jake delate sporty?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Kesam
Kontaktovat uživatele:

Re: jake delate sporty?

Příspěvek od Kesam »

Fuj sračky :lol: normálně žerte a bude líp.
Ford Fiesta mk3 styling aneb auto ze vsi :-)http://www.kesam.cz
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!

Alfoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfoun »

Tom_ píše:nevim,zda to mam pouze ja,ale zda se mi,ze mam levou cast tela vice vyvinutou jak pravou,hlavne co se tyce trapezovych svalu a bicepsu.... :D
Tezko rict? Nebude to treba tim,ze jsi levak? :D

JJ. Creatin je naprd a jeste to hnusne chutna. Ale na objemiky je to dobry. I kdyz falesny.
http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp

Alfoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfoun »

Kesam píše:Fuj sračky :lol: normálně žerte a bude líp.
Nechcete sem nekdo hodit naky jidelnicek? Ja se snazim jist zdrave,ale nikdy jsem si stravu nevazil. Na to nemam :lol:
http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp

shawncz

Příspěvek od shawncz »

setik píše:
Alfoun píše:Tak Creatin jsem vzdycky mixoval s dzusem. Jinak muzete mi nekdo potvrdit a nebo vyvratit to ,ze podle mych zkusenosti je creatin tak maximalne dobrej pro nabrani vahy(vody do svalu). Jinej profit jsem nikdy z uzivani Creatinu nemel.
Jinak na me fungujou veci od PHD Nutrition jako BCaa a nebo drinky pro dodani energie pri cviceni. Bez drinku jsem po kazdem treninku totalne vyrizenej... Proteinaky pouzivam produkty od Weidera.
Jo to mas pravdu,s kreatinem nabiras vodu do svalu,potom co kreatin vysadis,vetsinu toho co si nabral ztratis.
Moc často sem nepřispívám,ale tohle mi prostě nedalo...Ano,kreatin tahá vodu do svalů a co je na tom?Svaly jsou ze 70 % voda,takže tvrdit něco takovýho je trošku :kladivo: ...

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Alfoun píše:
Tom_ píše:nevim,zda to mam pouze ja,ale zda se mi,ze mam levou cast tela vice vyvinutou jak pravou,hlavne co se tyce trapezovych svalu a bicepsu.... :D
Tezko rict? Nebude to treba tim,ze jsi levak? :D

JJ. Creatin je naprd a jeste to hnusne chutna. Ale na objemiky je to dobry. I kdyz falesny.
Prave ze ne,pisou pravou,lip se mi boxuje pravou.Takze pravak.Neni to nic extra,ale jde to pri blizsim prozkoumani poznat,coz mi trosku vadi :lol:
Audi Coupe Quattro

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Ostatni si toho nevsimnou... Ja mel driv taky depku ze jednu ruku mam o 1cm mensi, ale jak to je jednou nad 45cm tak uz to poznat nejde. :lol:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

osobně jsem ty creoše vyzkoušel a i hromadu dalších produktů..vše přinese výsledek,s dobrým cvičením a stravou,ale co přineslo opravdu hodně,byl Nitrix ..

http://obchod.ronnie.cz/s-1826-nitrix-360-tbl-avpt.html
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Se tady člověk pobaví. Účinky kreatinu monohydrátu jsou alespoň od většiny ostatních podložený. V naprosto většině případu je jeho nefunkčnost daná naprosto špatným dávkováním... Jak v množství tak v nesprávném užití.
Co se týče jídelníčku, to není tak jednoduchý. Přece jenom záleží jakou váhu máš a co od toho očekáváš. Nejjednodušší je načíst co nejvíc, pak si ho sestavíš a doladíš sám přesně na míru.

Ty vole Láďo, ty se jak prohlížíš že si dokážeš všimnout že ti někde chybí cm :lol:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Byla era krejcovskyho metru voe. :lol:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

*madrfaKING víla*

Příspěvek od *madrfaKING víla* »

Alfoun píše:
Kesam píše:Fuj sračky :lol: normálně žerte a bude líp.
Nechcete sem nekdo hodit naky jidelnicek? Ja se snazim jist zdrave,ale nikdy jsem si stravu nevazil. Na to nemam :lol:
Moje řeč, sypete to tady do sebe jak písek do díry a čekáte zázraky :lol: Přitom by stačilo pár stravovacích změn a šlo by to i bez chemky. Navíc spousta chlapů jede fanaticky hrudník a ruce a pak se sotva nesou na těch malinkatejch nožičkách, to je vždycky smutnej pohled, hned si většinou pomyslím, jaký musí mít ten chudák malý péro.

Kdyby chtěl někdo poradit se stravou, tak sz :mavani:
Out of order.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Jídelníčků je plný net. Žeru podle toho, co je mým cílem..
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

No že se to o nohou dočtu od holky jsem netušil :lol: Pro mě je základ dřep, MT a bench a pak to ostatní. Akorát ty velký nohy taky nejsou radost, když se pak člověk nevejde do žádnejch kalhot :( Jinak nevim jakou úpravou stravy se dostanu k dostatečnýmu příjmu aminokyselin. A něco před fitkem mi neuvěřitelně pomáhá hlavně po psychický stránce
Function > Form

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

A ted otevrene - posilujete kvuli dobremu pocitu nebo kvuli zenskym?

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

to je asi zcestný ne? :D dneska holky letej na pupky :lol:
...

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX »

milosh píše:A ted otevrene - posilujete kvuli dobremu pocitu nebo kvuli zenskym?

ja kvuli sobe, kdyz nic jsem nedelal, tak jsem mel problem s bolestma zad a kolen jak dedek (a to mi v ty dobe bylo kolem 20...)
http://www.facebook.com/djdoemixx

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Tak já hlavně začal protože jsem byl vypasenej a fakt silně nezdravej člověk. Častý bolesti zad jsem měl taky a překvapivě to po pár týdnech fitka začlo ustupovat a teď už nějakej ten rok nemam problém. A ženský letěj na prachy ne na svaly, to by si měl vědět dědku :lol:
Function > Form

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

heh no rika se ze chlap ma ksicht v penezence, ale ani ja ani ty bohaci nejsme takze o problem min :lol:

Ohledne cviceni, kolik jsi mel vahu kdyz jsi zacal cvicit a pak po pul roce rekneme? neco jinyho je kdyz ti je 20 a neco jinyho o 10 vic pane :wink: Budou vanoce, po nich by stejne 3/4 lidi potrebovalo do posilovny :D

*madrfaKING víla*

Já spíš nechápu ten životní styl celkově :D , chlap, kterej účelně dochází celoročně do fitka, aby tam jen zvedal zátěže a koukal do zrcadla mi přijde silně asexuální. Jako v zime to ještě pochopím, nebo jako doplněk nějakýho jinýho sportu, aby se tělo zatěžovalo kompletně, ale proboha kdo chce dobrovolně trávit čas někde mezi zrcadlama a dalšíma nařvanejma maníkama, když může vzít kolo a jít ven?

Těch aktivit je hromada a určitě vzbuzujou větší sympatie u žen, než docházení 3x týdně do worldclassu za účelem porovnání bicepsů:D, je to strašně samožerský :mrgreen: Stejně tak, když k tomu zobe nějaký potravinový doplňky. Chlap má někde lítat venku s hokejkou, na prkně, na kajaku, na skále a ne se ve značkových hadrech producírovat s Isostarem v ruce:D Přece jen pointu sportu, pohybu a následnýho sebeuspokojení vidím fakt někde jinde. Ale každýmu co jeho jest. Asi je to taky otázka prostředí, ne každej má na to zakleknout doma, udělat si série na tělo a cvičit s vlastní váhou a odporem, což je taky mnohem zdravější a přirozenější!

A co se motivace ke sportu týče, musím vřele doporučit masturbaci, mně to vždycky dodá energii a ještě mě motivujou ty namakaný děvky :lol: , to hned jdu a jedu sklapovačky.

A aminokyseliny, Ty nežereš maso, Ritchmo:)?

Jo a prachy fungujou, to je jistota!
Out of order.

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

:lol: vycerpavajici ale souhlasim 8) Ale treba ne vsichni co chodej do posky to delaj kvuli zenskym :?: :mrgreen:

*madrfaKING víla*

Ta motivace je v tomto případě úplně irelevantní :D
Out of order.

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

mozna to delaj prave kvuli tem hosanum v posilce :lol: :lol: :lol:
Audi Coupe Quattro

bleach

Příspěvek od bleach »

mam misto mozku prehazovacku

*madrfaKING víla*

Možná...ale ještě si teda zaprudím...k čemu ta síla ve výsledku je? Když to člověk dělá jen tak, bez důvodu (člověk, co leze, potřebuje sílu v rukou, stejně tak biker v nohách atd), tak kde je nějaký využití? Jo, vypadá to hustě, mít biceps jako jiní nohu, ale jak tu bylo správně řečeno, je to hodně voda a statická síla, ale kde je nějaká potenciální energie z toho získaná? Prostě kde je kurva nějaký uspokojení :lol: ? Tisíckrát radši skočit do vody a uplavat dva kiláky a něco faktickýho urazit, dokázat...ne, jen nahoru, dolů, nahoru, dolů...řev, pot, napít, hmm, doleva doprava. Do toho tam určitě ještě musí hrát nějaký děsný disko. Jedna z mála dobrejch věcí je očumování holek v šatně a v sauně, ale to se vás taky netýká..tak fakt ty hošani?
Out of order.

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Ja si radsi cvicim vklidku doma,nejaky naradi tady na to mam.V posilovne to bude samozrejme komplexnejsi, ale staci to . V lete koleckove a trosku kolo ale vic asi nic,diky problemum s koleny :D Jo jinak mam strasne rad pivo a hospodu :lol: :lol:
Mozna nejaky to plavani jeste a prace kolem domu at uz kopani a nebo hazeni lopat do michacky :lol:
Audi Coupe Quattro

Žigi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Žigi »

*madrfaKING víla* píše:...ne, jen nahoru, dolů, nahoru, dolů...řev, pot, napít, hmm, doleva doprava.
:D :lol: , jj,taky to je posilování :D:D
Mini Cooper 1,3 SPi & Mini Cooper S
+ some daily cars

setik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od setik »

milosh píše:A ted otevrene - posilujete kvuli dobremu pocitu nebo kvuli zenskym?

Ja posiluji kvuly sobe ponevadz zenskou mam :) a to co tu pise madrfaking,kdyby mel clovek dat na kazdy nazor co se tu napise,nemohl by delat nic.To ze ty nechapes a nelibi se ti to,ze nekdo chodi do fitka,to je tvuj problem ;) 100 lidi - 100 chuti

A sportovani je snad jasny,v zime snowboard v lete beh a plavani
100 lidi , 100 chuti
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling

*madrfaKING víla*

Žigi píše:
*madrfaKING víla* píše:...ne, jen nahoru, dolů, nahoru, dolů...řev, pot, napít, hmm, doleva doprava.
:D :lol: , jj,taky to je posilování :D:D
Tak ale tohle je zrovna více než smysluplný, i ten řev a pot tam patří.

Ed, to je jasný, to, že já bych Vás všechny nahanala sekat dříví, běhat po horách a mlátit do lap, přece vůbec nic neznamená spek
Out of order.

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

Názor na Scitec je můj osobní, prostě tý značce nevěřím 8)

Jinak ke kreatinu, Alfoun píše, že je dobrý jen na objemy a je to natažená voda - oboje je pravda,
ale je to asi jako říct, že auto je dobrý jen na ježdění a pálení benzínu a nafty :lol:
Jak už padlo, svaly jsou z větší části voda, čili nasycením svalových buněk vodou zvětšují objem
a mají schopnost většího smrštění, což má za následek větší svalovou sílu.

Kreatin by měl být přijímaný s cukry, džus není vhodný, ideální je glukóza (hroznový cukr), maltodextrin, i voda oslazená klasickým cukrem je lepší než džus (kyselost apod.)

Víla: vysolárkovaný kulturisti jsou k smíchu, na druhou stranu chcípáčci taky, já to třeba beru jako relax
a určitej životní standart, primárně to nedělám kvůli vzhledu, ale je to příjemný bonus k funkčnosti těla a zdraví 8)

Jinak co se týče změny jídelníčku, absoultně nepřijmeš z jídla to co ze suplementů (a pokud ano, zahučíš do toho finančně strašně, budeš jíst nesmysly a celej den ztrávíš vařením a jídlem - v dnešní době absolutní utopie)
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

*madrfaKING víla*

Ono obecně cokoli ZTRÁVIT dá dost zabrat :nono: , ale chápu, co máš na mysli, už vás nechám být :D
Out of order.

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

*madrfaKING víla* píše:Ono obecně cokoli ZTRÁVIT dá dost zabrat :nono: , ale chápu, co máš na mysli, už vás nechám být :D
Máš pravdu, chyba, dám si facku :lol:
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

Odpovědět

Zpět na „Pokec“