troche sobie poczytamtomoking píše:Dave0401 píše:vzhledem stejny jako 2.0 akorat ma vetsi prumer potrubi a mene prepazekSly píše:A jaky koncak se na ten motor daval v serii?
Dave .... doporucuji si prostudovat toto frum .... je to studna informaci a pri tom v jazyce, ktery jsi jeste asi nezapomnel![]()
http://www.streetracing.pl/forum/
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Srazík fakt super
3koda že jsme neměli více času jako Dan a nejeli do ria,podle fotek bylo veselo
Lubo:Nechceš mi taky vyprat???
Katka:kluka vem příště sebou,ale nenechávej ho samotného za volantem nastartovaného vozu
Nedokážu si představit,kdyby tam tu rychlost zařadil 
Lubo:Nechceš mi taky vyprat???
Katka:kluka vem příště sebou,ale nenechávej ho samotného za volantem nastartovaného vozu
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

nevim, jestli ho budu v tu dobu mit, takze tezko rict... hlavne nevim kdy to priste budefelda píše: Katka:kluka vem příště sebou,ale nenechávej ho samotného za volantem nastartovaného vozuNedokážu si představit,kdyby tam tu rychlost zařadil
Alík 1,9 JTD
Raptor 660
Raptor 660
he he peru jen po sobě a po Hermínovi .felda píše:Srazík fakt super3koda že jsme neměli více času jako Dan a nejeli do ria,podle fotek bylo veselo
![]()
Lubo:Nechceš mi taky vyprat???![]()
Katka:kluka vem příště sebou,ale nenechávej ho samotného za volantem nastartovaného vozuNedokážu si představit,kdyby tam tu rychlost zařadil
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Jo no, uz jsem videl v tom jeho vyrazu jak drzi tu saltku rika si "Na co tu je sakra ten klacek"felda píše:Srazík fakt super3koda že jsme neměli více času jako Dan a nejeli do ria,podle fotek bylo veselo
![]()
Katka:kluka vem příště sebou,ale nenechávej ho samotného za volantem nastartovaného vozuNedokážu si představit,kdyby tam tu rychlost zařadil
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
Já stál před autemJosh píše:Jo no, uz jsem videl v tom jeho vyrazu jak drzi tu saltku rika si "Na co tu je sakra ten klacek"felda píše:Srazík fakt super3koda že jsme neměli více času jako Dan a nejeli do ria,podle fotek bylo veselo
![]()
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

jo jsem myslel že je to kouzelné auto...nebo že electronica hapruje...měl jsem za to že je Petřík upoután v tom svojem Recaru na zadních sedačkách... 
už jsem si říkal kde udělali soudruzi s VW chybu...

už jsem si říkal kde udělali soudruzi s VW chybu...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
jj.. byla to decela prekerni situacebarry píše:jo jsem myslel že je to kouzelné auto...nebo že electronica hapruje...měl jsem za to že je Petřík upoután v tom svojem Recaru na zadních sedačkách...
už jsem si říkal kde udělali soudruzi s VW chybu...![]()
![]()
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Josh píše:Jo no, uz jsem videl v tom jeho vyrazu jak drzi tu saltku rika si "Na co tu je sakra ten klacek"felda píše:Srazík fakt super3koda že jsme neměli více času jako Dan a nejeli do ria,podle fotek bylo veselo
![]()
Maly chtel asi zajet do Alberta ... pro Detske piskoty v akci ... 150 gramu za 7,20 Kc
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
upoutany je jen kdyz je auti v pohybu a nebo se stoji na semaforech - jinac vzdy vystreli ze sedacky jak tryskac... nevim co se mu na te sedacce nelibi - ja mit takovou stejnou jen o par cisel vetsi a polohovatelnou, tak si ji uzivambarry píše:jo jsem myslel že je to kouzelné auto...nebo že electronica hapruje...měl jsem za to že je Petřík upoután v tom svojem Recaru na zadních sedačkách...
už jsem si říkal kde udělali soudruzi s VW chybu...![]()
![]()
Alík 1,9 JTD
Raptor 660
Raptor 660
hlavne ze cestou mi malem urval stresni madlo a rikal neco o tom ze mu bude asi spatneKatka píše:ne, on chtel napodobit toho "sileneho strejdu"tomoking píše: Maly chtel asi zajet do Alberta ... pro Detske piskoty v akci ... 150 gramu za 7,20 Kcalbert uz byl zavreny - to sel omrknout pred tim
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
No prave proto, ze byl zavreny, tak se tam chtel dostat pres vylohu....ale nastesti mu to nevyslo...Katka píše:ne, on chtel napodobit toho "sileneho strejdu"tomoking píše: Maly chtel asi zajet do Alberta ... pro Detske piskoty v akci ... 150 gramu za 7,20 Kcalbert uz byl zavreny - to sel omrknout pred tim
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
jako ze se chce jeste projet je samozrejmost a to s rizenim - sem mu vysvetlila, ze pokud nema zaklady rizeni za sebou tak z teho nic nebudeDave0401 píše:
hlavne ze cestou mi malem urval stresni madlo a rikal neco o tom ze mu bude asi spatnea pak me napodoboval ???
neverim
![]()
![]()
k tomu ze mu bude spatne - on je herec, takze casto se prizpusobuje situaci
Alík 1,9 JTD
Raptor 660
Raptor 660
no to neee....Katka píše:spis by zabrzdil o tu cervenou oktuli, co stala opodalJosh píše: No prave proto, ze byl zavreny, tak se tam chtel dostat pres vylohu....ale nastesti mu to nevyslo...
ikdyz zadni naraznik z faceliftu novy v laku a nejaka ta korunka z pojistovny by se hodila ..
ale tobe by se to nelibilo
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jasne ale pokud bys mela havarijku .. a uz dost bo to jeste privolame .. tfuj tfuj tfuuujKatka píše:na jednu stranu ne a na druhou joooDave0401 píše:
ale tobe by se to nelibilobych snad konecne neco provedla s tou kapotou
(ber to s humorem)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Tak myslism, ze clanek v dneska vyslem Tuning Magazine zacina fungovat. Zatim 69 zobrazeni www.live4ride.org 
Live4Ride Syndicate
Danek, a ty uz by jsi taky mel verejnosti ukazat sva kola a konecne sesmolit nejakou tu novinku.
Live4Ride Syndicate
jeste nemam stredove krytky.... 
mas tam chybicku..."Nendchte"Sly píše:Tak myslism, ze clanek v dneska vyslem Tuning Magazine zacina fungovat. Zatim 69 zobrazeni www.live4ride.org
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
oops, opravim hned jak budu doma, diky.Josh píše:mas tam chybicku..."Nendchte"Sly píše:Tak myslism, ze clanek v dneska vyslem Tuning Magazine zacina fungovat. Zatim 69 zobrazeni www.live4ride.org
Live4Ride Syndicate