Off Topic
Moderátor: Dave0401
Re: Off Topic
Lubošku, ta krabice s jidlem neni od číňanů, ale z restaurace "U Zvonu" na Praze 5
a je to od kamarada - si tam snad daval svičkovou, ale vždy si to nechava zabalit s sebou, aby si to pak v klidu vychutnal v kancliku
ale dortika bych si dala - chjo, sladky sem uz nemela hooodne dlouho 
Alík 1,9 JTD
Raptor 660
Raptor 660
nám tady do toho dávaj ťamani kilo nudlí . tak sem se splet no to neva .
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Nejake penize pri vyzbvednuti znacek urcite zaplatis. Evidencka uz nastesti neni treba.Josh píše:Kluci mam dotaz.....
Kdyz jsem dal znacky do depozita tak jsem platil poplatek 100,-....bede se neco platit i kdyz to budu vyzvedavat???
Musi se delat evidencka???Ja myslim ze ne, ale jen tak pro info....
Live4Ride Syndicate
Tak stacilo by mozna 45, pro zahrati.Katka píše:tak takovy uhel pohledu neveduSly píše: Me se libi tahle.Jeste vetsi detail a uhel zaberu tak o 90 stupnu dule.
Live4Ride Syndicate
Tak jsem si to predstavoval no.........pristi rok zustanou znacky na auteSly píše:Nejake penize pri vyzbvednuti znacek urcite zaplatis. Evidencka uz nastesti neni treba.Josh píše:Kluci mam dotaz.....
Kdyz jsem dal znacky do depozita tak jsem platil poplatek 100,-....bede se neco platit i kdyz to budu vyzvedavat???
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
o těch fotkách sem ani nevěděla, ale faktem je, že sou fakt hezkySly píše:Tak stacilo by mozna 45, pro zahrati.![]()
Fotka opravdu pekna.
Alík 1,9 JTD
Raptor 660
Raptor 660
Kdyz davas auto do depozita zajdes prvne odevzdat znacky a zaplatis 100kc......pak jdes na pojistovnu a zrusis pojistku........potom toj e naopak zajdes prvne udelat pojistku a pak des vyzvednout znacky...a nic neplatis!!!!!Josh píše:Kluci mam dotaz.....
HONDA CIVIC 8G
Kdyz davas auto do depozita zajdes prvne odevzdat znacky a zaplatis 100kc......pak jdes na pojistovnu a zrusis pojistku........potom toj e naopak zajdes prvne udelat pojistku a pak des vyzvednout znacky...a nic neplatis!!!!!Josh píše:Kluci mam dotaz.....
HONDA CIVIC 8G
jak jsem naposledy daval spz do depozitu ja, tak sem platil 10kc a jak jsem je zase bral tak taky 10kc, vzdy musela byt platna STK + pojistka + evidencka, pak to zvedli na 100kc a ted uz nevim.. ale se mi zda ze taky se musi platit 100kc
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
10kcs ne?remix píše:jak jsem naposledy daval spz do depozitu ja, tak sem platil 10kc a jak jsem je zase bral tak taky 10kc, vzdy musela byt platna STK + pojistka + evidencka, pak to zvedli na 100kc a ted uz nevim.. ale se mi zda ze taky se musi platit 100kc
HONDA CIVIC 8G
- F.l.a.n.e.l.
Vybijte si zlost. Vlevo si můžete měnit jestli budete mlátit rukama, nohama, pálkou... 
http://www.abunawaf.com/mix/store2/mulakama.swf
http://www.abunawaf.com/mix/store2/mulakama.swf
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
- F.l.a.n.e.l.
Já taky... a nic co??? 
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
spuchlý jak pěruň
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
bree raaano ... tjuneri 
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
bre rano pracovni siloDave0401 píše:bree raaano ... tjuneri
ted jak vidim napsane slovo tjuneri, tak mam svijok
hanus: presne odtud vitr vaaane.. 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
ty jo .. slyi... tak si to uzij... kdy nastupujes v brne?
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI