Kolik teda bude cena? Já bych možná zájem měl až to vyzkoušíte. Mám H4 + H7 (neboH3 teď přesně nevím)Alik píše:todle bude cca o 2levnejsiPeLa píše:To je normální cena za Hid bi-xenon. Čočky se dají koupit za cca. 6tis.
No jo, ale máš čočky?Georgeos píše:Kolik teda bude cena? Já bych možná zájem měl až to vyzkoušíte. Mám H4 + H7 (neboH3 teď přesně nevím)Alik píše:todle bude cca o 2levnejsiPeLa píše:To je normální cena za Hid bi-xenon. Čočky se dají koupit za cca. 6tis.
jako na co?Brutus píše:No jo, ale máš čočky?Georgeos píše:Kolik teda bude cena? Já bych možná zájem měl až to vyzkoušíte. Mám H4 + H7 (neboH3 teď přesně nevím)Alik píše: todle bude cca o 2levnejsi
Počkej, jak nePeLa píše:No na xenon nepotřebujete čočku.
je to tu sama chvala !!!uz to tu Funguje jak na megan clubuMaro píše:¨fakt pnáááádhera
No to jo.Alik píše:je to tu sama chvala !!!uz to tu Funguje jak na megan clubuMaro píše:¨fakt pnáááádhera
Anděl píše:No to jo.Alik píše:je to tu sama chvala !!!uz to tu Funguje jak na megan clubuMaro píše:¨fakt pnáááádheraJá jsem prodal hnusný tjůnink zadní světla a nový majitel dal foto a každej..
NádhhhhéééraSuper , Krasavec .............