jj já vím že ty to potřebuješgismo píše:no u tebe je vyklapeni na nic ne? Ja ho potrebuju kvuli svetlum, jak jinak se dostanu k zarovkam, kdyz nejaka prdne? Demontovat to vse, fihahomer01 píše:booože můjj, tak já u sebe zruším vyklápění aby to nebylo moc složitý a u jinejch to budu dělat![]()
![]()
njnj, kam bys to u tebe dalhomer01 píše:jj já vím že ty to potřebuješgismo píše:no u tebe je vyklapeni na nic ne? Ja ho potrebuju kvuli svetlum, jak jinak se dostanu k zarovkam, kdyz nejaka prdne? Demontovat to vse, fihahomer01 píše:booože můjj, tak já u sebe zruším vyklápění aby to nebylo moc složitý a u jinejch to budu dělat![]()
![]()
já bych to sice nepotřeboval ale bylo by to efektní
![]()
![]()
ale nepotřebuje stačí jen trošku porátit sem Ti říkal, že to jde, ale blbě měnit ty žárovkygismo píše:no u tebe je vyklapeni na nic ne? Ja ho potrebuju kvuli svetlum, jak jinak se dostanu k zarovkam, kdyz nejaka prdne? Demontovat to vse, fihahomer01 píše:booože můjj, tak já u sebe zruším vyklápění aby to nebylo moc složitý a u jinejch to budu dělat![]()
![]()
jasny no, ale s tim vyklopnym to bude lepsiHensel píše:ale nepotřebuje stačí jen trošku porátit sem Ti říkal, že to jde, ale blbě měnit ty žárovkygismo píše:no u tebe je vyklapeni na nic ne? Ja ho potrebuju kvuli svetlum, jak jinak se dostanu k zarovkam, kdyz nejaka prdne? Demontovat to vse, fihahomer01 píše:booože můjj, tak já u sebe zruším vyklápění aby to nebylo moc složitý a u jinejch to budu dělat![]()
![]()
jj ja jsem si to taky myslelschade.fan píše:jj byli jsme tama ještě jsem klukům řikal,že to bude nejspíš Wilda
podle předních světel...
njn akorát bys tam musel bejt voelefi píše:jj ja jsem si to taky myslelschade.fan píše:jj byli jsme tama ještě jsem klukům řikal,že to bude nejspíš Wilda
podle předních světel...
jj Safrankulefi píše:jj ja jsem si to taky myslelschade.fan píše:jj byli jsme tama ještě jsem klukům řikal,že to bude nejspíš Wilda
podle předních světel...
az uvidis me, tak na prechod radsi nelez, nebo z nej radsi rychle utec. Ja se obcas zamyslim a az za prechodem si vzpomenu, ze sem se mohl kouknout, jestli tam nekdo sel, nebo jestli byla vubec zelenaLucky píše:schade...no pánové...a že jste mě málem včera přejeli to vám bylo jedno..já jako slušný chodcec precházím přes přechod a dyc...vidím jak se řití Peugeot,stažené okýnka a Lukash ala James Bond![]()
seš taky skoro sousedWilda píše:jj Safrankulefi píše:jj ja jsem si to taky myslelschade.fan píše:jj byli jsme tama ještě jsem klukům řikal,že to bude nejspíš Wilda
podle předních světel...
Pravy engly nejak vypovidaji sluzbu,tak to vypada moc dobre
nekdy i o vikenduschade.fan píše:seš taky skoro sousedWilda píše:jj Safrankulefi píše: jj ja jsem si to taky myslelPravy engly nejak vypovidaji sluzbu,tak to vypada moc dobre
se někdy stav na večer v tescu stodůlky,úplně vzadu v garážích...ale moc často tam nejsme
jenom skoro každej všední den na večer
tyve vždyť už se to tu psalo několikrát,že tesco je skoro každej večer...nebo teda v Praze 6Lucky píše:Gismo: Až uvidím tebe,tak si uprostřed přechodu začnu zavazovat tkaničku![]()
Schade: Tak to řeknu hned ne?? Ja furt čekám,kdy něco kváknete a nic..ale středa Strahov to asi jistí
Aha,to bude asi tím,že já vždy vlítnu jen do pětky...schade.fan píše:tyve vždyť už se to tu psalo několikrát,že tesco je skoro každej večer...nebo teda v Praze 6Lucky píše:Gismo: Až uvidím tebe,tak si uprostřed přechodu začnu zavazovat tkaničku![]()
Schade: Tak to řeknu hned ne?? Ja furt čekám,kdy něco kváknete a nic..ale středa Strahov to asi jistí
jj, kazdej den az na par vyjimek. Dneska sme tam byly dvakrat. V poledne a pak vecerHensel píše:tý vy tam jste fakt skoro každej den jo ?jo jináč na autí jsou už folie
a po víkendu bude možná music
gismo píše:jj, kazdej den az na par vyjimek. Dneska sme tam byly dvakrat. V poledne a pak vecerHensel píše:tý vy tam jste fakt skoro každej den jo ?jo jináč na autí jsou už folie
Sme na vyhlidce fotily auta, vzdy ja s nekym
heh
ok, malej vycuc (vyber fotek meho auta)Hensel píše:gismo píše:jj, kazdej den az na par vyjimek. Dneska sme tam byly dvakrat. V poledne a pak vecerHensel píše:tý vy tam jste fakt skoro každej den jo ?jo jináč na autí jsou už folie
Sme na vyhlidce fotily auta, vzdy ja s nekym
heh
no a kde jsou fotky?
ani ti nevim, nejaky uchoschade.fan píše:tyjo pěkný fotkykdo je dělal?
![]()
ještě přidám společnou s Lukashem