Můžem se vsadit, komu z nás dřívButcher píše:m_tsch píše:
3:32 je mi jedno na co je a neni zvedavej...kdyby to zadupnul tak bych s prstem v nose zastavil 10m za nim...kazdopadne kvalitni nazor...tobe by ty papiry meli vzit![]()

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Můžem se vsadit, komu z nás dřívButcher píše:m_tsch píše:
3:32 je mi jedno na co je a neni zvedavej...kdyby to zadupnul tak bych s prstem v nose zastavil 10m za nim...kazdopadne kvalitni nazor...tobe by ty papiry meli vzit![]()
Ty si verism_tsch píše:Můžem se vsadit, komu z nás dřívButcher píše:m_tsch píše:
![]()
Pujcit jsem si z prace termokameru, za 550t Kč. Takovej lepsi fotak, ale dela jenom takhle maly fotkyzvooky píše:jak se dela takova fotka?
AR166 píše:zvooky, nemci maji studeny auta. to by nic videt nebylo.![]()
no ty kravo, vyberu ti byt a dam to na aukro od korunky.ARV6 píše:Pujcit jsem si z prace termokameru, za 550t Kč. Takovej lepsi fotak, ale dela jenom takhle maly fotkyzvooky píše:jak se dela takova fotka?
Ať se baví, ale na to jsou uzavřené okruhy a různý závody víš? Jestli ti přijde ohrožování ostatních jako zábava, tak pak asi nemá debata s tebou moc význam.maRkus píše:m_tsch:kup si kapesnicky a bez si pobrecet ze ses nudnej ale zivej....
a doufam ze butcher udela takovych videii vic a nastesti sou lidi kteri se bavi jezdenim a budou takovy do konce svych zivotu.
a nekomu to zaslapnoout a bude klid ???? ses kokot
To jsou kecy.Soňa má na Androidu nějakou aplikaci na focení která to umí taky a byla úplně zadarmo.A fotky to dělá normálně v plným rozlišení.ARV6 píše:Pujcit jsem si z prace termokameru, za 550t Kč. Takovej lepsi fotak, ale dela jenom takhle maly fotky
Nene to umi jenom Iphonehattori_hanzo píše:To jsou kecy.Soňa má na Androidu nějakou aplikaci na focení která to umí taky a byla úplně zadarmo.A fotky to dělá normálně v plným rozlišení.ARV6 píše:Pujcit jsem si z prace termokameru, za 550t Kč. Takovej lepsi fotak, ale dela jenom takhle maly fotky
tady jich pár bylo,Alfoun píše:A co kdyby vsichni co tu verejne podporuji styl jizdy Butchera,natocili svoje vlastni video a dokazali vsem ,ze si obcas timhle zpusobem vsichni radi zajezdime?
Jako najizdet do zatacek v protismeru do kterych nemuze absolutne videt,uz neni o prehledu,ridicskem umeni a nebo odvaze. Nebo to jak se prosmyknul kolem toho traktoru. Na to potrebuje mit dotycny opradu velky koule
Nikoho nikde neohrozil, jedine jeho ohrozil ten vybrzdovaci manevr toho vymastenyho burana. a nebrec porad...m_tsch píše:Ať se baví, ale na to jsou uzavřené okruhy a různý závody víš? Jestli ti přijde ohrožování ostatních jako zábava, tak pak asi nemá debata s tebou moc význam.maRkus píše:m_tsch:kup si kapesnicky a bez si pobrecet ze ses nudnej ale zivej....
a doufam ze butcher udela takovych videii vic a nastesti sou lidi kteri se bavi jezdenim a budou takovy do konce svych zivotu.
a nekomu to zaslapnoout a bude klid ???? ses kokot
Butcher píše:Shit...po dlouhe dobe se pomalu probudila, ale musel jsem jet pomalu a protoze uz zacinam mit abstak, sestrihal jsem si pak doma nejaky video z minulyho roku a sel se nakrmit
http://www.youtube.com/watch?v=kqOhYgvpaus 1080p