Moderátor: T-O-M
Conscious píše:Koukal jsem že mi na tom mráz urval na boku vzadu na blatníku kus kitu a že to bude většího rozsahu,asi budu muset celý to poškození dělat znovu. Radosti samý. Ale vzhledem k tomu že celé auto půjde až na plech tak mě to stejně čekalo.NEBO... nemáte někdo nějaký tip jak předpřipravit kastli aby na ní dokonale držel kit a plnič a nemuselo se to kompletně drbat? Předpokládám že odmaštění stačit nebude.
Mělo by to pasovat určitě aspoň komplet ventilový rozvod,vačka na té hlavě vypadá dobřeConscious píše:Tak co vím tak jedinej rozdíl je ve vrtání. No a následně použité převodovce atd. Mno ale to mi je fuk když to je kromě motoru kompletní 315ka.U mě je ještě hlava vrtaná pro vstřikovací trysky a nejsem si zcela jist jak je to se sáním. Ale to okouknu až ty věci dorazí. Kdyžtak použiju jen ty střeva,ty budou stejný.
Ta hlava vypadá luxusně celá,kuju,rozhodně se neztratí.DVORIS píše:Mělo by to pasovat určitě aspoň komplet ventilový rozvod,vačka na té hlavě vypadá dobřeConscious píše:Tak co vím tak jedinej rozdíl je ve vrtání. No a následně použité převodovce atd. Mno ale to mi je fuk když to je kromě motoru kompletní 315ka.U mě je ještě hlava vrtaná pro vstřikovací trysky a nejsem si zcela jist jak je to se sáním. Ale to okouknu až ty věci dorazí. Kdyžtak použiju jen ty střeva,ty budou stejný.
Děkuju,teď se trošku červenám já.DVORIS píše:Se teď červenáma až se dostanu k tý druhý e21 ta ti něco pošlu jako bonus,něco co ještě nemáš,za to jakej máš k daný věci přístup.Mám rád takový lidi co si dokáží vážit daný věci,držím palce ať vše pokračuje dle tvého plánu
Co udělej na oplátku?Dostavěj to autoConscious píše:Děkuju,teď se trošku červenám já.DVORIS píše:Se teď červenáma až se dostanu k tý druhý e21 ta ti něco pošlu jako bonus,něco co ještě nemáš,za to jakej máš k daný věci přístup.Mám rád takový lidi co si dokáží vážit daný věci,držím palce ať vše pokračuje dle tvého plánu
![]()
Ale ta okna jsou prostě... no nemám slov,už ať je počasí a jdou na auto.
Zatím je leštím a čistím a vymýšlím ten jeden úchyt jak vyrobit aby byl přesně v rozměrech a taky vymýšlím co na oplátku udělat pro tebe.
tak a uz je po cervenaniDVORIS píše:Co udělej na oplátku?Dostavěj to autoConscious píše:Děkuju,teď se trošku červenám já.DVORIS píše:Se teď červenáma až se dostanu k tý druhý e21 ta ti něco pošlu jako bonus,něco co ještě nemáš,za to jakej máš k daný věci přístup.Mám rád takový lidi co si dokáží vážit daný věci,držím palce ať vše pokračuje dle tvého plánu
![]()
Zatím je leštím a čistím a vymýšlím ten jeden úchyt jak vyrobit aby byl přesně v rozměrech a taky vymýšlím co na oplátku udělat pro tebe.
Pošli sz,sice mám (asi zázrak) prahy netknuté,ale nelze vyloučit že tomu tak nebude nadále takže bych je vzal. Ty se teda rozhodně neztratí. Dík za nabídku!jaris píše:mám origo nové prahy na tuto kárku.chtěj jsem také renovovat,ale byl jsem sežrán jiným vozem a prahy mi zbyli.pokud je chceš ozvi se na mobil 724835435...............na ceně se domluvíme......budu rád,když je někdo upotřebí,je mi líto je vyhodit,když jsou nové
Děkuji,a zase se červenám.SkejT píše:tak a uz je po cervenaniDVORIS píše:Co udělej na oplátku?Dostavěj to autoConscious píše: Děkuju,teď se trošku červenám já.![]()
![]()
4 Conscious: jinak drzim palce at nestracis optimismus a nevzdavas to.Na to v jakych podminkach a za jake situace porad na tom aute makas,tak smekam
Asi takhle?T-O-M píše:Nemůžu si pomoci - tomuto motoru by slušely nějaký dvojitý webery a moc moc chromu, opletaný hadice...
Jooooooo tak to je sen každého žralokáře...biker píše:consci![]()
kdyz tu ctu o nakupu dalsi e21....... co ta adamova320 s dilama, to by jsi si mel na peknou dobu s cim hrat a ta moznost v tech papirechpro motor..... jestli mi rozumis
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()