jj já vím že ty to potřebuješgismo píše:no u tebe je vyklapeni na nic ne? Ja ho potrebuju kvuli svetlum, jak jinak se dostanu k zarovkam, kdyz nejaka prdne? Demontovat to vse, fihahomer01 píše:booože můjj, tak já u sebe zruším vyklápění aby to nebylo moc složitý a u jinejch to budu dělat

já bych to sice nepotřeboval ale bylo by to efektní

njnj, kam bys to u tebe dalhomer01 píše:jj já vím že ty to potřebuješgismo píše:no u tebe je vyklapeni na nic ne? Ja ho potrebuju kvuli svetlum, jak jinak se dostanu k zarovkam, kdyz nejaka prdne? Demontovat to vse, fihahomer01 píše:booože můjj, tak já u sebe zruším vyklápění aby to nebylo moc složitý a u jinejch to budu dělat

ale nepotřebuje stačí jen trošku porátit sem Ti říkal, že to jde, ale blbě měnit ty žárovkygismo píše:no u tebe je vyklapeni na nic ne? Ja ho potrebuju kvuli svetlum, jak jinak se dostanu k zarovkam, kdyz nejaka prdne? Demontovat to vse, fihahomer01 píše:booože můjj, tak já u sebe zruším vyklápění aby to nebylo moc složitý a u jinejch to budu dělat

jasny no, ale s tim vyklopnym to bude lepsiHensel píše:ale nepotřebuje stačí jen trošku porátit sem Ti říkal, že to jde, ale blbě měnit ty žárovkygismo píše:no u tebe je vyklapeni na nic ne? Ja ho potrebuju kvuli svetlum, jak jinak se dostanu k zarovkam, kdyz nejaka prdne? Demontovat to vse, fihahomer01 píše:booože můjj, tak já u sebe zruším vyklápění aby to nebylo moc složitý a u jinejch to budu dělat

a ještě jsem klukům řikal,že to bude nejspíš Wilda
 a ještě jsem klukům řikal,že to bude nejspíš Wilda  podle předních světel...
 podle předních světel...jj ja jsem si to taky myslelschade.fan píše:jj byli jsme tama ještě jsem klukům řikal,že to bude nejspíš Wilda
podle předních světel...

njn akorát bys tam musel bejt voelefi píše:jj ja jsem si to taky myslelschade.fan píše:jj byli jsme tama ještě jsem klukům řikal,že to bude nejspíš Wilda
podle předních světel...

jj Safrankulefi píše:jj ja jsem si to taky myslelschade.fan píše:jj byli jsme tama ještě jsem klukům řikal,že to bude nejspíš Wilda
podle předních světel...
 Pravy engly nejak vypovidaji sluzbu,tak to vypada moc dobre
az uvidis me, tak na prechod radsi nelez, nebo z nej radsi rychle utec. Ja se obcas zamyslim a az za prechodem si vzpomenu, ze sem se mohl kouknout, jestli tam nekdo sel, nebo jestli byla vubec zelenaLucky píše:schade...no pánové...a že jste mě málem včera přejeli to vám bylo jedno..já jako slušný chodcec precházím přes přechod a dyc...vidím jak se řití Peugeot,stažené okýnka a Lukash ala James Bond

seš taky skoro sousedWilda píše:jj Safrankulefi píše:jj ja jsem si to taky myslelschade.fan píše:jj byli jsme tama ještě jsem klukům řikal,že to bude nejspíš Wilda
podle předních světel...
 se někdy stav na večer v tescu stodůlky,úplně vzadu v garážích...ale moc často tam nejsme
 se někdy stav na večer v tescu stodůlky,úplně vzadu v garážích...ale moc často tam nejsme  jenom skoro každej všední den na večer
 jenom skoro každej všední den na večernekdy i o vikenduschade.fan píše:seš taky skoro sousedWilda píše:jj Safrankulefi píše: jj ja jsem si to taky myslelPravy engly nejak vypovidaji sluzbu,tak to vypada moc dobre
se někdy stav na večer v tescu stodůlky,úplně vzadu v garážích...ale moc často tam nejsme
jenom skoro každej všední den na večer

tyve vždyť už se to tu psalo několikrát,že tesco je skoro každej večer...nebo teda v Praze 6Lucky píše:Gismo: Až uvidím tebe,tak si uprostřed přechodu začnu zavazovat tkaničku
Schade: Tak to řeknu hned ne?? Ja furt čekám,kdy něco kváknete a nic..ale středa Strahov to asi jistí

Aha,to bude asi tím,že já vždy vlítnu jen do pětky...schade.fan píše:tyve vždyť už se to tu psalo několikrát,že tesco je skoro každej večer...nebo teda v Praze 6Lucky píše:Gismo: Až uvidím tebe,tak si uprostřed přechodu začnu zavazovat tkaničku
Schade: Tak to řeknu hned ne?? Ja furt čekám,kdy něco kváknete a nic..ale středa Strahov to asi jistí

jo jináč na autí jsou už folie
 jo jináč na autí jsou už folie  a po víkendu bude možná music
 a po víkendu bude možná music 
jj, kazdej den az na par vyjimek. Dneska sme tam byly dvakrat. V poledne a pak vecerHensel píše:tý vy tam jste fakt skoro každej den jo ?jo jináč na autí jsou už folie
 Sme na vyhlidce fotily auta, vzdy ja s nekym
 Sme na vyhlidce fotily auta, vzdy ja s nekym  heh
 hehgismo píše:jj, kazdej den az na par vyjimek. Dneska sme tam byly dvakrat. V poledne a pak vecerHensel píše:tý vy tam jste fakt skoro každej den jo ?jo jináč na autí jsou už folie
heh
ok, malej vycuc (vyber fotek meho auta)Hensel píše:gismo píše:jj, kazdej den az na par vyjimek. Dneska sme tam byly dvakrat. V poledne a pak vecerHensel píše:tý vy tam jste fakt skoro každej den jo ?jo jináč na autí jsou už folie
heh
no a kde jsou fotky?

kdo je dělal?
 kdo je dělal?  
   ještě přidám společnou s Lukashem
 ještě přidám společnou s Lukashemani ti nevim, nejaky uchoschade.fan píše:tyjo pěkný fotkykdo je dělal?

ještě přidám společnou s Lukashem

aby to na ty fotce ladilo
 aby to na ty fotce ladilo