Můžem se vsadit, komu z nás dřívButcher píše:m_tsch píše:
3:32 je mi jedno na co je a neni zvedavej...kdyby to zadupnul tak bych s prstem v nose zastavil 10m za nim...kazdopadne kvalitni nazor...tobe by ty papiry meli vzit![]()
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Ty si verism_tsch píše:Můžem se vsadit, komu z nás dřívButcher píše:m_tsch píše:
3:32 je mi jedno na co je a neni zvedavej...kdyby to zadupnul tak bych s prstem v nose zastavil 10m za nim...kazdopadne kvalitni nazor...tobe by ty papiry meli vzit![]()
![]()
KEHO rennsport
Jsem zastancem bezpecny jizdy, ale sam si obcas rad trosku prislapnu plyn a v tom videu kamera nevidi to co ridic, tak nemuzes soudit co kde je videt.... spis me vadil ten prujezd tou vesnici, kdyby tam nekdo vybeh tak...
, jinak pekny video 
http://laminostyling.cz - prodej autokosmetiky, kompozitních materiálů a výroba interiérových dílů z laminátu
Já taky jezdím hodně jak dobytek ale nemám to tady jak závodní okruh

Prostě by měl butcher slíbit, že už to víckrát neudělá a necháme to bejt 
m_tsch:kup si kapesnicky a bez si pobrecet ze ses nudnej ale zivej....
a doufam ze butcher udela takovych videii vic a nastesti sou lidi kteri se bavi jezdenim a budou takovy do konce svych zivotu.
a nekomu to zaslapnoout a bude klid ???? ses kokot
a doufam ze butcher udela takovych videii vic a nastesti sou lidi kteri se bavi jezdenim a budou takovy do konce svych zivotu.
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Lepší vytlemenější fotku fábie jsem ve svém archivu nenašel
Mě furt baví jak tu řešíte hovna. Nadávejte si na auta jak chcete, já to své mám rád, ten kdo to chápu tomu rád pochválím to jeho a ten kdo mi po něm šlape ten je mi ukradenej

" www.autowerks.cz "
Hezká Fabka 
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Ta fotka tu byla milionkrát už, ale děkuju. Líbí se mi jak tam fabča vypadá arogantně, tak jsem jí sem dal (myslím si že se to sem hodí i když je debata o FRS2),i když mám hezčí fotky..A až bude na bílých 17" OZ Superturismo to budou teprve fotečky

" www.autowerks.cz "
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Z trochu jinyho pohledu

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
te hledala policie termovizi? pani vyhlasila patrani a nasli te v garazi?
.. tvoje QV je peklo. 
Naposledy upravil(a) AR166 dne 27 úno 2011 10:09, celkem upraveno 1 x.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pujcit jsem si z prace termokameru, za 550t Kč. Takovej lepsi fotak, ale dela jenom takhle maly fotkyzvooky píše:jak se dela takova fotka?
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
zvooky, nemci maji studeny auta. to by nic videt nebylo.

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
AR166 píše:zvooky, nemci maji studeny auta. to by nic videt nebylo.![]()
Naposledy upravil(a) ARV6 dne 27 úno 2011 10:12, celkem upraveno 1 x.
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
no ty kravo, vyberu ti byt a dam to na aukro od korunky.ARV6 píše:Pujcit jsem si z prace termokameru, za 550t Kč. Takovej lepsi fotak, ale dela jenom takhle maly fotkyzvooky píše:jak se dela takova fotka?
Ať se baví, ale na to jsou uzavřené okruhy a různý závody víš? Jestli ti přijde ohrožování ostatních jako zábava, tak pak asi nemá debata s tebou moc význam.maRkus píše:m_tsch:kup si kapesnicky a bez si pobrecet ze ses nudnej ale zivej....
moje babička...22let každej den v terenu.... rychlá, spolehlivá a ani kousek koroze:)) 4kruhy

na B3 vypadá slušně 
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To jsou kecy.Soňa má na Androidu nějakou aplikaci na focení která to umí taky a byla úplně zadarmo.A fotky to dělá normálně v plným rozlišení.ARV6 píše:Pujcit jsem si z prace termokameru, za 550t Kč. Takovej lepsi fotak, ale dela jenom takhle maly fotky
✠Luftwaffle✠
- Alfoun
- Kontaktovat uživatele:
A co kdyby vsichni co tu verejne podporuji styl jizdy Butchera,natocili svoje vlastni video a dokazali vsem ,ze si obcas timhle zpusobem vsichni radi zajezdime?
Jako najizdet do zatacek v protismeru do kterych nemuze absolutne videt,uz neni o prehledu,ridicskem umeni a nebo odvaze. Nebo to jak se prosmyknul kolem toho traktoru. Na to potrebuje mit dotycny opradu velky koule
Jako najizdet do zatacek v protismeru do kterych nemuze absolutne videt,uz neni o prehledu,ridicskem umeni a nebo odvaze. Nebo to jak se prosmyknul kolem toho traktoru. Na to potrebuje mit dotycny opradu velky koule
http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nene to umi jenom Iphonehattori_hanzo píše:To jsou kecy.Soňa má na Androidu nějakou aplikaci na focení která to umí taky a byla úplně zadarmo.A fotky to dělá normálně v plným rozlišení.ARV6 píše:Pujcit jsem si z prace termokameru, za 550t Kč. Takovej lepsi fotak, ale dela jenom takhle maly fotky
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
a nebo stačí jen do té zatáčky vidět...butchere, příště si prosímtě dej kameru na hlavu aď de vidět pohled od řidiče 
Butcher
Paráda
...Z kamery jsem žádnou krizovku neviděl..Takže nechápu některé komentáře
Škoda že bydlíš tak daleko..Bych se stavil na pokec a na nějakou tu vyjíždku
..Snad se někdy taky hecnu do podobného auta
Každopádně na sraz "Bigbmw" jezdíš ?..
Paráda
Škoda že bydlíš tak daleko..Bych se stavil na pokec a na nějakou tu vyjíždku
Každopádně na sraz "Bigbmw" jezdíš ?..
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
- Alfoun
- Kontaktovat uživatele:
Jestli jsou zatacky ke konci videa(4:20) projety s tim,ze do nich videl. Pak no comment.
http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
tady jich pár bylo,Alfoun píše:A co kdyby vsichni co tu verejne podporuji styl jizdy Butchera,natocili svoje vlastni video a dokazali vsem ,ze si obcas timhle zpusobem vsichni radi zajezdime?
hledej šmudliku
Nikoho nikde neohrozil, jedine jeho ohrozil ten vybrzdovaci manevr toho vymastenyho burana. a nebrec porad...m_tsch píše:Ať se baví, ale na to jsou uzavřené okruhy a různý závody víš? Jestli ti přijde ohrožování ostatních jako zábava, tak pak asi nemá debata s tebou moc význam.maRkus píše:m_tsch:kup si kapesnicky a bez si pobrecet ze ses nudnej ale zivej....
Jinac ono se takhle projizdi vic lidi, jen to vetsina nenataci. myslim ze by stacilo jedno ONBOARD video Agip chodov - neratovice a pulka lidi tady by umrela vztekem
Alfoune nezapomen na to ze kamera vidi neco jinyho nez ridic. takze to co vidis ty nema zadnou vypovidajici uroven, protoze ridic videl neco uplne jineho.
Butcherovi dekuju za video, diky nemu se to tu rozdelilo na lidi co radi jezdi a na ovecky, alespon vime kdo je kdo
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
asi si taky budu muset dát do auta kameru na svoje cesty liberec-hradec 
butcher jezdí uplně standardně a s přehledem, moralisti
butcher jezdí uplně standardně a s přehledem, moralisti
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Butcher píše:Shit...po dlouhe dobe se pomalu probudila, ale musel jsem jet pomalu a protoze uz zacinam mit abstak, sestrihal jsem si pak doma nejaky video z minulyho roku a sel se nakrmit
http://www.youtube.com/watch?v=kqOhYgvpaus 1080p
Hele kamarade, video uplne na pohodu a s prehledem. Zvuk uzasnej a jizda uklidnujici, tak je to v poradku....
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
když tu bylo video bíla preza na sněhu 20 km/h tak každej remcal že jede jak posranej tět zas tohle,lepší fakt nic nedávat.