jake delate sporty?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: jake delate sporty?
Fuj sračky
normálně žerte a bude líp.

Ford Fiesta mk3 styling aneb auto ze vsi :-)http://www.kesam.cz
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!
- Alfoun
- Kontaktovat uživatele:
Tezko rict? Nebude to treba tim,ze jsi levak?Tom_ píše:nevim,zda to mam pouze ja,ale zda se mi,ze mam levou cast tela vice vyvinutou jak pravou,hlavne co se tyce trapezovych svalu a bicepsu....

JJ. Creatin je naprd a jeste to hnusne chutna. Ale na objemiky je to dobry. I kdyz falesny.
http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
- Alfoun
- Kontaktovat uživatele:
Nechcete sem nekdo hodit naky jidelnicek? Ja se snazim jist zdrave,ale nikdy jsem si stravu nevazil. Na to nemamKesam píše:Fuj sračkynormálně žerte a bude líp.

http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
Moc často sem nepřispívám,ale tohle mi prostě nedalo...Ano,kreatin tahá vodu do svalů a co je na tom?Svaly jsou ze 70 % voda,takže tvrdit něco takovýho je troškusetik píše:Jo to mas pravdu,s kreatinem nabiras vodu do svalu,potom co kreatin vysadis,vetsinu toho co si nabral ztratis.Alfoun píše:Tak Creatin jsem vzdycky mixoval s dzusem. Jinak muzete mi nekdo potvrdit a nebo vyvratit to ,ze podle mych zkusenosti je creatin tak maximalne dobrej pro nabrani vahy(vody do svalu). Jinej profit jsem nikdy z uzivani Creatinu nemel.
Jinak na me fungujou veci od PHD Nutrition jako BCaa a nebo drinky pro dodani energie pri cviceni. Bez drinku jsem po kazdem treninku totalne vyrizenej... Proteinaky pouzivam produkty od Weidera.

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Prave ze ne,pisou pravou,lip se mi boxuje pravou.Takze pravak.Neni to nic extra,ale jde to pri blizsim prozkoumani poznat,coz mi trosku vadiAlfoun píše:Tezko rict? Nebude to treba tim,ze jsi levak?Tom_ píše:nevim,zda to mam pouze ja,ale zda se mi,ze mam levou cast tela vice vyvinutou jak pravou,hlavne co se tyce trapezovych svalu a bicepsu....![]()
JJ. Creatin je naprd a jeste to hnusne chutna. Ale na objemiky je to dobry. I kdyz falesny.

Audi Coupe Quattro
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ostatni si toho nevsimnou... Ja mel driv taky depku ze jednu ruku mam o 1cm mensi, ale jak to je jednou nad 45cm tak uz to poznat nejde. 

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
osobně jsem ty creoše vyzkoušel a i hromadu dalších produktů..vše přinese výsledek,s dobrým cvičením a stravou,ale co přineslo opravdu hodně,byl Nitrix ..
http://obchod.ronnie.cz/s-1826-nitrix-360-tbl-avpt.html
http://obchod.ronnie.cz/s-1826-nitrix-360-tbl-avpt.html
Se tady člověk pobaví. Účinky kreatinu monohydrátu jsou alespoň od většiny ostatních podložený. V naprosto většině případu je jeho nefunkčnost daná naprosto špatným dávkováním... Jak v množství tak v nesprávném užití.
Co se týče jídelníčku, to není tak jednoduchý. Přece jenom záleží jakou váhu máš a co od toho očekáváš. Nejjednodušší je načíst co nejvíc, pak si ho sestavíš a doladíš sám přesně na míru.
Ty vole Láďo, ty se jak prohlížíš že si dokážeš všimnout že ti někde chybí cm
Co se týče jídelníčku, to není tak jednoduchý. Přece jenom záleží jakou váhu máš a co od toho očekáváš. Nejjednodušší je načíst co nejvíc, pak si ho sestavíš a doladíš sám přesně na míru.
Ty vole Láďo, ty se jak prohlížíš že si dokážeš všimnout že ti někde chybí cm

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Byla era krejcovskyho metru voe. 

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
Moje řeč, sypete to tady do sebe jak písek do díry a čekáte zázrakyAlfoun píše:Nechcete sem nekdo hodit naky jidelnicek? Ja se snazim jist zdrave,ale nikdy jsem si stravu nevazil. Na to nemamKesam píše:Fuj sračkynormálně žerte a bude líp.

Kdyby chtěl někdo poradit se stravou, tak sz

Out of order.
Jídelníčků je plný net. Žeru podle toho, co je mým cílem..
No že se to o nohou dočtu od holky jsem netušil
Pro mě je základ dřep, MT a bench a pak to ostatní. Akorát ty velký nohy taky nejsou radost, když se pak člověk nevejde do žádnejch kalhot
Jinak nevim jakou úpravou stravy se dostanu k dostatečnýmu příjmu aminokyselin. A něco před fitkem mi neuvěřitelně pomáhá hlavně po psychický stránce

Function > Form
Function > Form
A ted otevrene - posilujete kvuli dobremu pocitu nebo kvuli zenskym?
milosh píše:A ted otevrene - posilujete kvuli dobremu pocitu nebo kvuli zenskym?
ja kvuli sobe, kdyz nic jsem nedelal, tak jsem mel problem s bolestma zad a kolen jak dedek (a to mi v ty dobe bylo kolem 20...)
http://www.facebook.com/djdoemixx
Tak já hlavně začal protože jsem byl vypasenej a fakt silně nezdravej člověk. Častý bolesti zad jsem měl taky a překvapivě to po pár týdnech fitka začlo ustupovat a teď už nějakej ten rok nemam problém. A ženský letěj na prachy ne na svaly, to by si měl vědět dědku 

Function > Form
Function > Form
heh no rika se ze chlap ma ksicht v penezence, ale ani ja ani ty bohaci nejsme takze o problem min 
Ohledne cviceni, kolik jsi mel vahu kdyz jsi zacal cvicit a pak po pul roce rekneme? neco jinyho je kdyz ti je 20 a neco jinyho o 10 vic pane
Budou vanoce, po nich by stejne 3/4 lidi potrebovalo do posilovny 

Ohledne cviceni, kolik jsi mel vahu kdyz jsi zacal cvicit a pak po pul roce rekneme? neco jinyho je kdyz ti je 20 a neco jinyho o 10 vic pane

-
Já spíš nechápu ten životní styl celkově
, chlap, kterej účelně dochází celoročně do fitka, aby tam jen zvedal zátěže a koukal do zrcadla mi přijde silně asexuální. Jako v zime to ještě pochopím, nebo jako doplněk nějakýho jinýho sportu, aby se tělo zatěžovalo kompletně, ale proboha kdo chce dobrovolně trávit čas někde mezi zrcadlama a dalšíma nařvanejma maníkama, když může vzít kolo a jít ven?
Těch aktivit je hromada a určitě vzbuzujou větší sympatie u žen, než docházení 3x týdně do worldclassu za účelem porovnání bicepsů:D, je to strašně samožerský
Stejně tak, když k tomu zobe nějaký potravinový doplňky. Chlap má někde lítat venku s hokejkou, na prkně, na kajaku, na skále a ne se ve značkových hadrech producírovat s Isostarem v ruce:D Přece jen pointu sportu, pohybu a následnýho sebeuspokojení vidím fakt někde jinde. Ale každýmu co jeho jest. Asi je to taky otázka prostředí, ne každej má na to zakleknout doma, udělat si série na tělo a cvičit s vlastní váhou a odporem, což je taky mnohem zdravější a přirozenější!
A co se motivace ke sportu týče, musím vřele doporučit masturbaci, mně to vždycky dodá energii a ještě mě motivujou ty namakaný děvky
, to hned jdu a jedu sklapovačky.
A aminokyseliny, Ty nežereš maso, Ritchmo:)?
Jo a prachy fungujou, to je jistota!

Těch aktivit je hromada a určitě vzbuzujou větší sympatie u žen, než docházení 3x týdně do worldclassu za účelem porovnání bicepsů:D, je to strašně samožerský

A co se motivace ke sportu týče, musím vřele doporučit masturbaci, mně to vždycky dodá energii a ještě mě motivujou ty namakaný děvky

A aminokyseliny, Ty nežereš maso, Ritchmo:)?
Jo a prachy fungujou, to je jistota!
Out of order.

-
mam misto mozku prehazovacku
-
Možná...ale ještě si teda zaprudím...k čemu ta síla ve výsledku je? Když to člověk dělá jen tak, bez důvodu (člověk, co leze, potřebuje sílu v rukou, stejně tak biker v nohách atd), tak kde je nějaký využití? Jo, vypadá to hustě, mít biceps jako jiní nohu, ale jak tu bylo správně řečeno, je to hodně voda a statická síla, ale kde je nějaká potenciální energie z toho získaná? Prostě kde je kurva nějaký uspokojení
? Tisíckrát radši skočit do vody a uplavat dva kiláky a něco faktickýho urazit, dokázat...ne, jen nahoru, dolů, nahoru, dolů...řev, pot, napít, hmm, doleva doprava. Do toho tam určitě ještě musí hrát nějaký děsný disko. Jedna z mála dobrejch věcí je očumování holek v šatně a v sauně, ale to se vás taky netýká..tak fakt ty hošani?

Out of order.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja si radsi cvicim vklidku doma,nejaky naradi tady na to mam.V posilovne to bude samozrejme komplexnejsi, ale staci to . V lete koleckove a trosku kolo ale vic asi nic,diky problemum s koleny
Jo jinak mam strasne rad pivo a hospodu
Mozna nejaky to plavani jeste a prace kolem domu at uz kopani a nebo hazeni lopat do michacky

Mozna nejaky to plavani jeste a prace kolem domu at uz kopani a nebo hazeni lopat do michacky

Audi Coupe Quattro
*madrfaKING víla* píše:...ne, jen nahoru, dolů, nahoru, dolů...řev, pot, napít, hmm, doleva doprava.

Mini Cooper 1,3 SPi & Mini Cooper S
+ some daily cars
+ some daily cars
milosh píše:A ted otevrene - posilujete kvuli dobremu pocitu nebo kvuli zenskym?
Ja posiluji kvuly sobe ponevadz zenskou mam

A sportovani je snad jasny,v zime snowboard v lete beh a plavani
100 lidi , 100 chuti
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling
-
Tak ale tohle je zrovna více než smysluplný, i ten řev a pot tam patří.Žigi píše:*madrfaKING víla* píše:...ne, jen nahoru, dolů, nahoru, dolů...řev, pot, napít, hmm, doleva doprava.![]()
, jj,taky to je posilování
:D
Ed, to je jasný, to, že já bych Vás všechny nahanala sekat dříví, běhat po horách a mlátit do lap, přece vůbec nic neznamená

Out of order.
Názor na Scitec je můj osobní, prostě tý značce nevěřím
Jinak ke kreatinu, Alfoun píše, že je dobrý jen na objemy a je to natažená voda - oboje je pravda,
ale je to asi jako říct, že auto je dobrý jen na ježdění a pálení benzínu a nafty
Jak už padlo, svaly jsou z větší části voda, čili nasycením svalových buněk vodou zvětšují objem
a mají schopnost většího smrštění, což má za následek větší svalovou sílu.
Kreatin by měl být přijímaný s cukry, džus není vhodný, ideální je glukóza (hroznový cukr), maltodextrin, i voda oslazená klasickým cukrem je lepší než džus (kyselost apod.)
Víla: vysolárkovaný kulturisti jsou k smíchu, na druhou stranu chcípáčci taky, já to třeba beru jako relax
a určitej životní standart, primárně to nedělám kvůli vzhledu, ale je to příjemný bonus k funkčnosti těla a zdraví
Jinak co se týče změny jídelníčku, absoultně nepřijmeš z jídla to co ze suplementů (a pokud ano, zahučíš do toho finančně strašně, budeš jíst nesmysly a celej den ztrávíš vařením a jídlem - v dnešní době absolutní utopie)

Jinak ke kreatinu, Alfoun píše, že je dobrý jen na objemy a je to natažená voda - oboje je pravda,
ale je to asi jako říct, že auto je dobrý jen na ježdění a pálení benzínu a nafty

Jak už padlo, svaly jsou z větší části voda, čili nasycením svalových buněk vodou zvětšují objem
a mají schopnost většího smrštění, což má za následek větší svalovou sílu.
Kreatin by měl být přijímaný s cukry, džus není vhodný, ideální je glukóza (hroznový cukr), maltodextrin, i voda oslazená klasickým cukrem je lepší než džus (kyselost apod.)
Víla: vysolárkovaný kulturisti jsou k smíchu, na druhou stranu chcípáčci taky, já to třeba beru jako relax
a určitej životní standart, primárně to nedělám kvůli vzhledu, ale je to příjemný bonus k funkčnosti těla a zdraví

Jinak co se týče změny jídelníčku, absoultně nepřijmeš z jídla to co ze suplementů (a pokud ano, zahučíš do toho finančně strašně, budeš jíst nesmysly a celej den ztrávíš vařením a jídlem - v dnešní době absolutní utopie)
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
-
Ono obecně cokoli ZTRÁVIT dá dost zabrat
, ale chápu, co máš na mysli, už vás nechám být 

Out of order.
Máš pravdu, chyba, dám si facku*madrfaKING víla* píše:Ono obecně cokoli ZTRÁVIT dá dost zabrat, ale chápu, co máš na mysli, už vás nechám být

Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz