už vím mi jsme se spolu bavili o těch sportovních filtrech....máca píše:a me znas taky, akorat to nevisloni sme s polu kecali prave v pribrami jeste se zahym a s "tim starsim pnem co ma to hezky iso v cerny barve"
ted mi vypadlo jmeno

Moderátor: T-O-M
chyba informatora se vloudila.. nejde pry o cernou ,ale...georg píše:tak at ti to vyjde...Kvid@$ píše:Tak uz mam nainstalovanej alarm( ale musi se t jeste doladit,protoze nefunguje zamykani pres DO)
Jinak.. ted se mi naskytla koupe zachovaly cerny kuze.. predni i zadni sedacky za krasnou cenu( ze zboreny 325). Zejtra to jedu omrknout![]()
jak to myslis?georg píše:no to se ještě nevííízahy píše:napad hezky,ale nerealny,treba takovy dzordz bude stat mezi lestenkama,a vetsina nas bude mimoT-O-M píše:Už jsem na to koukal Tuning Extreme show Příbram. Rád bych se tam s váma nejen sešel, ale budu rád když tam vytvoříme takovej BMW koutek (i když na velkym srazu to jde někdy těžko)
to je z kupe ta kuze? videl si ji na vlastni oci? v jakym je stavu? a nahodou jestli to pasne do sedana nevis? jinak ta cena ses asi prepsal ne?Kvid@$ píše:chyba informatora se vloudila.. nejde pry o cernou ,ale...georg píše:tak at ti to vyjde...Kvid@$ píše:Tak uz mam nainstalovanej alarm( ale musi se t jeste doladit,protoze nefunguje zamykani pres DO)
Jinak.. ted se mi naskytla koupe zachovaly cerny kuze.. predni i zadni sedacky za krasnou cenu( ze zboreny 325). Zejtra to jedu omrknout![]()
cena je 1 200KC což je parada. De to pry snad i nejak obarvit. Nebo kdyby ste nekdo mel zajem ozvete se, predam kontakt.![]()
Je to prave ze kupe. Kluci se tam byly dneska divat..a prvne mi rekli cerna nebo sem se nejak presleh. tak sem myslel ze bych tam zitra jel. A pak mi kamos poslal tyhle fotky. Prej je na to celkem v poho. S cenou sem se prave ze neupsamáca píše:to je z kupe ta kuze? videl si ji na vlastni oci? v jakym je stavu? a nahodou jestli to pasne do sedana nevis? jinak ta cena ses asi prepsal ne?
.. od kecu jedna pani povidala..sem upustil. Psal sem majiteloj. Je to teda sedan a za ten interier chce 1500Kc!!! Jestli mate nekdo zajem tady je email na majitele: sto.klasa@seznam.cz Obec LužeDanecek píše:Coupe? Ja Vam teda do toho nechci kecat, ale ze by coupe melo dvere i vzadu, nebo nemelo predni sedacky sklapeci, jak je zrejme z obou fotek...:D:D
... dal by si to do souvislosti s montazi alarmu co si psal vyse ... nepredpokladam, ze by mycka zalila neco v motoru, tedy pokud si do motoru nesel vapkou ...Kvid@$ píše:Vyjedu z myčky... jednicka dvojka..spadly otacky .. naskocilo..trojka znovu spadly..naskocili... ujedu 7km... na trojku spadly a uz nic. Ani nastarovat nejde. Kontrolky vsechno funguje.. startuje,ale jen toci.
Co to bude?
Ale umyty bylo pekne![]()
![]()