Lubošku, ta krabice s jidlem neni od číňanů, ale z restaurace "U Zvonu" na Praze 5 a je to od kamarada - si tam snad daval svičkovou, ale vždy si to nechava zabalit s sebou, aby si to pak v klidu vychutnal v kancliku ale dortika bych si dala - chjo, sladky sem uz nemela hooodne dlouho
Josh píše:Kluci mam dotaz.....
Kdyz jsem dal znacky do depozita tak jsem platil poplatek 100,-....bede se neco platit i kdyz to budu vyzvedavat???
Musi se delat evidencka???Ja myslim ze ne, ale jen tak pro info....
Nejake penize pri vyzbvednuti znacek urcite zaplatis. Evidencka uz nastesti neni treba.
Kdyz jsem dal znacky do depozita tak jsem platil poplatek 100,-....bede se neco platit i kdyz to budu vyzvedavat???
Nejake penize pri vyzbvednuti znacek urcite zaplatis. Evidencka uz nastesti neni treba.
Tak jsem si to predstavoval no.........pristi rok zustanou znacky na aute
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
Sly píše:Tak stacilo by mozna 45, pro zahrati. Fotka opravdu pekna.
o těch fotkách sem ani nevěděla, ale faktem je, že sou fakt hezky a nato ze je to moje prvni mini tak sem i celkem prekvapena, ze to slusi - nejsem moc typ na sukně a eleganci
Kdyz davas auto do depozita zajdes prvne odevzdat znacky a zaplatis 100kc......pak jdes na pojistovnu a zrusis pojistku........potom toj e naopak zajdes prvne udelat pojistku a pak des vyzvednout znacky...a nic neplatis!!!!!
Kdyz davas auto do depozita zajdes prvne odevzdat znacky a zaplatis 100kc......pak jdes na pojistovnu a zrusis pojistku........potom toj e naopak zajdes prvne udelat pojistku a pak des vyzvednout znacky...a nic neplatis!!!!!
jak jsem naposledy daval spz do depozitu ja, tak sem platil 10kc a jak jsem je zase bral tak taky 10kc, vzdy musela byt platna STK + pojistka + evidencka, pak to zvedli na 100kc a ted uz nevim.. ale se mi zda ze taky se musi platit 100kc
remix píše:jak jsem naposledy daval spz do depozitu ja, tak sem platil 10kc a jak jsem je zase bral tak taky 10kc, vzdy musela byt platna STK + pojistka + evidencka, pak to zvedli na 100kc a ted uz nevim.. ale se mi zda ze taky se musi platit 100kc
bre rano pracovni silo
ted jak vidim napsane slovo tjuneri, tak mam svijok ... vcerejsi dil Cobry11 byl velmi akcni a dej byl soustreden na Tuning... vyslovovany v dabingu TJUNING.Cely dil se byl o tom, ze do auta dali N2O a vsichni benga z toho vyhukani.. tak jsem se dlouho u TV nepobavil