Golf II 4x4

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

elviiis

Příspěvek od elviiis »

no novým co otom motoru výš ale co vím já tak opelu dělali motory isuzu oni chtěli vyjiít s toho motoru a udělali tento motor ale pokud vím tak honda na tom motoru nepracovala jejich motor je až 2.2 ictdi předchozí motory brali od roveru a když rover skončil tak od opleu tu 1.7 ctdi 110PS ale mám dojem že ho tam dávali jen chvíli :?:

Benny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Benny »

Andre píše:Jinak proti Audi nic nemám, jsou to super auta (jednu mám taky doma), lepší než všichni japonci dohromady, ale jen mě vždycky sere, že když je někde řeč o 4kolkách, tak tam někdo přijde, a začne s quattrem, že je to to nejlepší na světě... nedej bože když jsem se zmínil na audiclubu o syncru - byl jsem málem ukamenován.
Netvrdím, že quattro je nejlepší na světě, ale že je na dost vysoké úrovní oproti konkurenci. Že díky revoluční konstrukci s torsenem a zadní uzávěrky Tě limituje pouze výška podvozku, jinak vyjedeš všude :)
Audi Coupe quattro 20v

Andre

Příspěvek od Andre »

elviiis píše:no novým co otom motoru výš ale co vím já tak opelu dělali motory isuzu oni chtěli vyjiít s toho motoru a udělali tento motor ale pokud vím tak honda na tom motoru nepracovala jejich motor je až 2.2 ictdi předchozí motory brali od roveru a když rover skončil tak od opleu tu 1.7 ctdi 110PS ale mám dojem že ho tam dávali jen chvíli :?:
No, nevím co o tom víš ty, ale ten motor má Opel stále v nabídce:
http://www.srba.cz/opel/index.php?action=section&id=195

A tady Honda:
http://www.cars.cz/xchanger/uni/carDeta ... =undefined

Opel na tom dělal s Hondou dohromady (jeden větší odborník na naftu než druhej), jsou to stejný motory.

Japonci jsou kluci šikovný, ale těžko za 5let doženou 50tiletej náskok VW.
Golf2 TDI 4x4

elviiis

Příspěvek od elviiis »

Jo tenhle motor znám ale jak jsem psal cpali ho tam jen chvíli takže asi nebyl nejlepčejší (neznám nikoho kdo ten motor má tekže fakt nevím) jinak co se týče jejich motoru 2.2 ictdi tak je to jak jsem psal VW chce technologii na ten motor. VW má sice už za ty roky vyšpelený jednotky turba atd ale co si budem nalhávat vždyť i TDi ve fábce 96Kw vycházi ze starý litinový mrchy. Od hondy chtěli technologii na tu technickou část 2.2 ictdi. Motor je velmi lehký a při tom odolný. A oproti ostatním dieselům velmi živý (protože je lehký). Pak chtěli i aby jim dělal honda převodovky. Jelikož honďácké přeovodovky maji velmi malí odpor. Pro VW by to byla výhoda jelikož by zvýšili prodejnost v JP a U.S.A kde jsou hondy populární a pro hondu by to bylo plus kvůli Eevropě kde je VW nejprodávanější automobilka :)

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

a prej už taky vw koupilo dva milióny znáčků honda a od roku 2008 je budou dávat místo znaků vw, protož je ta technologie výroby (těch znáčků) fakt uchvátila 8)
.slow Obrázek
head&shoulders power...

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“